#Saglık görevleri

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var 05:53

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var

Yeşilçam sinemasının efsane jönü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan yazlığında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Arkın’ın sağlık durumuyla i..

  • BETA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı 01:49

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüs ve çekicinin karıştığı zincirleme kazada üniversite öğrencisi 44 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Gümüşkent m..

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA' 12:09

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA'

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA' Adı Altında Her Şeyin Yok Edilmek İstenmesi Projesidir! ●Sosyal Kredi/Puanlama Sistemi, İyi Vatandaş vs Kötü Vatandaş kavramı ●Dijital kimliklerle entegre sağlık pasaportları ●Dünya S..

  • STUDIO AS tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı 00:46

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sağlık Bakanı Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, okul sütü programı kapsamında Batıkent Kent Koop İlkokulunda öğrencilere süt dağıttı...

Neden Zencefil Çayı İçmeli 04:02

Neden Zencefil Çayı İçmeli

Dünyaya Çin'den yayılmış olan zencefil geleneksel Çin tıbbında çeşitli sağlık sorunlarına karşı en çok kullanılan bitkilerden biri. Zencefil sindirim sorunlarına, mide ağrısına, hazımsızlığa iyi gelir...

  • SAGLIK tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
14 Mart Tıp Bayramı'na Özel Şarkı 01:35

14 Mart Tıp Bayramı'na Özel Şarkı

Profesörler ve alanında uzman sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel bir şarkı besteledi. Kendilerine Eczacı Orkestra Şefi Ahmet Özden de eşlik etti..

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı 01:37

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı

Türk Tabipler Birliği'nden doktorlara ve sağlık kuruluşlarına sosyal medya ayarı geliyor. Hazırlanan 22 maddelik kılavuz ile artık doktorlar hasta gizliliğini ihlal eden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşamayac..

Ehliyet Yenileyecekler Dikkat 03:33

Ehliyet Yenileyecekler Dikkat

Sürücü belgesinin yenilenmesi için istenen sağlık raporunun son günlere bırakılmaması istendi...

İşte Sabri Sarıoğlu'nun Yeni Takımı 01:04

İşte Sabri Sarıoğlu'nun Yeni Takımı

Göztepe, Sabri Sarıoğlu'yla 2 yıllık anlaşma sağladı. Deneyimli oyuncu, yarın sağlık kontrolünden geçecek. Galatasaray'la yollarını ayıran Sabri Sarıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Alt yapısından yetiştiği sarı kırmızı..

  • OFSAYT tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Aslan Kontrolden Geçti! Galatasaray'dan Bir Transfer Daha! 00:18

Yeni Aslan Kontrolden Geçti! Galatasaray'dan Bir Transfer Daha!

Yaz transfer döneminin en hızlı takımı olan Galatasaray, Mathias Olivera'yı sağlık kontrolünden geçirdi. Sarı kırmızılılar, 19 yaşındaki Uruguaylı sol beki İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdi. Oyuncunun kulüb..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Cinsellikte Kaynana Sendromu 17:32

Cinsellikte Kaynana Sendromu

Sabah Gazetesi Yazarı ve Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Başkanı Psikoterapist Cem Keçe, Sabah Gazetesi Sağlık Yazarı Esra Tüzün'ün -Cinsellikte 'kaynana' sendromu- sorularını Sabah TV'de yanıtladı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikişsiz Kornea Naklinin Avantajları Nelerdir 01:17

Dikişsiz Kornea Naklinin Avantajları Nelerdir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Sağlık Kontrol'nde Doç. Dr. Barış Sönmez, dikişsiz kornea naklinin avantajları hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkinson'un Geç Evre Belirtileri Nelerdir 00:53

Parkinson'un Geç Evre Belirtileri Nelerdir

Parkinson'un ileri evresine genellikle 10 yılda gelinir, ama her hastanın kendine özgü bir seyri olduğunu göz önünde bulundurmak gerekir. Hastanın sağlık durumu ve yaşam tarzına göre farklılık gösteren ileri dönem Parkin..

  • NABIZ tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mers’in Risk Faktörleri Nelerdir 01:20

Mers’in Risk Faktörleri Nelerdir

MERS'in en önemli risk faktörü hastayla temastır. Dolayısıyla en önemli risk sağlık personeli için söz konusudur. MERS hastalarıyla temas halinde olan herkes korunmak için önlemler almalıdır. MERS'in sık görüldüğü bölgel..

  • NABIZ tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebola Nasıl Teşhis Edilir 00:36

Ebola Nasıl Teşhis Edilir

Ebolanın teşhisi için, hastadan alınan kan örneğinin Dünya Sağlık Örgütü tarafından oluşturulmuş referans laboratuvarlarda test edilmesi gerekir. ELISA testi ve tanı doğrulama için PZR tetkikleri yapılmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Tümörü Türleri Nelerdir 02:12

Beyin Tümörü Türleri Nelerdir

Beyin tümörleri öncelikle iyi huylu ve kötü huylu tümörler olarak ikiye ayrılabiliyor. Kötü huylu tümörler glial tümörlerdir. Beynin diğer dokularından menşeini alan tümörler de var. Beyin zarından menşeini alan meninjiy..

  • NABIZ tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hepatit C Nasıl Bulaşır 00:37

Hepatit C Nasıl Bulaşır

Hepatit C kan yoluyla ve cinsel yolla bulaşır. Kan yoluyla bulaşmasında sağlık çalışanları gibi belirli meslek grupları risk altındadır...

  • NABIZ tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce