#Saglık haberleri

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Canlı Yayında Dehşete Düşüren Yılan Saldırısı 01:35

Canlı Yayında Dehşete Düşüren Yılan Saldırısı

Avustralya'da profesyonel yılan avcılığı yapan adam bir evin bahçesinde yakalamak istediği yılan tarafından ısırıldı. Yılan avını facebook üzerinden canlı yayınlayan adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi...

Adrenalin Tutkunu Adama Canlı Yayında Yılanın Saldırması 01:35

Adrenalin Tutkunu Adama Canlı Yayında Yılanın Saldırması

Avustralya'da profesyonel yılan avcılığı yapan çılgın adam facebook üzerinden canlı yayın yaparken bir evin bahçesinde yakalamak istediği yılan tarafından ısırılmış. Yılan avcısının sağlık durumunun iyi olduğu bildirilmi..

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon 00:07

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin hakim ve savcı çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Manisa’da operasyon düzenlendi. O..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı! 00:19

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı!

Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince panikleyen bir öğrenci, aşağı atladı. Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince ne yapacağını şaşıran bir öğrenci, aşağı atladı. O anlarsa otobüsün kamerasına yansıdı. Olayda öğren..

Hızlı kilo verme yöntemleri 01:45

Hızlı kilo verme yöntemleri

En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Detoks Tarifi - Kolay Detoks - Hızlı Zayıflama - Toksinlerden Arınma 01:02

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Detoks Tarifi - Kolay Detoks - Hızlı Zayıfla

En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

 Sağlıklı Beslenme Rutinim - Ne Yemeli Ne Yenmemeli 09:56

Sağlıklı Beslenme Rutinim - Ne Yemeli Ne Yenmemeli

Sağlıklı Beslenme Rutinim - Ne Yemeli Ne Yenmemeli En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada 01:41

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada

Gaziantep'te içinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada üçü öğrenci dört kişi yaralandı.Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde içinde 7 öğrencinin bulunduğu Mus..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Hamiyet Yüceses Söyleyemem Derdimi 03:35

Hamiyet Yüceses Söyleyemem Derdimi

Hamiyet Yüceses Söyleyemem Derdimi Dinle, Gönlünüze sağlık. Mükemmel harkulade.......

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı 00:35

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı

Mersin'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda çok sayıda polis memuru yaralandı...

7 Altın Kuralla Zayıflama Garantisi 07:45

7 Altın Kuralla Zayıflama Garantisi

7 Altın Kuralla Zayıflama Garantisi En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

Kilo Almaya Neden Olan Dokuz Alışkanlık 04:47

Kilo Almaya Neden Olan Dokuz Alışkanlık

Kilo Almaya Neden Olan Dokuz Alışkanlık En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi 00:33

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi

Trafik kazası geçiren üniversite öğrencisi Ateş, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla, Mersin'deki şehir hastanesine nakledildi...