#Saglık ocagı

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı 02:03

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı

CNN International haber yaptı. Çin’in koronavirüs salgınını yönetemediği iddiasını ortaya attı. Dünya Sağlık Örgütü genel direktöründen de açıklama geldi. Çin’in suçlamalarına cevap verdi. Koronavirüsü politize etmeyin d..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi 01:48

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi

Bakan Albayrak'ın görevinden af talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. BERAT ALBAYRAK'IN İSTİFASI KA..

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı 02:41

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı

Yurt dışından alınan koronavirüs aşıları 11 Aralık'tan sonra Türkiye'ye getirilecek. Peki, aşılamada kimler öncelikli olacak? Bilim Kurulu bu soruya cevap bulabilmek amacıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bi..

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

Çin Daha Fazla Aşı Talebimizi Karşılayamadı 01:56

Çin Daha Fazla Aşı Talebimizi Karşılayamadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'in daha fazla aşı talebini karşılayamadığını söyledi. Bakan Koca ayrıca Türk aşısının da Nisan ayında çıkacağı müjdesini verdi...

Ecem'in baba özlemi... 02:48

Ecem'in baba özlemi...

BABA KEŞKE YANINA GELEBİLSEYDİM .. BU CÜMLE 5 YAŞINDA KÜÇÜCÜK BİR KIZIN DUDAKLARINDAN DÖKÜLÜNCE ÖYLESİNE DOKUNAKLI OLUYOR Kİ..HELE O KÜÇÜĞÜN SAĞLIK ÇALIŞANI BABASI KORONAYA YAKALANMIŞ VE KENDİNİ KARANTİNAYA ALMAK ZORUNDA..

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık- 01:44

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, neden Çin aşısının tercih edildiğini açıkladı. BioNTech firmasıyla yapılan görüşmenin detaylarını da anlattı. Koca, “Çin aşısı ucuz diye değil, güvenli olduğu için alındı” dedi...

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de 02:45

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de

Çin'den gelecek koronavirüs aşıları Pazartesi günü Türkiye'de olacak. Müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca aşılamada nasıl bir yol izleneceği konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı? 02:55

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı?

Çin aşısı yolda, Alman aşısı için anlaşma tamam. Peki, hangi aşıyı yaptıracağız? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki aşıyı değerlendirdi. Risklerini ortaya koydu...

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı 02:08

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

CUMHURBAŞKANI YIL BAŞI GECESİNDE HUDUT NÖBETİ TUTAN ASKERLERE DE SESLENDİ. 2020'NİN ÖZELLİKLE KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SIKINTILI GEÇTİĞİNİ VURGULAYAN ERDOĞAN, SAĞLIK DOLU DAHA İYİ BİR YIL DİLEDİ...

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu 03:23

Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu

E-5 Karayolu Darülaceze-Perpa Metrobüs mevkisinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletli trafik polisi yere savrularak yaralandı. Meslektaşlarının yaralandığı anonsunu alan çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek y..

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor 01:50

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor

Çinli Sinovac aşısı geçtiğimiz hafta içerisinde 3 milyon doz olarak Türkiye'ye getirilmişti. Aşının analiz çalışmaları Sağlık Bakanlığı laboratuvarlarında yapılıyor. İşte detaylar.....

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak 01:52

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak

Koronavirüs aşılarında öncelikli meslek grupları belli oldu. Açıklama sağlık bakanlığından geldi...

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Huzurevlerinde Aşı Uygulaması Başladı 02:13

Huzurevlerinde Aşı Uygulaması Başladı

Türkiye’nin aşılama programı hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda sağlık çalışanlarının ardından huzurevleri ve bakımevlerinde kalanların aşılanmasına da başlandı. Ayrıca 90 yaş ve üzeri vatandaşlar da aşı programına dahil ..

6,5 milyon doz aşı geldi 02:20

6,5 milyon doz aşı geldi

HEYECANLA BEKLENEN 2. PARTİ, YANİ 6,5 MİLYON DOZ AŞI DAHA TÜRKİYE'YE GELDİ. 2 HAFTALIK İNCELEMENİN ARDINDAN AŞILAMANIN HIZLANMASI BEKLENİRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI AŞILAMA HARİTASI UYGULAMASINI DEVREYE SOKTU. HANGİ İLDE KAÇ..

Vaka sayıları tırmanışta! 02:18

Vaka sayıları tırmanışta!

KONTROLSÜZ GEVŞEME VAKA SAYILARINI YENİDEN TIRMANIŞA GEÇİRDİ..HAFTA BAŞINDA 5 BİNLERE KADAR İNEN VAKA SAYILARI YENİDEN 7 BİNLİ RAKAMLARA ÇIKTI. VİRÜSLE MÜCADELEDEKİ SON ARTIŞLAR ENDİŞELERİ KATLARKEN, SAĞLIK BAKANI'NDAN ..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Korsanlar irtibat kurdu! 01:16

Korsanlar irtibat kurdu!

GEÇEN CUMARTESİDEN BU YANA BEKLEDİĞİMİZ O HABER NİHAYET GELDİ... NİJERYA AÇIKLARINDA 15 GEMİCİMİZİ KAÇIRAN KORSANLARLA İRTİBAT KURULDU... İLK BİLGİLERE GÖRE, BÜTÜN GEMİCİLERİMİZİN SAĞLIK DURUMU İYİ VE HEPSİ BİR ARADA.....

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..

Vaka sayısında korkutan artış 01:52

Vaka sayısında korkutan artış

MUTASYONLU VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. GÜNCELLENEN FİLYASYON REHBERİNDE, MUTANT VİRÜSLE ENFEKTE OLANLARIN KARANTİNA SÜRESİ UZATILDI. VAKA SAYILARINDAKİ ARTIŞ SÜRERKEN, MUTASYONUN GÖRÜLDÜĞÜ İL..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni 09:49

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni

Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama programı hızla devam ediyor. Bu kapsamda Covid-19 ile ön cephede savaşlarını sürdüren sağlık çalışanları, dağ taş, kar kış demeden sırası gelen herkese aşıyı ulaştırmay..