#Saglık ocagı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı 10:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gib..

Zonguldak'ta 16 Kişide Mutasyonlu Koronavirüse Rastlandı 01:25

Zonguldak'ta 16 Kişide Mutasyonlu Koronavirüse Rastlandı

Zonguldak'ta 16 mutasyonlu virüs vakasına rastlandı. Açıklama İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner’den geldi. Güner, ek tedbirlerin alındığını söyledi...

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler 00:30

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler

Siirt’in Pervari ilçesinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolun açılmasını bekleyen 112 acil sağlık ve DEDAŞ ekipleri, halay çekerek yolun açılmasını bekledi...

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü 02:04

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedbirlere ve kurallara uyulması çağrısını bir kez daha yineledi. Koca, son 15 günde çoğu ilde vaka artışı görüldüğüne de değindi. Bakan Koca, BioNTech aşısının ilk 5 bin 800 dozunun Türkiye..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Yerli burun spreyi aşı geliyor 02:11

Yerli burun spreyi aşı geliyor

Yeni teknik yerli burun spreyi aşı yıl sonunda hazır. Aşının ipuçlarını Sağlık bakanı Fahrettin Koca verdi...

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi! 01:57

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi!

BİR YANDAN KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE SÜRÜYOR BİR YANDAN DA FIRSATÇILAR İŞ PEŞİNDE... BU KEZ KOVİD-19 TEST KİTLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDILAR. SAĞLIK BAKANLIĞI O BÜYÜK TEHLİKEYE KARŞI HERKESİ UYARIYOR...

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

Polisten örnek davranış 02:55

Polisten örnek davranış

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde sipariş yetiştirmek üzere seyreden motosikletli kurye, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak yere savruldu. Yaralanan sürücüyü gören Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sağlık ..

Risk haritası kırmızıya boyandı! 02:04

Risk haritası kırmızıya boyandı!

VAKA SAYISI 60 BİNE DAYANIRKEN, 273 HASTA DAHA VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ. SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN HAFTALIK VAKA VERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI HARİTA KORKUTTU. TÜRKİYE'DE DÜŞÜK RİSKLİ ŞEHİR KALMAZKEN, VAKA SAYISINDA BİRİNCİ ŞEHİR KIRKLAR..

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi 01:49

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'NIN VAKA ARTIŞLARINA YÖNELİK SORUMLU 84 MİLYON AÇIKLAMASINA ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN TEPKİ GELDİ.. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ' BEN NEDEN SORUMLUYUM DİYE SORAN MÜZİSYENE, BAK..

Koca- -Vaka sayısı düşecek! 02:23

Koca- -Vaka sayısı düşecek!

13 AYDIR DEVAM EDEN KORONAVİRÜS KABUSUNDA, TÜM ZAMANLARIN CAN KAYBI REKORU KIRILDI. SON 24 SAATİN TABLOSUNDA 362 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ.. SAĞLIK BAKANI DA BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ...

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı- İşte Detaylar 01:36

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı- İşte Detaylar

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı? İşte Detaylar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkladı! İşte Detaylar..

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı 01:18

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında ha..

Bakan Koca Açıkladı! Maskeler Ne Zaman Çıkarılacak 02:58

Bakan Koca Açıkladı! Maskeler Ne Zaman Çıkarılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınıyla mücadelede aşılama ile normal hayata dönüş için eylül ayı sonunu işaret ederek, Bu dönemde okullar, üniversite, yüksekokullar dahil olmak üzere normal hayata dönülmes..

Mobil Aşılama Ekipleri, Fabrikalarda İşçileri Aşılamaya Başladı 04:51

Mobil Aşılama Ekipleri, Fabrikalarda İşçileri Aşılamaya Başladı

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) kurulan mobil aşı merkezi ile fabrikalardan sırayla gelen işçiler aşılanıyor...

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

Yemek yerken fenalaşan adam hastanelik oldu 01:07

Yemek yerken fenalaşan adam hastanelik oldu

Zonguldak'ta yemek yediği sırada fenalaşan adamın imdadına ekipler yetişti. Kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi...

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Günlük aşılamada yeni rekor! 01:11

Günlük aşılamada yeni rekor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir günde 1 milyon 416 bin 795 doz aşı yapıldığını bildirdi...

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu 02:47

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu

Sarıyer'de boş gecekonduda çıkan yangın yan tarafta bulunan ve baba-oğul iki kişinin yaşadığı gecekonduya sıçradı. Çıkan yangında iki gecekonduda yanarak kullanılamaz hale geldi. Gecekonduda yaşayan baba ve oğlunun sağlı..

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü 02:28

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü

Son dakika haberine göre İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan tek katlı işyerinde saat 15.20 sıralarında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ek..

Korona öldürdü onlar doktorlara saldırdı! 01:42

Korona öldürdü onlar doktorlara saldırdı!

Mersin'de hayatını kaybeden Covid-19 hastasının yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Bir doktor ve iki hemşireyi yaralayan saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı...

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurulmaz- 09:49

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurul

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi'nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop'ta toplam 38 kişi hayatını kaybetti. Bartın'da ise bir kişi hâlâ kayıp. Sağlık Bakanı Fahretti..