#Saglık ocagı

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

Patenli Bebekler 00:15

Patenli Bebekler

Bebekleri oynatan ilginç bir çalışma olmuş. Yapanların eline sağlık...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Canlı Yayında Dehşete Düşüren Yılan Saldırısı 01:35

Canlı Yayında Dehşete Düşüren Yılan Saldırısı

Avustralya'da profesyonel yılan avcılığı yapan adam bir evin bahçesinde yakalamak istediği yılan tarafından ısırıldı. Yılan avını facebook üzerinden canlı yayınlayan adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi...

Adrenalin Tutkunu Adama Canlı Yayında Yılanın Saldırması 01:35

Adrenalin Tutkunu Adama Canlı Yayında Yılanın Saldırması

Avustralya'da profesyonel yılan avcılığı yapan çılgın adam facebook üzerinden canlı yayın yaparken bir evin bahçesinde yakalamak istediği yılan tarafından ısırılmış. Yılan avcısının sağlık durumunun iyi olduğu bildirilmi..

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı 00:24

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında il ablası olarak bilenen ev kadını tutukladı. Edinilen bilgiye göre, örgütün Edirne'deki sohbetlerini yürüttüğü beli..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 00:46

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Afyonkarahisar'da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında avukatlar ile öğretmenlerinde bulunduğu 19 kişi a..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı! 00:19

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı!

Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince panikleyen bir öğrenci, aşağı atladı. Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince ne yapacağını şaşıran bir öğrenci, aşağı atladı. O anlarsa otobüsün kamerasına yansıdı. Olayda öğren..

Hızlı kilo verme yöntemleri 01:45

Hızlı kilo verme yöntemleri

En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Detoks Tarifi - Kolay Detoks - Hızlı Zayıflama - Toksinlerden Arınma 01:02

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Detoks Tarifi - Kolay Detoks - Hızlı Zayıfla

En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..