#Saglık ocagı

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

 Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı 00:53

Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Diploması olmamasına rağmen zayıflamak isteyenlere diyet programı uygulatan ve birçok kez Sağlık Bakanlığı'na şikayet edilen Şeyda Coşkun hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Ünlü isimlere diyet programları uygulayan..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı 03:31

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin 'gaybubet' olarak adlandırılan gizli evlerine yönelik eş zamanlı operasyonlarda 10'u kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var 05:53

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var

Yeşilçam sinemasının efsane jönü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan yazlığında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Arkın’ın sağlık durumuyla i..

  • BETA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı 01:49

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüs ve çekicinin karıştığı zincirleme kazada üniversite öğrencisi 44 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Gümüşkent m..

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA' 12:09

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA'

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA' Adı Altında Her Şeyin Yok Edilmek İstenmesi Projesidir! ●Sosyal Kredi/Puanlama Sistemi, İyi Vatandaş vs Kötü Vatandaş kavramı ●Dijital kimliklerle entegre sağlık pasaportları ●Dünya S..

  • STUDIO AS tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı 00:46

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sağlık Bakanı Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, okul sütü programı kapsamında Batıkent Kent Koop İlkokulunda öğrencilere süt dağıttı...

Neden Zencefil Çayı İçmeli 04:02

Neden Zencefil Çayı İçmeli

Dünyaya Çin'den yayılmış olan zencefil geleneksel Çin tıbbında çeşitli sağlık sorunlarına karşı en çok kullanılan bitkilerden biri. Zencefil sindirim sorunlarına, mide ağrısına, hazımsızlığa iyi gelir...

  • SAGLIK tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
14 Mart Tıp Bayramı'na Özel Şarkı 01:35

14 Mart Tıp Bayramı'na Özel Şarkı

Profesörler ve alanında uzman sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel bir şarkı besteledi. Kendilerine Eczacı Orkestra Şefi Ahmet Özden de eşlik etti..

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı 01:37

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı

Türk Tabipler Birliği'nden doktorlara ve sağlık kuruluşlarına sosyal medya ayarı geliyor. Hazırlanan 22 maddelik kılavuz ile artık doktorlar hasta gizliliğini ihlal eden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşamayac..

Ehliyet Yenileyecekler Dikkat 03:33

Ehliyet Yenileyecekler Dikkat

Sürücü belgesinin yenilenmesi için istenen sağlık raporunun son günlere bırakılmaması istendi...

İşte Sabri Sarıoğlu'nun Yeni Takımı 01:04

İşte Sabri Sarıoğlu'nun Yeni Takımı

Göztepe, Sabri Sarıoğlu'yla 2 yıllık anlaşma sağladı. Deneyimli oyuncu, yarın sağlık kontrolünden geçecek. Galatasaray'la yollarını ayıran Sabri Sarıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Alt yapısından yetiştiği sarı kırmızı..

  • OFSAYT tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Aslan Kontrolden Geçti! Galatasaray'dan Bir Transfer Daha! 00:18

Yeni Aslan Kontrolden Geçti! Galatasaray'dan Bir Transfer Daha!

Yaz transfer döneminin en hızlı takımı olan Galatasaray, Mathias Olivera'yı sağlık kontrolünden geçirdi. Sarı kırmızılılar, 19 yaşındaki Uruguaylı sol beki İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdi. Oyuncunun kulüb..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..