#Sagopa kajmer ahmak islatan anlamlı uyarlama klip

Mustafa Ceceli Popta Mekanın Sahibi Sezen Aksudur 05:36

Mustafa Ceceli Popta Mekanın Sahibi Sezen Aksudur

Mustafa Ceceli Yeni Single Şarkısının Klip Çekiminin Ardından Açıklamalarda Bulundu...

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İpek Açar Ve Alper Kömürcü'nün Evliliğinde Kıskançlığa Yer Yok 08:12

İpek Açar Ve Alper Kömürcü'nün Evliliğinde Kıskançlığa Yer Yok

Geçtiğimiz günlerde evlenen İpek Açar Alper Kömürcü çifti ikinci single için klip çekimlerinde! İlk klibi Lviv'de çeken çift Kıskanıyorum klibi çekimlerini Çinili Köşk'te yapıyor...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçük Aslan 00:59

Küçük Aslan

Küçük Aslan kısa klip..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Cerem Onurluer - OHO 03:06

Cerem Onurluer - OHO

Cerem Onurluer - OHO Dinle OHO Söyle be kader yaz gidişatı Kaç acı var daha düş küsüratı Gönder hepsini çekmişim alayını Başlasın hadi ver işareti Kıymadan bana aşk aşireti Ezber etmişim hasretin babasını Keyif beni..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
No.1 - Canavar (Official Video) 04:37

No.1 - Canavar (Official Video)

Spotify: https://open.spotify.com/track/7hsqCZ... Apple Music: https://music.apple.com/tr/album/cana... Söz, müzik: No.1 Mastering: MRF Klip Künyesi Yönetmen, Renk, Kurgu: Ömer Çelik Vfx: Samet Karaboğa Hikaye: Mertcan..

  • No.1 tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SWAY - Turgay Alparslan Cover.  İZLE.. 03:06

SWAY - Turgay Alparslan Cover. İZLE..

Sway - Turgay Alparslan Cover. Singer : Turgay Alparslan Müzisyen/Solist/Piyanist Besteciler: Pablo Beltrán Ruiz, Luis Demetrio..

Amarillo - Turgay Alparslan Cover.  İZLE.. 03:33

Amarillo - Turgay Alparslan Cover. İZLE..

Turgay Alparslan Söylüyor. Singer: Turgay Alparslan. Müzisyen/Solist. Songwriter(s): Neil Sedaka, Howard Greenfield Orjinal Singer: Tony Christie...

Pau - Ver Yansın [Official Video] 03:48

Pau - Ver Yansın [Official Video]

Söz müzik:PAU Aranjör: @serkanturkerr Klip Yönetmen @bugrakaracam Yardımcı yönetmen @1merveduran Görüntü Yönetmeni @alpaslantopal Yayın @mertkuskapan Ajans @blendmodel Make up @makeupesragul..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pau - Derdim Oldun [Official Video] 03:43

Pau - Derdim Oldun [Official Video]

Derdim oldun sizlerle.. Söz Müzik : Pau Aranjör: Serkan TÜRKER Klip Yönetmeni: @bugrakaracam Yardımcı yönetmen: @1merveduran Görüntü Yönetmeni: @alpaslantopal Yayın: @mertkuskapan Ajans: @blendmodel Make up: @makeupesra..

İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin 02:41

İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin

Söz-Müzik: İlyas Yalçıntaş Düzenleme: Aytaç Kart Yönetmen: Serdar Börcan Görüntü Yönetmeni: Murat Akay Oyuncu: Qazal Yadegari Styling: Ece Yalçıntaş Saç: Deniz Altuntaş Make up: Naime Gürseler Işık: Okan Çetinkaya Klip P..

Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video) 03:59

Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video)

Dalga Dalga’nın ilk single çalışmam Sizlerle.. Bu konudaki heyecanınmı tüm sevenleriyle paylaşmaktan çok mutlu oldum, “ Amacımız güzel ülkemin güzel insanlarını bir nebze de olsa eğlendirmek, gülümsetmek ve mutlu etmek” ..

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video) 02:34

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Aranje: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mustafa Özen Görüntü Yönetmeni: Mustafa Özen Klip Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykir..

Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Murat Dalkılıç - Son Liman 02:56

Murat Dalkılıç - Son Liman

Murat Dalkılıç - Son Liman Dinle SON LİMAN Süren doldu mu seni alır giderler Bu kalpten götürürler Aklını çelen bazı düşünceler Tamamen silinirler Senden kalanlara dokunmadım Asla soluma koymadım Aklımdan geçenleri t..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı 03:01

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı Dinle KARAYEMİŞ AĞACI Karayemi̇ş karasun Yüreğumde yarasun Sakla beni̇ gövdene O yar beni̇ arasun Karayemi̇ş ağaci̇ Yok derdumun i̇laci̇ Ayri̇ldum sevduğumden Aci̇ çekerum aci̇ Karaye..

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar 02:54

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar

Söz-Müzik:Sinan Akçıl Düzenleme:Mustafa Ceceli Davul:Doğaç Titiz Bas:Birkan Şener Gitar:Doğukan Aydın Kemençe:Ekin Uzunlar Mix-Mastering:Koray Püskül Klip Yönetmeni:Emrah Özbilen Kapak tasarım: Alper Erişir..

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar 02:54

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar

Söz-Müzik:Sinan Akçıl Düzenleme:Mustafa Ceceli Davul:Doğaç Titiz Bas:Birkan Şener Gitar:Doğukan Aydın Kemençe:Ekin Uzunlar Mix-Mastering:Koray Püskül Klip Yönetmeni:Emrah Özbilen Kapak tasarım: Alper Erişir..

Ali KINIK - Tanrı'nın Ordusu ( ...Ve Yorgun ...Ve Yolcu) 04:13

Ali KINIK - Tanrı'nın Ordusu ( ...Ve Yorgun ...Ve Yolcu)

Ali KINIK - ...Ve Yorgun ...Ve Yolcu(Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Yücel Arzen Mix.Mastering: Timuçin Aksuer Stud-I0 Yönetmen: Said Dağdeviren Klip Con..

Mabel Matiz - Toy 03:28

Mabel Matiz - Toy

Mabel Matiz Yine Kendine Has Tarzıyla Bir Singliyle Karşımızda Keyfle Dinleyin..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fatih Bulut - Sultan Süleyman 03:54

Fatih Bulut - Sultan Süleyman

Söz: Fatih Bulut Müzik: Mehmet Adıgüzel Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Klip Yapım: Honeybee İstanbul Koordinatör: Bilal Menteş Produksiyon Amiri: Bilgin Özgülüş..

Emrah Bilici - Beni Bul 04:09

Emrah Bilici - Beni Bul

Söz & Müzik: Emrah Bilici Klip Yönetmeni: AVRUPAFOTOFILM Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Şan Mix & Mastering: Kurtuluş Çengel..

Yıldız Tilbe - Seninle Derdim Çok 04:41

Yıldız Tilbe - Seninle Derdim Çok

Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Düzenleme: Can Atayılmaz Klip yönetmeni: Ahmet CanTekin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Kayıt: Utku Ünsal Gitar: Caner Güneysu Strings: İstanbul Strings..