#Sagopa kajmer cenneti sordum yitirdiklerime müzik dinle

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor 04:14

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yangın yeri yürek sönmek bilmiyor Yaktığın ateşte hercai yüzüm gülmüyor Ben kimseyi sevmem artık aşkı inti̇kamdan çaldık Dil bağlanır yürek söyler dinleyen olmuy..

Emrah Değirmenci - Sen İçimde 03:18

Emrah Değirmenci - Sen İçimde

Emrah Değirmenci - Sen İçimde Dinle Sen İçimde şarkı sözleri ile Tutkunum sana Hiçbirşeyin önemi yok senden başka Aşk ateşiyle yanıyor bedenim Okadar güzel İçinden sadece seni seçtim Şimdi yansada ruhum bedenim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim 03:47

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim

Daha Şimdi Kalktım Ben Yataktan Neler Söylemişsin Sen Arkamdan… Sana Bunları Var Mı Hiç Yaşatan Dünyada Cenneti Senin Önüne SunanDur Beni Bekle Bir Tek Sözüne… Dünyayı Durdururum Ben Gel Kız Etme Kalbini Dinle Bir Gün Bi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover) 04:07

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover)

Söz-Müzik: Sezen Aksu Keyboard - Asil Gök Bas Gitar - Görkem Öker Elektro Gitar - Ekrem Yıldırım Akustik Gitar - Gökhan Demirdağ Klarnet - Feyzi Günüç Davul - Merih Basancı Kayıt - Aykut Gökçek Video - Can İpek Şu Sani..

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler 03:14

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler dinle Sana uçan kuşlardan bahar yazlardan selamlar olsun Sana olan dünyamda büyüyen rüyamda güneşler dolsun Aşklar seni bekler seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler adını söyler ş..

  • Candy tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timur D - Bir Milyon 02:00

Timur D - Bir Milyon

Bir Milyon şarkı sözleri ile Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Sugababe meine P..

Hayalinizde İdeal Bir Dünya Canlandırmayı Denediniz mi? 05:55

Hayalinizde İdeal Bir Dünya Canlandırmayı Denediniz mi?

Cevabınız evetse yalnız değilsiniz. Platon, filozof kralların yönettiği aydın bir cumhuriyet hayal etmişti. Birçok din öbür dünyada mutluluk vadeder, tarih boyunca da çeşitli topluluklar Dünya'da cenneti kurmaya çalışmış..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyanet Aile Sinevizyonu 08:31

Diyanet Aile Sinevizyonu

'' Ey Adem sen ve eşin Cenneti mesken edinin... ( Bakara 35 )..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız 08:18

Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız

Dikkat Bu Video Korku İçerir! Kıyamet Alametleri Nelerdir ? Kıyamet Ne zaman Kopacak ? Kıyamet Kopunca Ne Hissedeceğiz ? Kıyametin Bilimsel İspatı Var mıdır ? Neden Ölümden Korkuyoruz Biliyor musunuz? Çünkü Herkes Cennet..

Egitimli  Civcivlerden İlginç Görüntüler 00:41

Egitimli Civcivlerden İlginç Görüntüler

bir kuş Fabrikasında çalışan adam o kadar güzel egitmişki civcivleri:) bir komutla civciclerin hareketini Seyredelim :)..

Adrasan Tekrar Yeşile Büründü 00:57

Adrasan Tekrar Yeşile Büründü

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki turizm cenneti Adrasan 2014 yılında çıkan yangın sonrası yeniden yeşillendi. 150 hektar ormanlık alana 15 bin ağaç dikildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi 00:57

Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi

Görüntüler İspanya'nın en büyük adası Mayorka'dan... Tatil cenneti olarak bilinen ada, Alman futbol taraftarları yüzünden savaş alanına döndü. Bundesliga takımlarından FC Schalke ve Borussia Dortmund taraftarları arasınd..

İrem Derici'nin Gaf Yaptığı Ödül Gecesinde Neler Yaşandı 03:20

İrem Derici'nin Gaf Yaptığı Ödül Gecesinde Neler Yaşandı

İrem Derici'nin ''Eşek Cenneti'' gafı İsmail Kahraman'ı kızdırdı... Ödül gecesinin sunucularından Ece Erken, tüm detayları Söylemezsem Olmaz'da anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cennet Akyaka 03:31

Cennet Akyaka

Bir Yer Yüzü Cenneti Muğla Akyaka Türkiye ????????..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da! 03:02

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da!

Paradise Island Resort & Spa #Maldivler, Hint Okyanusu'ndaki cennet gibi bir adada özel villalar ve bungalovlarla hizmet vermektedir. Tesiste açık yüzme havuzu, 4 adet restoran ve bir spa alanı vardır.nnTümü klimalı ve k..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Mertcan Ünal - Güneş Ana 03:35

Mertcan Ünal - Güneş Ana

Güneş Ana şarkı sözleri ile Soru sordum kendime Cevap bulamadım bıraktım umudu mavilerde eski bir taş iskelede Bir de sen kıyıda yalnız ben Beklemenin sonu yok Biliyorum Vakit geldi doğur aydınlığı güneş ana Sabır ..