#Sagopa kajmer ft ceza 2001 müzik dinle

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

İslam düşmanı adamın cezası belli oldu 01:09

İslam düşmanı adamın cezası belli oldu

BAŞÖRTÜLÜ HAMİLE BİR KADIN... BİR KAFEDE ARKADAŞLARIYLA YEMEK YERKEN, İSLAMOFOBİK BİR SALDIRGANIN HEDEFİ OLMUŞ,,, ACIMASIZCA DÖVÜLMÜŞTÜ. BAKIN AVUSTURALYA YARGISI, O İSLAM DÜŞMANINA NE CEZA VERDİ.....

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! 01:26

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

MASKE TAKMADIĞI İÇİN POLİSLE TARTIŞMIŞ, GÖZALTINA ALINMIŞTI... RANA BATI İSİMLİ GENÇ KADIN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI, İSTENEN CEZA BELLİ OLDU.....

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki.. 01:20

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki..

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Kadir Şeker'in yargılanması ve ceza alması hakkında konuştu. Aleyna Çakır ile Ümitcan Uygun hakkında da sözler söyledi. ece üner, ece üner kadir şeker, ece üner aleyna çakır, ece üner..

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Maskesiz Yakalandı Polis Abisini Aradı 01:14

Maskesiz Yakalandı Polis Abisini Aradı

İstiklal Caddesi’nde polis, maske ve sosyal mesafe denetlemesi yaptı. Bir genç maskesi takılı olmadığı için ceza yiyeceğini anlayınca polis ağabeyini aradı...

Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Eğer televizyonda görürsem.. 01:37

Eğer televizyonda görürsem..

İSTANBUL KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ALARM VERİRKEN, BAZILARI ISRARLA MASKE TAKMAMAYA DEVAM EDİYOR CEZA YAZILINCA DA HEPSİ AYNI TEPKİYİ GÖSTERİP, İŞİNİ YAPAN HABERCİLERE SALDIRIYOR. ŞİMDİ EKRANLARINIZA BİR ÖRNEK DAHA GELİYOR...

Polis maske denetiminde 01:43

Polis maske denetiminde

MASKE DENETİMLERİNE ARTIK SİGARA DENETİMİ DE EKLENDİ. EKİPLER HER YERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR; MASKESİZ DOLAŞANLARA CEZA KESİYOR....

Adalet Peşinde  Film İzle 1:47:30

Adalet Peşinde Film İzle

Adalet Peşinde'de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (..

  • Tv Series tarafından
  • 5.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu neyin cezası! 01:32

Bu neyin cezası!

SOKAK KISITLAMASINDA, SOKAĞA ÇIKMASI SERBEST OLAN FIRINCIYA KESİLEN CEZA, 37 YAŞINDAKİ GENÇ ADAMIN HAYATINI KARARTTI. CEZAYI ÖDEYEMEYEN O FIRINCI HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI...

Panik bitti, sessizlik başladı 02:02

Panik bitti, sessizlik başladı

KISITLAMANIN HEMEN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA İSTANBUL VE ANKARA SOKAKLARINDA NELER YAŞANDI ONA BAKALIM ŞİMDİ. VATANDAŞ EVİNE DÖNME TELAŞINDAYKEN, POLİS DE DENETİM İÇİN SOKAKTAYDI. İZNİ OLMAYAN HERKESE BAHANESİNE BAKMADAN C..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Ugandalılardan sonra Nijeryalılar! 02:35

Ugandalılardan sonra Nijeryalılar!

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA İSTANBUL ESENYURT'TA BİR KORONAVİRÜS BASKINI YAPILMIŞ, GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇMEK İÇİN TOPLANAN UGANDALILARA CEZA YAĞMIŞTI... ESENYURT'TA BU KEZ DE NİJERYALILARA BASKIN DÜZENLENDİ... BAKIN ONLARI BİR..

Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET) 01:33

Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET)

Yaptığı transferlerle adından sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Milan, hazırlık maçında Borussia Dortmund'a 3-1 yenildi. Çin'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçına iyi başlayan Dortmund radığı golü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler 03:10

Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler

Bu videoda Almanya ve Almanlar hakkında birbirinden şaşırtıcı bilgiler derledik. Almanlar açık pencerelerden gelen hava akımının hastalığa yol açmasından çok korkuyor. Bunu Türkler’deki açık pencerelerin “cereyan yapması..

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı 01:54

Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı

3 yıl ceza evinde yatan ünlü sanatçı Deniz Seki, tahliyesinin ardından ilk kez İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Sahnede gözyaşlarını tutamayan Seki, Açıkhava’dayım ben şuanda değil mi? Kaç yıl geçti aradan 3 yıl mı?’’ ..

  • ANKA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti 01:37

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti

Kocaeli’de hem ehliyetsiz hem de fazla yük taşıyan kamyon şoförüne iki günde 5 bin 161 lira ceza kesildi. Polis ekipleri cezalara isyan eden sürücüye çay ikram etti...

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek 00:18

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek

Tuzla'da maske takmadığı için polisler tarafından durdurulup ceza yazılmak istenen motorlu kurye , Bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin sözleriyle Türkiye’nin gündemine oturmuştu...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi 00:18

İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi

Yol kenarına park eden araçlara ceza yazarken kameraya alınan trafik polisinin işini severek yaptığı ve bu işten keyif aldığı oldukça belli.....

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''İmzalamıyorum'' dedi, gitti! 02:24

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti!

KISITLAMAYI DELDİLER... SANKİ SOKAĞA ÇIKMAK DEĞİL DE ÇIKMAMAK YASAKMIŞ GİBİ DAVRANDILAR... ÜSTÜNE BİR DE CEZA YAZAN POLİSE, VİCDAN DERSİ VERMEYE KALKTILAR, HAKARETLER SAVURDULAR.....

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor 03:28

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor

LaLiga 3. hafta mücadelesinde Real Sociedad, deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 4-2 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Öte yandan Deportivo forması giyen Emre Çolak, maç kadrosunda yer almadı. Riazor'daki karşılaşmaya Real Soc..