#Sagopa kajmer herkes müzik dinle

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı! 06:26

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı!

Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017'de yayınlanan bölümüne Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda, Rexona Sescy'i yenip Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oyuncuları katıldı! Ülkenin gururu olan Vakıf..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Korkuyorum Ali Kemal! 02:51

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Korkuyorum Ali Kemal!

Cevdet'in gerçek vazifesi ortaya çıktıktan sonra tüm ailesi mapusa atılıyor; infaz için ilk Ali Kemal seçiliyor! Cevdet'in, gerçek bir Türk vatanseveri olduğu ve bu uğurda Yunan Ordusu'nu İzmir'deki faaliyetleri engellem..

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı 00:49

Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Kafesteki Kadin Film İzle 1:36:31

Kafesteki Kadin Film İzle

Filmin Konusu Kötü sonuçlanan bir operasyondan sonra başkomiser Carl Morck uzun yıllardır çözümlenemeyen davaların peşinde koşan bir departmana çalışmak için atanır ve bazı davalara hiç bakmaması gerekirdi. Ama başkomise..

  • Tv Series tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi 03:40

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi

Islak kek tarifi sevenler için hazırladığımız portakallı ıslak kek tarifi videosu ile herkes evde nefis bir kek yapabilir. Portakal aroması ve kakaolu ıslak keki ile mis gibi bir kek...

İnekten Süt Emen Kedi 01:01

İnekten Süt Emen Kedi

Ya bu kediler nasıl beleşçi ya nerde beleş orda kediler var ya herkes kendi ananesinin sütü ...

  • JET TV tarafından
  • 1.506 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

Everest Film İzle 2:01:10

Everest Film İzle

Everest’e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur..

  • Tv Series tarafından
  • 7.764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Victor Frankenstein Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Film İzle

VİCTOR FRANKENSTEİN 2015 TÜRKÇE DUBLAJ FULL HD İZLE Olağan dışı fikirleri olan bilim insanı Victor Frankenstein (James McAvoy) ve oldukça zeki yardımcısı Igor Strausman (Daniel Radcliffe) insan ırkına hizmet edebilmek iç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Nişan Fotoğrafı İçin Gitti Fotoğrafçıya Aşık Oldu! 01:53

Ben Bilmem Eşim Bilir- Nişan Fotoğrafı İçin Gitti Fotoğrafçıya Aşık Ol

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 24 Haziran bölümü yarışmacılarından Bedia- Gürkan Gümüşsoy'un tanışma ve evlenme hikayesi herkesi çok şaşırttı! Cumartesi saat 15.45'de yayınlanacak olan Ben Bilmem Eşim Bilir'e, Bedia Hanım ve G..

  • ANKA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pavarotti’nin Türkiye’den Kovulduğu O An 04:15

Pavarotti’nin Türkiye’den Kovulduğu O An

Pavarotti’nin Ankara Operası’nda çıktığı 3. temsilinde dönemin Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel de oradaydı. Temsilin sonunda herkes ayakta alkışlarken Cemal Gürsel de memnun kalmış olacaktı ki yanındakilere sanatçıları görmek..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Gelinliğini Giyip Eski Sevgilisinin Düğününü Basan Kadın 00:29

Gelinliğini Giyip Eski Sevgilisinin Düğününü Basan Kadın

Salonda herkes nikahın kıyılmasını beklerken gelinlik giymiş başka bir kadın herkesin şaşkın bakışları arasında içeri girdi. Dünya çapında viral olan videoda, bazı konukların çığlık attığı, bazılarının ise alkışladığı di..

  • JET TV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1920-1080 Woaww :D 13:00

1920-1080 Woaww :D

Herkes merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli cs go oynadım iyi seyirler..

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser 01:57

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser

Ya şimdiye kadar âşık olduğunuz herkes onlar hakkındaki hislerinizi öğrenseydi? Üstelik aynı anda? Lara Jean Song Covey'nin hayal ürünü aşk hayatı, o ana dek sevmiş olduğu beş oğlana yazdığı mektupların gizemli biçimde ..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik! 02:40

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik!

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm Özet: Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali Feda Olsun 01:33

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali

Başbakan Yıldırım, Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bi..

Çağla  Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum  Kendin Yap 08:00

Çağla Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

En sevdiğim o güzel gri süet ceket uzun zamandır benimle ve artık bir Çağla dokunuşunu hak etti. Çağla dokunuşundan kastımı kanalıma abone olan herkes biliyor artık :) Süslüyoruz efendim, durduramıyoruz, süslüyoruz. Emi..

Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Etkin  Sensizim 05:08

Etkin Sensizim

özlemin basımda dönen pervane gurbet ellerınde öksüzüm canım yoklugun acısı ettı dıvane halımı soran yok sensızım canım..... yel deydi gülüme gönlüm dardadır gündüzler serseri gecem zordadır gecmeyen zamana sabır..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

İnce: Benim Ağzımdan Kurultay Diye Bir Şey Duyamayacaksınız 01:00

İnce: Benim Ağzımdan Kurultay Diye Bir Şey Duyamayacaksınız

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız. dedi...

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj 15:06

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj

Herkes kendi tanıdığı malzemelerle yapıyor. Biz de birbirimizin malzemeleri ile yaptık. Kamera sürekli netlik yapmaya çalışırken kafayı yediği için bir çok yeri kestim. Çünkü çok mesaj alıyorum netlik problemi ile ilgili..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Oğuz Yılmaz  Sevdikçe Sevdim 04:32

Oğuz Yılmaz Sevdikçe Sevdim

Baktığın her yere adını yazdım Sevgimin farkına varırsın diye Evinin önünde dolaşıp gezdim Gün olur farkına varırsın diye Uzaktan uzağa sevdikçe sevdim Başımı önüme eğdikçe eğdim Bir tebessüm etsen ne kaybederdin ..