#Sagopa kajmer kalp atışlarım 78 bpm müzik dinle

Nefes Darlığının Nedenleri Nelerdir 01:14

Nefes Darlığının Nedenleri Nelerdir

Nefes darlığına sıklıkla solunum yolu hastalıkları sebep olur. Kalp yetmezliği başta olmak üzere bazı kalp hastalıkları da bu şikayete yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mitral Kapak Hastalıkları Nelerdir 01:46

Mitral Kapak Hastalıkları Nelerdir

Mitral kapak, kalbin sol karıncığıyla sol kulakçığı arasında yer alır. Kanın kalp içerisinde tek yönde ilerlemesini sağlar. Mitral kapak hastalıkları, doğumsal olabilir veya sonradan edinilebilir. Doğumsal mitral kapak h..

  • NABIZ tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atrial Septal Defekt Nedir 00:21

Atrial Septal Defekt Nedir

Atrial Septal Defekt doğumsal bir kalp hastalığıdır, Atrial Septal Defekt hastalarının kalp kulakçıklarının arasında delik vardır...

  • NABIZ tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spor Yaparken Nefes Almakta Güçlük Çekenler 02:33

Spor Yaparken Nefes Almakta Güçlük Çekenler

Kalp Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ayşe Emre: Yürüyüş kalp ritmini düzenler...

  • NABIZ tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kedi Ailesinin Gerçek Olamayacak Kadar Güzel İlişkisi 01:24

Kedi Ailesinin Gerçek Olamayacak Kadar Güzel İlişkisi

Bu sevimli minnoşların arasındaki gerçek olamayacak kadar güzel olan ilişki, içinizi ısıtmakla kalmayacak aynı zamanda da gözlerinizi kalp kalp yapacak!..

  • JET TV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Sanatçı Arif Susam'dan Korkutan Haber 01:50

Ünlü Sanatçı Arif Susam'dan Korkutan Haber

Düzenli olarak yaptırdığı check up'ta dört kalp damarının yüzde 90 oranında daraldığını öğrenen ünlü sanatçı Arif Susam'a stent takıldı. Sanatçı Arif Susam, rutin check up kontrollerinde, kalp damarlarından dördünün ..

  • BETA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevginin en saf ve temiz hali..... 00:58

Sevginin en saf ve temiz hali.....

Bir konferansta birbirini görüp aşık olan ve aşklarını uzaktan yaşayan 2 down sendromlu gençlere, Annelerinin sürpriz bir buluşturmaları....Ne güzelsiniz yaa pırıl pırıl bir kalp, çıkarsız beklentisiz bir sevgi. Ne mutlu..

  • PengoTV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Türk Halkı 49:48

Türk Halkı

???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Firmalar benden randevu alamazlardı, ha..

  • STUDIO AS tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki! 49:48

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki!

???? Erken teşhis BÜYÜK BİR YALAN! ???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

Sagopa_Kajmer_-_Toz_Taneleri_(Official_Video)(240p) 04:29

Sagopa_Kajmer_-_Toz_Taneleri_(Official_Video)(240p)

Abone olursanız devamı gelir saygılar..

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın 03:24

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin be..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Funda Arar - Yak Gel 03:54

Funda Arar - Yak Gel

Funda Arar - Yak Gel Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, her şey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ..

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana 04:09

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana Dinle Sorarım Sana şarkı sözleri ile Unutur muyum o güzel günleri? Mazi kıymetlidir kalbe dokunur Verilen sözlerin hepsi yalan dolan Son defa baktığım gözden okunur Bu işin sonunu düşün..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover) 04:12

Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover)

Zeynep Bastık Yol Akustik Fikri Karayel Cover Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bariz telaşım, saydam yaralarımla Senden saklanmadım, yol arkadaşım Şimdi yollar daralır çıkmaz sokaklarında Tutma bırak içinde kalmayayım... Geç..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) 03:04

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik)

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlamıyor sevdam hayırlardan olmazlardan Koşa koşa kaçıyor aşkı fısıldayan kucaklardan Bir meçhule gidiyor gemileri kalbimin limanlardan Sonu da yok g..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce