#Sagopa kajmer proportions karabiber duası 2 müzik dinle

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Şıhıl Mahşi Tarifi 01:59

Şıhıl Mahşi Tarifi

Malzemeler 1 kilogram kabak 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet soğan (yemeklik doğranmış) 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık 1 yemek kaşığı domates salçası 500 gram dana kıyma 2 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı karabiber 1 ça..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Kabak Çorbası İşte Diyip Geçmeyin İnanılmaz Lezzetli Çokta Kolay Deneyin ve Görün 03:57

Kabak Çorbası İşte Diyip Geçmeyin İnanılmaz Lezzetli Çokta Kolay Deney

Kabak Corbasi 2 adet orta boy yeşil kabak 2 çorba kaşığı un 3 su bardağı su 3 su bardağı et suyu sıvıyağ Biraz karabiber tuz suslemek icin pulbiber,maydanoz Hazirlanisi unu biraz sıvıyağda sararana kadar kavurun Kabak..

Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli 03:03

İstiridye Mantar Sote Tarifi Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli

MALZEMELER Yarim kilo istiridye mantar 3 adet kırmızı biber 2 adet kuru soğan 4 .5 yemek kaşığı sıvı yağı 1 yemek kasigi tere yağı Tuz.karabiber.pulbiber YAPILIŞI :Mantarları elinize didikleyerek açıyoruz ve yıkayı..

Ezogelin Çorbası Tarifi  Sebze Çorbası Tarifi  Ezogelin Çorbası Nasıl Yapılır 02:46

Ezogelin Çorbası Tarifi Sebze Çorbası Tarifi Ezogelin Çorbası Nasıl

MALZEMELER 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet havuç 1 adet patates 1 adet büyük boy soğan 2 yemek kaşığı salça 1 kahve fincanı mısırözü yağı 15-20 sap maydanoz 1 tat..