#Sagopa kajmer sabah fabrikam enstrumantal müzik dinle

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Sabahları Sincaplar 01:34

Sabahları Sincaplar

Sincapların sabah yataktaki komik anları seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Genelev 'de Zülfiyesini Arıyor Replik 02:13

Kemal Sunal Genelev 'de Zülfiyesini Arıyor Replik

Herife Bak Ya Sabah Sabah Kerhaneyi Soruyo Bu Mevsim İşler İyi Gidecek Galiba Hadi Hayırlısı... Seyredelim..

Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Salıncakta 360 Derece Dönen Adamın Maruz Kaldığı Beklenen Son 00:28

Salıncakta 360 Derece Dönen Adamın Maruz Kaldığı Beklenen Son

Sabah sabah yürek yemiş bu adam salıncağa binerek 360 derece döndü. Hepimizin hayalidir salıncakta bu hareketi yapmak ancak sonucunun ne olacağını bildiğimizden yapmaya kalkışmayız. Bu adam ise sonucunu ön görememiş ve b..

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Toplu taşımada koronavirüse yer yok 02:14

Toplu taşımada koronavirüse yer yok

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sabah sabah saatlerinde toplu taşıma araçları ve ticari taksilerdeki denetimleri sürüyor...

Kuveyt Emiri Hayatını Kaybetti 01:17

Kuveyt Emiri Hayatını Kaybetti

Kuveyt emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, 91 yaşında hayatını kaybetti. Yerine ise Veliaht Prens Nevvaf ülkenin yeni emiri olarak getirildi...

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada 00:43

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada

İstanbul Avcılar'da bir hırsız, girdiği binada yakalandığı ev sahibine bıçak çekti. Olay, 07 Ekim günü sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Hırsızlar Münif ve Firdevs Bent..

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle 1:37:16

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle

İncir Reçeli 1 | Tek Parça HD 30'lu yaşlardaki Metin, televizyon showları için skeç yazarak hayatını sürdürmektedir. En büyük hayali senaryosunu yazdığı bir filmin çekilmesiyken yazdığı senaryolar hep reddedilmektedir. H..

  • PengoTV tarafından
  • 28.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yılmaz Güney  Anne Tokatı 02:40

Yılmaz Güney Anne Tokatı

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

 Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma 03:01

Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı 04:32

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı

Oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşına yanında götürdüğü yaklaşık 200 bin dolarını (yaklaşık 950 bin lira) çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Oyuncu Hamdi Alkan'ın iki kez evlenip boşandığı eski eşi oyuncu Canan Hoş..

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce