#Sagopa kajmer sabah fabrikam enstrumantal müzik dinle

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Stalk Nedir 02:33

Stalk Nedir

Sabah uyandığı gibi daha yüzünü yıkamadan Last Seen’e bakanlar, Instagram’daki ara butonunu bozanlar, Facebook’un bile bunalıp artık “Tanıyor Olabileceğiniz Kişiler”e Soktuğu bu kadar arıyorsa kesin tanıyordur. STALKER’..

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında 01:00

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında

1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah, İsrail polisinin 15 Ağustos'ta Ummul Fehm'deki evine düzenlediği baskınla gözaltına alınmıştı. İsrail güçleri bu sabah da Salah'ın avukatı Halid Zeberka'yı gözaltına ..

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon 03:45

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Sancaktepe’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı...

Uyanmak İstemeyen Tembel Köpek 01:05

Uyanmak İstemeyen Tembel Köpek

Sabah uyandığımda bende tam olarak öyle oluyorum ...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patisiyle Tıklıyor Yemeğini Kapıyor 04:47

Patisiyle Tıklıyor Yemeğini Kapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sokak köpeklerini tedavi ediyor, aşıladığı hayvanları küpeleyerek onlara sahip çıkıyor. Mahalleli ve esnafla adeta beraber yaşayan köpekler, Gebze ilçesinde ilginç bir o kadar da düşündürüc..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması  21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi 01:31

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması 21 Müftülük Personeli Adliyeye Se

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması; 21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye gi..

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..

Mesut Yılmaz'ın Oğlu Yavuz Yılmaz’ın İntihar Nedeni Belli Oldu 07:38

Mesut Yılmaz'ın Oğlu Yavuz Yılmaz’ın İntihar Nedeni Belli Oldu

Beykoz Konakları’ndaki evinde sabah saatlerinde hayatına son veren eski başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın intiharının nedeni belli oldu...

  • BETA tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:01

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Karagül'ün cenazesi bugün Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii'nde öğle ..

Amcadan Evlenecek Olan Gençlere Eşleri İçin Tavsiyeler 00:38

Amcadan Evlenecek Olan Gençlere Eşleri İçin Tavsiyeler

Her Sabah Kalktığınızda Karınıza Teşekkür Edin..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya Gözaltına Alındı. 00:37

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bek

Van Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya evin..

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Bodrum'da Fırtına Kabusu 01:53

Bodrum'da Fırtına Kabusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri batarken, yelkenli bir tekne karaya sürüklendi. Şiddetli fırtına nedeniyle Torba Mahallesi’nde bulunan dev rekl..

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba 01:12

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba

Adana'da bir TIR'ın dorsesi üzerinde otomobil taşınması görenleri hayrete düşürdü. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Caddesinde meydana geldi. Tır'ın, yüklü dorsesi üzerine halatlarla bağlanan otomobille trafikte hareket..

  • JET TV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle 1:32:18

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle

Arabası bozulan Selim Bey yol üzerindeki kasabanın bir otelinde kalır. Oteldede kasabalının düğünü vardır. Gecenin ilerleyen saatlerinde sarhoş olan gelin Arzu odasının yerini karıştırır ve Selim Beyin odasına girer. Sab..

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü 00:48

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Karay..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu 03:14

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik İstanbul merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

9 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldüren Kobra Yılanı 01:17

9 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldüren Kobra Yılanı

Büyükanne sabah okula göndermek için yatağına gittiği torununu ölmüş olarak buluyor. Tayland'da yaşanan olayda kobra yılanı küçük çocuğun yatağında böyle yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyza Civelek'in Polisi Isırması 01:36

Feyza Civelek'in Polisi Isırması

Sabah saatlerinde adliyeye götürülüp, Polise mukavemet suçundan gözaltına alınan oyuncu Feyza Civelek'in polis memurunun elini ısırdığı görüntüler ortaya çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..