#Sagopa kajmer sabah fabrikam enstrumantal müzik dinle

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! 07:04

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi!

Youtube'un Türkiye'deki en fazla takipçi sayısına sahip YouTuber'larından biri olan Enes Batur, sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Chevrolet marka otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önündeki otomo..

Patatesi Azad Eden Ufaklık 00:15

Patatesi Azad Eden Ufaklık

Sabah kahvaltısı yapan ufaklığa annesi patates kızartmış. Ancak sevimli ufaklık patateslerden biri ile konuşup onu yemekten vazgeçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

İstanbul değil ''Sistanbul!'' 01:41

İstanbul değil ''Sistanbul!''

BU SABAH SİSTEN BİR ÖRTÜ VARDI SANKİ İSTANBUL'UN ÜZERİNDE ... KARADA, HAVADA VE DENİZDE... KOCA ŞEHİRDE GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU... MASAL ŞEHİR SİSTANBUL DAN ŞAHANE MANZARALARI SİZİN İÇİN DERLEDİK.....

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı 03:20

Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı

Esenyurt'ta sabah saatlerinde trafik polisleri tarafından yapılan uygulamada art arda durdurulan tüm minibüsler tıka basa yolcu çıktı. Vatandaşlar minibüs sayısının aynı olmasından dert yanarken, bir minibüs şoförü ise, ..

Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Metro Manila Film İzle 1:50:16

Metro Manila Film İzle

Pirinç tarlalarıyla kaplı kuzey Filipinler’de yaşayan Oscar Ramirez ve ailesi, her sabah yalnızca yoksulluk ve kıtlığın olduğu bir ülkede uyanmaktadır. Oscar bu gidişatı sonlandırmak amacıyla ve ailesine iyi bir gelecek ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp 02:33

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp

İzmir’in Menderes ilçesinde dereden geçmek isteyen ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu araç sağanak yağış dolayısı ile taşan derenin sel sularına kapıldı. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişiyi arama kur..

Ankara'da kar yağışı 00:55

Ankara'da kar yağışı

Başkentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü...

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler 01:46

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler

Ödevini yapıp uykuya dalan genç sabah kalktığında ödevinin yerlerde ve parçalandığını görmüş. Bu işi yapanlar ise evin köpekleriymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayrılmak istedi, öldürüldü! 01:51

Ayrılmak istedi, öldürüldü!

AYRILMAYA KARAR VERMİŞ, ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KENDİSİNE YENİ BİR SAYFA AÇMIŞTI AMA KOCASI PEŞİNİ BIRAKMADI. BU SABAH ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ...

Sağlıkçıların aşı mesaisi 02:20

Sağlıkçıların aşı mesaisi

BU SABAH 8'DEN İTİBAREN İSTANBUL'DA DA AŞI MESAİSİ BAŞLADI. KORONAYLA SAVAŞIN ÖN CEPHEDEKİ NEFERLERİ ''KORONAVAC'' AŞISI İÇİN TEK TEK KOLUNU SIVADI. MUTLULUKLA HEYECAN YAN YANAYDI...

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika 00:57

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika

Manchester City'den 14 milyon Euro bonservis bedeli ile İspanya’nın Villarreal kulübüne transfer olan Milli Futbolcu Enes Ünal havalimanında gözaltı şoku yaşadı. Yoklama kaçağı olduğu gerekçesiyle bir süre bekletilen Üna..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Evine göktaşı düştü! 01:29

Evine göktaşı düştü!

İDDİASINA GÖRE BİR GECE YARISI EVİNİN ÇATISINA BİRİ TAŞ ATTI... DAHA DOĞRUSU O ÖYLE SANDI... AMA SABAH OLUNCA KENDİNCE GERÇEĞİ ANLADI... ONA GÖRE ÇATISINA DÜŞEN BİR GÖK TAŞIYDI....

Hırsızla göz göze geldi! 02:09

Hırsızla göz göze geldi!

KAĞITHANE'DE SABAH ALTIDA YANİ HERKES MIŞIL MIŞIL UYURKEN İKİ HIRSIZ UYANIKTI. GİRDİKLERİ APARTMANDA KAPILARI TEK TEK YOKLADILAR AMA, SON KAPIDA EV SAHİBİYLE KARŞILAŞTILAR. İŞTE O ANLAR..

Eğlenerek Dezenfeksiyon Yapan Sağlık Çalışanı 00:10

Eğlenerek Dezenfeksiyon Yapan Sağlık Çalışanı

Diş hekiminin yanında çalışan sağlık çalışanı sabah saatlerinde hastalar gelmeden dişçi koltuğunu böyle dezenfekte etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce