#Sagopa kajmer yokluk İçinde varlık Çeksemde müzik dinle

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde 04:06

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde

Şehrin Orta Yerinde şarkı sözleri ile Bir an unutsam Hayallere dalsam Bir yaz gecesinde yine gözümü açsam Yanına kaçsam Aklını okusam Türlü türlü oyunlarla Kalbini mi çalsam Dünyanın yükü üzerimde Eriyor içim bu ked..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Justice'ten Bir İlk: Bir Tarafı CD Bir Tarafı Plak! 00:35

Justice'ten Bir İlk: Bir Tarafı CD Bir Tarafı Plak!

Justice tarihin ilk plak CD'sini tanıttı! Nasıl tasarlandığı konusunda henüz bir açıklama yapılmayan buluş bir tarafında CD diğer tarafında da plak bulunduruyor. Kısa süre içinde satışa sunulacak Plak CD şu an için proto..

  • Cowboy tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Züğürt Ağa Final Sahnesi 01:05

Züğürt Ağa Final Sahnesi

Ve Atilla Özdemiroğlu bu sahnede adeta döktürmüş, tüyleri diken diken etmiş. Bu nasıl bir müziktir. Nurlar içinde uyu müziğin dahi adamı...

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Petrol Dökülen Yolda Yaşanan Kaza Zincirlemesi 01:31

Petrol Dökülen Yolda Yaşanan Kaza Zincirlemesi

O efsane müzik ve hindistan'da gerçekleşen trajikomik video. Yola akan petrol sonrası, dakikalar içinde yaşanan bi çok motosiklet kazalarını seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Temde Kendisini Müziğin Ritmine Kaptıran Garip Sürücü 01:18

Temde Kendisini Müziğin Ritmine Kaptıran Garip Sürücü

TEM otoyolunda kendisini müziğin ritmine kaptıran sürücü araç içinde kafa sallayarak dans etti. Sürücünün tuhaf halleri ise diğer sürücüleri şaşkına çevirdi...

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Si̇yahlar İçi̇nde Sahneye Çıktı 06:16

Sıla Si̇yahlar İçi̇nde Sahneye Çıktı

Sevilen sanatçı Sıla dün akşam Tim Maslak Show Center’da konser verdi. Art arda konser veren Sıla dün akşam verdiği konserle hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. Siyahlar içinde sahneye çıkan Sıla en sevilen şarkılarını ..

  • BETA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce