#Sahibini sinir eden papağan

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nöralterapinin Yan Etkileri Neler 01:17

Nöralterapinin Yan Etkileri Neler

Nöralterapi sinir sistemine uygulanan bir enjeksiyon yöntemidir. Nöralterapi uygulamalarında sinir sistemine yapılan yanlış bir iğne veya steril olmayan bir ortamda yapılan uygulamaya bağlı yan etkiler olabilir. Kanamala..

  • NABIZ tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle 1:43:41

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle

Yıl 1948. Doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim'in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor. Neredeys..

  • PengoTV tarafından
  • 11.531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Etti 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek..

Söz | 24.Bölüm 2:29:06

Söz | 24.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 24'üncü bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi 01:34

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi

Esed rejimi ve Rusya'nın saldırıları nedeniyle evlerini terk ederek Türkiye sınır hattına göç etmek zorunda kalan İdlibli siviller ağır kış şartları altında yaşama tutunmaya çalışıyor.Beşşar Esed rejimi ve Rusya'nın aral..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Naptığını Bilmeyen Köpecik 00:18

Naptığını Bilmeyen Köpecik

Sahibini rahatsız eden köpek...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Gece Aynı Treni Bekleyen Köpeğin Yürek Burkan Hikayesi 02:30

Her Gece Aynı Treni Bekleyen Köpeğin Yürek Burkan Hikayesi

Her gece aynı saatlerde tren peronuna gelen köpek, inen yolcular arasında tanıdık bir yüz arıyor. Çevredekiler ise köpeğin, onu oraya terk eden sahibini beklediğini söylüyor...

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Zonguldak'ta Sokak Ortasında Saç Saça Kavga 01:17

Zonguldak'ta Sokak Ortasında Saç Saça Kavga

Zonguldak'ta sokak ortasında saç saça baş başa kavga eden iki kadını vatandaşlar güçlükle ayırdı. Terakki Mahallesi Acılık Caddesi üzerinde iki kadın saç saça baş başa kavga etti. Kavganın nedeni anlaşılamazken kavga ede..

  • JET TV tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor 04:45

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor

Zeytin Dalı Harekatı harekatı kapsamında operasyonlar devam ederken, Suriye sınırının kritik noktalarına tank ve obüs sevkiyatı yapıldı. Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından hareket eden askeri konvoy akşam saatleri..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..