#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Hindistan'ın en büyük kömür madenlerinden birinde çökme- en az 9 ölü 00:47

Hindistan'ın en büyük kömür madenlerinden birinde çökme- en az 9 ölü

Hindistan'ın doğusundaki Jharkhand eyaletinde bir kömür madeninde meydana gelen çökmede en az 9 kişi yaşamını yitirdi. Kurtarma çalışmaları devam ederken, devlete ait Coal India Limited'in sahibi olduğu Lalmatia Açık Kö..

Avatar 2 Fragman HD (2017) 02:09

Avatar 2 Fragman HD (2017)

Aralık 2017'de vizyona girmesi planlanan ABD yapımı Bilim kurgu türü filmdir. Avatar'a devam filmi olarak çekilecek filmin yönetmenliğini ve yazarlığını James Cameron yapacaktır...

Obama'ya -Rusya'ya Yaptırım Uygularken Çin'i Göz Ardı Etme- Uyarısı 02:32

Obama'ya -Rusya'ya Yaptırım Uygularken Çin'i Göz Ardı Etme- Uyarısı

Rusya’nın siber saldırıları ve Amerika’nın buna yanıtı üzerinde yaşanan ihtilaf yeni yılda da devam ederken, bu konunun Obama yönetiminin son günleri ve Trump’ın başkanlığının ilk zamanlarında da ciddi bir sorun teşkil e..

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor 02:07

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı Nurettin Baransel Kışlası'ndaki asker ve askeri araçların taşınması sürüyor. FETÖ'nü..

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

Yoğun Kar Yağışı Altında Balık Tutma Keyfi 01:34

Yoğun Kar Yağışı Altında Balık Tutma Keyfi

İstanbul'da dün akşam başlayan ve gece fırtınayla iyice şiddetlenen kar yağışına rağmen bazı kişiler Eminönü'nde Galata Köprüsü'nden balık tutmaya devam etti...

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız 03:17

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı ortak televizyon yayınında HDP'nin terör örgütüyle yan yana durduğunu dile getirdi. Kandil'de yan yana fotoğraf çek..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi 01:08

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi

İstanbul’da etkisini gösteren kar ve şehrin beyaz örtüsü havadan görüntülendi. İstanbul’da kar yağışı dün akşamdan başlayarak bu sabah da etkisini devam ettirdi. İstanbullular zor anlar yaşarken, özellikle şehrin seyir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi 00:23

Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi

Belediyelerin İstanbul başta olmak üzere bir çok şehri etkisi altına alan kar ile mücadeleleri devam ediyor. Ancak bu mücadele umarız videomuzdaki görevlinin yaptığı gibi değildir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günlük Çantamda ne mi Bulunduruyorum ? 02:24

Günlük Çantamda ne mi Bulunduruyorum ?

Bugün sizlerle günlük çantamda ne olduğunu göreceğiz. beni izlemeye devam edin. izleyin ve görün :-D . çok güzel bir video oldu.:-DDD..

Bir Buçuk Yaşındaki Çocuk Genel Kültürü ile Şaşkına Çeviriyor! 01:15

Bir Buçuk Yaşındaki Çocuk Genel Kültürü ile Şaşkına Çeviriyor!

1.5 yaşındaki Batuhan genel kültürü ile bizleri dövüyor. :) Helal ufaklık böyle devam :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dans Ederek Zayıflamaya Var Mısınız? 04:08

Dans Ederek Zayıflamaya Var Mısınız?

Bu eğlenceli dans ile zayıflamaya ne dersinizdüzenli devam edilirse zayıflama garanti. Bu ve daha fazlası vede yorum,eleştiri ve önerileriniz için lütfen KADINCA kanalımıza abone olmayı unutmayalım,güzeller...İyi seyirl..

  • Kadınca tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı 00:25

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 16 Ocak Martin Luther King günü kutlamalarında kan döküldü. Miami’de düzenlenen gösterilere silahlı saldırı düzenlendi. Miami polisi yaşları 11 ile 30 arasında değişen 8 kişinin yaralandı..

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi 01:31

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi

Yedi yıl önce Haiti’yi sarsan depremde yaklaşık 300 bin kişi hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Judeley Hans Debel deprem yüzünden hayatını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalan binlerce kişiden biri. Judeley travmasın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi 00:32

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi

Yanlış adama çatan genç, bayılana kadar dayak yedi. Çin’de cep telefonuyla görüşme yapan akranına sataşan bir genç, beklemediği bir sonla karşılaştı. Genç, kendisinden uzak durmaya çalışan kişiye vurmaya başlayınca şimşe..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı 01:38

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Aslan nezaretinde belediye meclis salonunda yap..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..