#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz-  Müge Anlı İle Tatlı İle Sert 01:26

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz- Müge Anlı İle Tatlı İle Sert

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatma..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor 01:51

Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor

Başkan Trump, damadına yeni sorumluluklar yüklemeye devam ediyor. Jared Kushner, Beyaz Saray bünyesinde kurulan Amerikan İnovasyon Dairesi’nin başkanlığına atandı..

Kısmetse Olur- Tuğçenin Gözyaşları Emreyi Etkiledi! 04:40

Kısmetse Olur- Tuğçenin Gözyaşları Emreyi Etkiledi!

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde Emre ve Tuğçe arasında başlayan yakınlık devam ediyor. Tuğçe'nin Farima yüzünden ağlaması, Emre'yi derinden etkiliyor ve ikili arasında romantik anlar yaşanıyor...

  • ANKA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 39.Bölüm 11:40

Canım Kardeşim 39.Bölüm

Galip bey ve Lale hanım kızlarını ve Mete’yi alıp Kapodokya’ya Peri Bacalarını ziyarete giderler. Balonla gökyüzünden eşsiz güzellikleri seyrederler. Gezi sırasında çocuklar kaybolunca ortalık iyice karışır. Galip bey kı..

Fitness Modeli Ana Cherí Sosyal Medyayı Salladı 00:21

Fitness Modeli Ana Cherí Sosyal Medyayı Salladı

Sanal alemde paylaştığı videolarla ününe ün katan fitness modeli Ana Cheri, Instagram hesabından fitness videolarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar! 13:24

Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Bahar Candan, Neslihan Doğrusöz'ün kendisini kıskandığını, Bahar'ın sponsoru olan bir markayı arayarak Bahar'ın markayı kötülediğini bu yü..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle 28:28

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle

EBU Anıtsal Alanlar - 4 Projesi kapsamında Danimarka'nın hazırladığı “Dikkat Mayın adlı belgeselde; 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgal kuvvetlerinin Danimarka'nın batı kıyısı boyunca 1.5 milyon mayın döşemesi ve günü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar 00:52

Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar

İnsanların sportif faaliyetleri evrimleştirerek değişik branşlar yaratma trendi devam ediyor. Hobby Horse, şu an 10.000 yarışmacısı bulunan garip bir oyun. Klasik bildiğimiz atla engel atlama yarışmalarını bir de böyle d..

Payitaht Abdülhamid 7. Bölüm - Ahsen'in Mazisi 04:22

Payitaht Abdülhamid 7. Bölüm - Ahsen'in Mazisi

Trt nin efsane dizisi Payitaht Abdülhamit'in 7.bölümünde Mahmut Paşanın gizli planları nasıl olumlu bir işleyişle devam edecek.....

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Yaşındaki Kızın Çılgın Boks İdmanı 00:28

8 Yaşındaki Kızın Çılgın Boks İdmanı

Geleceğin şampiyonları yetişmeye devam ediyor...

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı 01:16

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı

Sudan'ın Nuba Dağları civarında, çatışmaların arasında yaşam devam ediyor. Bölge halkının yarısı kıtlık ve çatışmalar nedeniyle bölgeden kaçmış. Buna rağmen çocukların neşesi ve insanların hayata tutunma çabası bölgeyi n..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! Simay Stüdyoyu Adeta Soydu Para Topladı! 15:55

OLAY! Simay Stüdyoyu Adeta Soydu Para Topladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı bugünde para toplamaya devam etti ve geçen sefer para alamadığı Öykü Serter'in kapısına dayandı. Öykü Serter'den tahsilatını..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Tırnaklarını Törpülerken Yakalanan Spikerin Güldüren Tepkisi 00:21

Canlı Yayında Tırnaklarını Törpülerken Yakalanan Spikerin Güldüren Tep

ABC News 24 kanalının spor spikeri, canlı yayın esnasında tırnaklarını törpülerken yakalanınca şoka uğradı. Durumu bozuntuya vermemek için ise anonsuna devam etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
High Strung Film İzle 1:37:02

High Strung Film İzle

Keman çalarak yaşamını kazanan Johnnie, New York metrosunda çalmaya devam etmektedir. Klasik dans okuyan Ruby ise konservatuarda öğrenim hayatını sürdürmektedir. İkilinin hayatları bir yerde kesişecektir ve birbirlerine ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..