#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Dabbe 1 İzle 1:50:35

Dabbe 1 İzle

Konusu : Filmde üç harfli ve cinlerden uğraşan Tarık'ın hayatını anlatmaktadır. Tarık ölmeden önce böle işlerin içine girmesi arkadaşları arasından uzaklaştırmaya başlanır. Tarık ölmeden önce arkadaşlarına mail atar ara..

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

Düş Kırgınları Fragmanı 01:47

Düş Kırgınları Fragmanı

Konu: Kuzey ve Sami yıllarca hayata karşı birlikte mücadele etmiş iki dosttur. Geçmişten kopmayan ve geleceğe dair umutları olmayan Kuzey ve Sami’nin birbirlerinden başka kimseleri yoktur. Kuzey ölümü beklemektedir, Sam..

Tam Ölçü Kakaolu Kek 00:51

Tam Ölçü Kakaolu Kek

Malzemeler 3 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 küçük paket kakao 1 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına toz şeker ve yu..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Şu Öz Güvene Helal Olsun Antepli̇ Kiz Davulculara Ecel Teri Döktürdü 01:17

Şu Öz Güvene Helal Olsun Antepli̇ Kiz Davulculara Ecel Teri Döktürdü

Şu Öz Güvene Helal Olsun Antepli̇ Kiz Davulculara Ecel Teri Döktürdü Grup Erdoğanlar ® Ki̇li̇s GRUP ERDOĞANLAR BİR MARKADIR... 40 yıllık tecrübemizi ilk günkü heyecanla ortaya koyuyor ve bölgemize en iyi bildiğimiz iş..

  • PengoTV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tunus Meclis Başkanı Ennasır İle Görüştü 00:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tunus Meclis Başkanı Ennasır İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunus Meclis Başkanı Muhammed Ennasır ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun son durağı olan Tunus'ta temaslarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ..

Ev Kedisi Kafesteki Aslana Dikleniyor 01:03

Ev Kedisi Kafesteki Aslana Dikleniyor

Sahibinin gazına gelen Baggie isimli kedi o hızla aslana kafa tutmaya gidiyor. Arada tellerin oluşunun da etkisiyle gazın etkisi sürekli artarak devam ediyor. Bir gün tellerin olmadığı bir alanda karşı karşıya gelmeseler..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt Altı İmplant Yönteminin Olumsuz Yönleri Nelerdir 01:30

Cilt Altı İmplant Yönteminin Olumsuz Yönleri Nelerdir

Cilt altı implant yöntemi, adet düzensizliklerine yol açabilir. Bir diğer dezavantajı ise etkisinin uzun süre devam etmesinden kaynaklanır. İmplant çıkarıldıktan sonra doğurganlığın tekrar kazanılması uzun zaman alabilir..

  • NABIZ tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söylemezsem Olmaz'da yeni Yılın İlk Programı 03:09

Söylemezsem Olmaz'da yeni Yılın İlk Programı

Söylemezsem Olmaz yeni kadrosuyla yayın hayatına devam ediyor.....

  • BETA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Patatesli Kek Tarifleri 01:30

Patatesli Kek Tarifleri

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet soğan 3 adet patates Küçük bir kase beyaz peynir Yarım demet maydanoz 2 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket ..

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı 02:57

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Acı Tatlı Ekşi adlı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Galaya, aralarında Hülya Avşar, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak’ın da olduğu çok sayıda davetli..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Wars Episode VIII The Last Jedi İncelemesi 41:01

Star Wars Episode VIII The Last Jedi İncelemesi

TeknoSeyir'de klasik haline gelen Star Wars incelemelerine The Last Jedi ile devam ediyoruz. Konuklarımız Niko Fenerli ve Ateş Çetin...

  • BETA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lenovo Thinkpad X1 Yoga incelemesi 19:12

Lenovo Thinkpad X1 Yoga incelemesi

Lenovo'nun Thinkpad X1 Yoga dizüstü sistemini inceliyoruz. İnce yapısı yanında tablet olarak da kullanılabilen X1 Yoga, klasik Thinkpad'in alışılmış çizgilerini de taşımaya devam ediyor...

  • BETA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Logitech G900 Chaos Spectrum İncelemesi 21:10

Logitech G900 Chaos Spectrum İncelemesi

Logitech'in yeni oyuncu faresi, hem sağ el ile hem de sol el ile kullanılabiliyor. Tuşları sökülüp elinize göre değiştirilebilen farenin temel özelliği ise kablosuz olması. Ancak şarj için kablosunu takabilir ve oyun oyn..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran Teyakkuzda 01:04

İran Teyakkuzda

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü İran'ın Meşhed kentinde başlayarak birçok şehre yayılan gösterilerde kan akmaya devam ediyor. Şu ana kadar 29 kişinin hayatını kaybettiği protesto gösterilerine karşı İran hükümetini savuna..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Acırsak Acınacak Hale Geliriz 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadele konusunda, Hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra da onu aynen yapmaya devam edeceğiz. Acımayacağız. Acırsak acınacak hale geliriz. dedi...

Nişastalı Kek Tarifi 00:54

Nişastalı Kek Tarifi

Nişastalı Pamuk Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı nişasta ( istediğiniz herhangi bir nişasta ) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üzeri İçin; Pudra şeker..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Muhteşem Düğünde Ece Erken Dansıyla Görenlere Göz Ziyafeti Çekti 00:20

Muhteşem Düğünde Ece Erken Dansıyla Görenlere Göz Ziyafeti Çekti

Mehmet Akbay ve Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesinde Ece Erken adeta coştu. Gezegen Mehmet olarak bilinen ünlü radyocu Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in düğün partisinde eğlence son sürat devam ediyor. Ece Erken’in keyi..

  • BETA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz'dan Münir Özkul Açıklaması; -Ustalar Her Zaman Kalbimizde Yaşayacak Ölümsüz İnsanlar 04:53

Cem Yılmaz'dan Münir Özkul Açıklaması; -Ustalar Her Zaman Kalbimizde Y

Cem Yılmaz; Arif V 216 filmlerinin tanıtımına devam ediyor. Cem Yılmaz yeni kaybettiğimiz merhum sanatçı Münir Özkul hakkında çok samimi açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gezi Teknesinin Gemiye Çarpması 01:04

Gezi Teknesinin Gemiye Çarpması

Geminin kornasına aldırış etmeyen gezi teknesi, büyük bir gürültüyle ön kısma çarpmış. Gemidekilerin şaşkın bakışları altında kamarasından çıkan adam ne olup bittiğine bakıp yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi 02:00

Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi

Muhallebi Dolgulu Nefis Kek Tarifi İçin Malzemeler Kek için: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao 2 su bardağı un Muhallebisi ..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır 01:15

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır

Elmalı Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 yumurta 1, 5 su bardağı şeker yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 su bardağı un 3 orta boy soyulmuş rendelenmiş elma ..

Çuvala Kum Doldurma Makinesi İzleyenleri Hipnoz Ediyor 00:46

Çuvala Kum Doldurma Makinesi İzleyenleri Hipnoz Ediyor

Teknolojinin gelişmesiyle ilginç makineler icat edilmeye devam ediyor. Kumları çuvallara doldurup ağzını birde bağlayan bu alete hayran kalacaksınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce