#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Kek Tarifi 06:01

Kek Tarifi

Malzemeler 5 tane yumurta 1 su bardagindan 2 parmak eksik seker(160gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 paket bademezmesi(marzipan)200gr 200 gr yumusak tereyagi 250 gr un(1 tam su bardagi dolusu ve arti ikinci su b..

Katil Palyaço Şakası Yine Korkuttu 04:53

Katil Palyaço Şakası Yine Korkuttu

Katil palyaço kılığındaki şakacı korkutmaya devam ediyor. İnsanların aklını alan katil palyaço şakasının yeni versiyonunu hep birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt Altı İmplant  Yönleri Nelerdir 01:30

Cilt Altı İmplant Yönleri Nelerdir

Cilt altı implant yöntemi, adet düzensizliklerine yol açabilir. Bir diğer dezavantajı ise etkisinin uzun süre devam etmesinden kaynaklanır. İmplant çıkarıldıktan sonra doğurganlığın tekrar kazanılması uzun zaman alabilir..

  • NABIZ tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KOAH Hastaları Nelere Dikkat Etmeli 01:22

KOAH Hastaları Nelere Dikkat Etmeli

KOAH hastalarının öncelikle sigaradan uzak durmaları gerekir. Sigara içmeye devam etmeleri veya sigara içilen ortamlarda bulunmaları tedavi sürecini olumsuz yönde etkiler. Bunun yanı sıra mikrop kapmalarına yol açacak ka..

  • NABIZ tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor 01:45

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'ye taciz atışları yapan Afrin'deki PYD/PKK hedeflerini fırtına obüsleriyle sabah saatlerinden bu yana vurmaya devam ediyor. Fırtına obüslerinin Afrin hedeflerini vurması anbean görüntülen..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic - Barselona'da 37 Saat Geçirdim 37:40

Danla Bilic - Barselona'da 37 Saat Geçirdim

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği 00:41

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği

Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı devam ederken Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda hava hareketliliği yaşandı...

Kabardıkça Kabaran Tahinli Kek Tarifi 00:57

Kabardıkça Kabaran Tahinli Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1 buçuk su bardağı toz şeker 1 su bardağı tahin Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 paket vanilya 2 su bardağı elenmiş un 1 çay kaşığı karbonat 4-5 damla limon s..

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı 01:33

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de Jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrol çalışmalarında 39 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi Mıhlı Mahallesi yol üzerinde Göçmen Kaçakçılığına yöne..

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor 09:53

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor

Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser veren Bengü, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm Türkiye’ye güzel bir yıl dileyerek sözlerine başlayan Bengü, “Bu akşam, 2017’nin son g..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Dakika Poğaçası 01:32

5 Dakika Poğaçası

5 Dakika Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler 125 gr terayağ veya margarin (Eritilmiş) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 paket kabartma tozu 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 3 su..

İşte İnsanlığın Bittiği An 00:40

İşte İnsanlığın Bittiği An

Çin'de otobüsün çarptığı kadına aldırmayan otomobilin sürücüsü, kadının başına çarpa çarpa yoluna devam etti. Yaralı kadın olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı belirtil..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem, eski günlerine dönebilecekler mi? Meltem ile Haluk, bozulan ilişkilerini toparlamaya çalışsalar da bunu başaramazlar. Tutku'nun devamlı etraflarında olması..

Tansiyon Nasıl Ölçülür 02:04

Tansiyon Nasıl Ölçülür

Tansiyon; koldan, bilekten ve bacaktan ölçülebilir. Tansiyon aleti, ölçüm sırasında oluşturduğu basınçla kanın damar içindeki hareketini engeller. Tansiyon aleti şiştikçe bu basınç artar. Atardamar içindeki basınç ile ta..

  • NABIZ tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Her Gün 24 Kilometre Yürüyerek Engelli Torununu Okula Götüren 76 Yaşındaki Kadın 01:09

Her Gün 24 Kilometre Yürüyerek Engelli Torununu Okula Götüren 76 Yaşın

Shi Yuying isimli 76 yaşındaki kadın her gün 24 kilometre yürüyerek torununu okula götürüyor. Büyükanne güçlü olduğum sürece torunumu okula bırakmaya devam edeceğim diyor. Torununun özgürce hareket edemese de akıllı bi..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Karşı Twerk Yapmak 00:38

Polise Karşı Twerk Yapmak

Honduras'ta Kasım ayında yapılan tartışmalı seçimlerden sonra ülke çapındaki protestolar devam ederken iki kadın polislerin karşısına geçip twerk yaptı..

  • JET TV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'den Yeni Rekor 1500 İşçiyle 9 Saatte Demir Yolu İnşa Ettiler 01:04

Çin'den Yeni Rekor 1500 İşçiyle 9 Saatte Demir Yolu İnşa Ettiler

Rekora doymayan Çinliler şimdi de en kısa sürede demir yolu ile rekor kırdı. 1.500 işçinin durmadan çalıştığı şantiyede 9 saat gibi bir sürede amaca ulaşıldı. 2 milyarlık dev nüfusa sahip Çin için inşaatlar büyük önem ar..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Patates Yemeği Tarifi 06:53

Etli Patates Yemeği Tarifi

Etli patates yemegi ve domatesli bulgur pilavi TARIFI Etli patates yemeginin tarifi Malzemeler 300 gr dana kusbasi et 3 4 yk siviyag 5 6 tane küp seklinde dogranmis patates 1 tane yemeklik dogranmis kuru sogan 1 tane do..

Çikolatalı Pasta Tarifi 02:13

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 25 gr kakao 1,5 su bardağı unu 2 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket krem şanti 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolat..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Hatice'den Olay Paylaşım 01:57

Hatice'den Olay Paylaşım

Şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Hatice son olarak yine iddialı bir pozunu paylaştı ve altına da Vallahi derler ya hükümet gibi kadın işte o benim. Vay be, ne çı..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Klasik film Mamma Mia'nın devam halkasında; karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göste..

Tsk Destekli Öso Kuvvetlerinin Ilerlemesi Sürüyor 01:13

Tsk Destekli Öso Kuvvetlerinin Ilerlemesi Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'deki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Terör örgütüne ait hedefler tank ve top atışlarıyla vurulurken TSK destekli ÖSO kuvvetlerinin ilerlemesi..

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı 00:39

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı

Güney Kore'nin Miryang şehrindeki bir hastanede çıkan yangında en az 41 kişi hayatını kaybetti, 9'u ağır olmak üzere 79 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde hastanenin birinci katında başlayan yangın sırasında içeride 1..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..