#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Korku Ve Kaygı Arasındaki Farklar Nelerdir 01:01

Korku Ve Kaygı Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku ve kaygı arasındaki en belirgin fark, korkunun belirli bir nesnesi varken kaygının belirli bir nesnesi olmamasıdır. Kaygı nesnesi çok belirgin değildir. Korkunu şiddeti kaygıdan çok daha fazladır. Kaygı belirli bir..

  • NABIZ tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enzim Peeling Nasıl Uygulanır 01:26

Enzim Peeling Nasıl Uygulanır

Enzim peelingin ilk aşaması klinikte uygulanan maske, ikinci aşaması devam kremidir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır 01:58

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır

Ekmek Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 300 gr kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 adet yeşil ve kırmızı biber 1 adet domates Tuz, karabiber ve toz kırmızı biber 4-5 dilim ekmek 3 adet patlıcan Üzeri için 1-2 diş s..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:57

Çikolatalı Kek Tarifi

Malzemeler kremasi icin gerekenler 1 bucuk su bardagi süt 1 cay bardagi seker 1 yk nisasta 1 yk tereyagi 2 yk un 1 paket vanilya hazirlanisi..Tereyagi ve vanilya haric bütün malzemeyi tencereye koyun karistirarak pisi..

Dereotlu Poğaça Tarifi 07:42

Dereotlu Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gr yumuşak tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta (birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın) İçine..

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 02:09

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Malzemeler Kıyma malzemesi 250 gram kıyma 2 adet çarliston biber 2 adet kuru soğan 1 adet domates Pul biber Karabiber Tuz Sıvı yağ Kızartma Malzemeleri; 3 adet patlıcan 4 adet patates 5 adet çarliston biber Süslemek İç..

Mission : Impossible 6 Yansımalar Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Mission : Impossible 6 Yansımalar Türkçe Dublaj Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi 06:12

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi

MALZEMELER 4 tane odasında yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker(cok tatli seviyorsaniz 2 3 yk daha seker katabilirsiniz) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 çay bardağı tahin 1 paket vanilya 1 paket ka..

Yumuşacık Mini Muffin Kek 00:49

Yumuşacık Mini Muffin Kek

Malzemeler 2 yumurta Yarım su bardağından biraz fazla şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1,5 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağından biraz fazla u..

Katliam Kokan Şehir: İdlib 01:12

Katliam Kokan Şehir: İdlib

İdlib içine haftalardır süren yoğun hava saldırıları dün de devam etti. İdlib'in farklı yerlerinde hava saldırılarıyla, kimyasal saldırılarla sivilleri hedef alan Esed rejimi ve Rusya, kıyım yaptı. Rusya'ya ait savaş uça..

Ağır Çekim Görüntülerle Sumo Güreşi 08:02

Ağır Çekim Görüntülerle Sumo Güreşi

The Slow Mo Guys ekibinden Gav ve Dan ağır çekim çalışmalarına devam ederken yeni videolarında sumo güreşçilerini konuk almışlar. Byamba ve Yama isimli iki sumo güreşçisinin karşılaşmasını izleyeceğiz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan Ve Buse Varol Eğlenceli Cevaplarıyla Güldürdüler Alişan Ve Buse Varol Eğlenceli Sohbet 05:03

Alişan Ve Buse Varol Eğlenceli Cevaplarıyla Güldürdüler Alişan Ve Buse

Alişan ve Buse Varol eğlenceli cevaplarıyla güldürdüler. Alişan ve sevgilisi Buse Varol aşklarını sosyal medyada gizlemeden yaşamaya devam ediyorlar...

  • BETA tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic Ziynet Sali İle Evde Kalmış Kız Makyajı 25:25

Danla Bilic Ziynet Sali İle Evde Kalmış Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Danla Bilic Yeditepe Üniversitesinde Burssuz Okuyan BMW'li Erkekler 18:45

Danla Bilic Yeditepe Üniversitesinde Burssuz Okuyan BMW'li Erkekler

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Paul Vu'dan Beyin Mıncıklaması Geçirtme Garantili İllüzyon Hileleri 05:06

Paul Vu'dan Beyin Mıncıklaması Geçirtme Garantili İllüzyon Hileleri

İllüzyon dünyasının en başarılı isimlerinden olan Paul Vu, hileleriyle binlerce insanı kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Yaptığı hilelerle insanlara beyin mıncıklaması geçirten Paul'ün o anlarını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı 02:22

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı

Ebru Şallı ile evli iş adamı Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin yasak aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Şallı önceki akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı ve yasak aşkıyla ..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Alfa Romeo Stelvio Test Sürüşü 31:41

Alfa Romeo Stelvio Test Sürüşü

Alfa Romeo efsanesi Stelvio ile devam ediyor. Alfa Romeo'nun son yıllardaki atağı tüm Alfistileri çok mutlu ediyor ve eski popüler zamanlarına yavaş yavaş geri dönüyor. Alfa Romeo Stelvio, görünüş olarak belki de son yı..

  • BETA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz 00:42

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ; Süreyi, sınırı biz tayin edeceğiz. Bölge terörden temizlenene kadar geçecek zaman ne kadarsa, o kadar süre Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye bölgede kalmaya devam edecektir.” dedi...

Güvenlik Görevlisinden Engelli Taraftara Dayak 07:42

Güvenlik Görevlisinden Engelli Taraftara Dayak

Ziraat Türkiye Kupasında Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında oynanan rövanş maçında bir skandal yaşandı. Karşılaşmanın devam ettiği esnada tribünde bulunan ve maçı izleyen engelli bir vatandaş güvenlik görevlisi tarafın..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı 00:31

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı

Afrin'de Gören Yapan Askerlerimizin Kamapp Yoluyla Bize Gönderdikleri Videoda Yerli Silahlar Kullanılarak Terörist Avına Devam Ediyorlar. Katme köyünde YPG cephaneliği vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Af..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Bikuspid Aort Kapağı Nasıl Tedavi Edilir 00:47

Bikuspid Aort Kapağı Nasıl Tedavi Edilir

Bikuspid Aort Kapağı olgularının büyük kısmı hayatlarına normal bir şekilde devam edebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce