#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Mehmetçik Afrin'de Çukurları Bunlarla Aşacak 01:14

Mehmetçik Afrin'de Çukurları Bunlarla Aşacak

TSK tarafından 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Harekat kapsamında Afrin'in batısında yer alan terör mevzileri savaş uçakları ve obüs toplarıyla vuruldu. Türkiye'nin çeşitli birliklerinden gönderi..

Ada Konseyinde Nagihan Tartışması  22. Bölüm Survivor 2018 07:01

Ada Konseyinde Nagihan Tartışması 22. Bölüm Survivor 2018

Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçmesinin yankıları ada konseyinde devam etti... Survivor 2018'in 21. Bölümünde neler yaşandı..

  • BETA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konukların Geçmişi Gün Yüzüne Çıktı Beyaz Show 9 Mart 2018 02:55

Konukların Geçmişi Gün Yüzüne Çıktı Beyaz Show 9 Mart 2018

Murat Cemcir ve Beyaz'ın gençlik fotoğraflarıyla başlayan nostaljik görüntüler, diğer konukların çocukluk fotoğraflarıyla da devam etti...

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sesli Asistan Alexa’nın 3 Çocuğu Korkutması 00:58

Sesli Asistan Alexa’nın 3 Çocuğu Korkutması

Amazon'un sesli asistanı Alexa’ya çocuklara korku hikayesi anlatıyor, sıkılan çocuklar durmasını istiyor, ama sesli asistan durmayıp anlatmaya devam edince çocuklar şok geçiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği 01:29

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 tavuk göğsü 2 büyük patlıcan patlıcan 4 sivri biber 1 kuru soğan 4 domates Sıvı yağ Pul biber Tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.Tencerey..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Mantılı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 01:28

Mantılı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Mantılı Çorba Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1, 5 yemek kaşığı salça 5-6 su bardağı sıcak su 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı hazır mantı 1 adet bulyon Karabiber Pulbi..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Esed Rejiminin Yıktığı Camide Ezanları Susturmuyor 01:00

Esed Rejiminin Yıktığı Camide Ezanları Susturmuyor

Suriye'de Esed rejimi ve destekçilerinin şiddetli saldırılarında yıkılan Doğu Guta'daki Huzeyfe Camisinin 20 yıllık müezzini Ebu Gassan, enkaz haline gelen camide ezan sesinin kesilmesine izin vermiyor. Şiddetli saldırıl..

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayacaklar' 01:46

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayac

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı yapılacak operasyonla ilgili olarak 'Terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir. B..

Mayına Dayanıklı Kirpiler Afrin'e Sevk Ediliyor 00:40

Mayına Dayanıklı Kirpiler Afrin'e Sevk Ediliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Zeytin Dalı Harekatı kapsamında mayına dayanıklı kirpiler Afrin'e gönderilmeye devam ediyor...

Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz) 1:58:08

Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz)

Cem Gelinoğlu'nun yaratmış olduğu Ali Kundilli karakteri, modern hayat şartlarını, sigortalı ve sabit bir iş olanağını reddeden, sürekli olarak kendi projelerini üreten ve günün birinde bi projelerinin birileri tarafında..

Ali Kundilli 2 Hd İzle 1:42:45

Ali Kundilli 2 Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:05

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başl..

Acun Ilıcalı'nın Şimdiki Hayali Bütün Amerika Bizi İzleyecek Survivor Panorama 01:17

Acun Ilıcalı'nın Şimdiki Hayali Bütün Amerika Bizi İzleyecek Survivor

Dünya televizyonculuğunda her geçen gün daha fazla yol kateden Acun Ilıcalı, farklı ülkelerde yakaladığı başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor...

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barınaktaki Hayvanlara Gitar Çalarak Onları Sakinleştiren Muhteşem Adam 02:29

Barınaktaki Hayvanlara Gitar Çalarak Onları Sakinleştiren Muhteşem Ada

ABD'de bir barınaktan muhteşem görüntüler! Barınağın çalışanlarından birisi barınağın sakinlerine ücretsiz bir konser verdi. Gitar çalındığı sırada sakinleşen hayvanlar ortaya muhteşem görüntüler çıkarırken uygulamanın d..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor 03:24

Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor

Sivil halk Afrin'den çıkmaya devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'den çıkmaya çalışan sivilleri engellediği yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde teröristlerin kentten çıkmaya çalışan sivilleri silah zoruyla..

Tv'de Yok - Dikkat Çeken Nagihan Yorumu Omuzlarda Uğurlardık 01:11

Tv'de Yok - Dikkat Çeken Nagihan Yorumu Omuzlarda Uğurlardık

All Star takımında Nagihan yankıları devam ediyor. Nagihan'ın All Star'dan Gönüllüler'e geçmesi eski takım arkadaşları tarafından eleştirildi..

  • BETA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeka Seviyenizi Görebileceğiniz Beyninizi Zorlayacak 6 Soru 04:53

Zeka Seviyenizi Görebileceğiniz Beyninizi Zorlayacak 6 Soru

Zeka seviyenizi görebileceğiniz beyninizi zorlayacak 6 soru. Beyniniz ne kadar gelişmiş bu test ile öğrenin. Başka videolar hazırlamaya devam edeceğim...

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Tarçınlı Cevizli Kek 01:19

Tarçınlı Cevizli Kek

Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket kabartma tozu Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya Aldığı kadar un (2 buçuk su bardağı kadar) 2 çorba kaşığı tar..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 18 İnsan 04:28

İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 18 İnsan

İnternetten alışveriş yapmak bazen problem olabiliyor, ama her ne olursa olsun online alışveriş hızla büyümeye devam ediyor. Tabi online alışverişten pişman olan insanların sayısı da....

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Kesit Manyak Fragmanı 02:18

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı

Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fi..

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe 01:59

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik operasyonlar kararlılıkla devam ediyor...

Danla Bilic Hadise Makyajı 20:45

Danla Bilic Hadise Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Mısır Gevrekli Kurabiye 01:29

Mısır Gevrekli Kurabiye

Hamuru için Yarım paket margarin Yarım bardak sıvı yağ 3 yumurta 1 bardak pudra şekeri 3-4 bardak nişasta 2 bardak un Kabartma tozu ,vanilya Üzerini bulamak için; 3-4 kaşık kahvaltılık çikolata Yarım çay bardağı sıvı y..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..