#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı 14:39

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı

YÜZ; Benefit Porefessional Primer Kryolan TV Paint Stick NB H&M Allık Benefit Bene Tint (Kullanmayı öğrendim bidahakine kullancam baya iyi ürünmüş) GÖZ; Too Faced Chocolate Bar NYX Double Stacked Mascara NYX Pigment Ka..

Danla Bilic Düğünde Koca Arayan Kız Makyajı 18:26

Danla Bilic Düğünde Koca Arayan Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Danla Bilic Bana Atılan Tüm İftiralara Cevap Verdim 40:05

Danla Bilic Bana Atılan Tüm İftiralara Cevap Verdim

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Danla Bilic Markalardan Gelen Hediyeleri Açıyorum 17:42

Danla Bilic Markalardan Gelen Hediyeleri Açıyorum

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:12

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sinemaseverlere kan, hiddet, ter ve gözyaşı vaadeden bu devam filminde dehşet saçan kabus Carter Ailesi ile nihayetlenmiyor. Sıradaki hedef, New Mexico sınırında çalışan bilim insanlarına alet edavat taşımakla g..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Su Kaçağı Tespiti Yapılırken Gelen Farenin Hediyesi 01:41

Su Kaçağı Tespiti Yapılırken Gelen Farenin Hediyesi

Su kaçağı tespiti yapıldığı sırada olayın farkına varan farenin rüşvet vererek ustayı uzaklaştırma çabası gözlerden kaçmadı. Usta ise bu para bana yetmez diyerek işini yapmaya devam etti. Olan yine yavru farelere oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sahneden İnerken Yere Kapaklanan Şarkıcı 00:27

Sahneden İnerken Yere Kapaklanan Şarkıcı

ABD'nin Oregon eyaletinde konser veren şarkıcı Alex Alvarado, sahneden inerken yere kapaklanmış ve birşey olmamış gibi davranarak sahne performansına devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ADNAN YILMAZ TRABZONDAN GELİYİ HORON 04:30

ADNAN YILMAZ TRABZONDAN GELİYİ HORON

ADNAN YILMAZLA HORONA DEVAM TRABZONDAN GELİYİ BAK BOYUNA BOYUNA ALIŞAMADI GİTTİ İSTANBULUN SUYUNA..

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika Rusya Tüm Koalisyon Güçlerinin Hassasiyetini İstedik 01:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika Rusya Tüm Koalisyon Güçlerinin Hassasiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Trump'la yaptığı görüşmede Suriye'deki gelişmeleri ele aldıklarını belirterek, Amerika, Rusya ve tüm koalisyon güçlerinin burada hassasiyetini istedik, istiyoruz. Görüşmelerimiz devam edi..

Gururumuz Cedi Osman Abd'li Spikere Türkçe Öğretiyor 00:18

Gururumuz Cedi Osman Abd'li Spikere Türkçe Öğretiyor

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen milli gururumuz Cedi Osman parlamaya devam ediyor. Cedi son olarak 18 sayıyla kariyer rekoru kırdığı New York Knicks maçında bulduğu bir isabetle, ABD'li spikere Türkçe konuşturdu..

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet 00:32

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet

Saatte yaklaşık 200 km hızla giden bir motosiklet sürücüsü küçük bir çukura girince dengesini kaybetti ve metrelerce yalpalandı. Büyük bir kaza atlatan sürücü dengesini sağlayarak yoluna devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köstebek Pasta Tarifi 03:03

Köstebek Pasta Tarifi

malzemeleri: 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Krema için: 1 poşet krem şanti 1 paket toz krema 2,5 su bardağı soğuk süt 1..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu 03:09

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 10. Hafta Kızlar Performans Sıralaması 00:50

Survivor 2018 10. Hafta Kızlar Performans Sıralaması

Heyecan tüm hızıyla devam ediyor, Survivor 2018’de hafta daha geride kalıyor. İşte haftanın kızlar performans sıralaması…..

  • BETA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Aydın Bundan Sonra Kimin Ne Yaptığı Umurumda Değil 50. Bölüm Survivor 2018 04:32

Merve Aydın Bundan Sonra Kimin Ne Yaptığı Umurumda Değil 50. Bölüm Sur

Ödül oyunu sonrasında tartışma yaşayan Merve Aydın ile Sema arasındaki gerilim adaya dönüşte de devam etti...

  • BETA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Danla Bilic Coachella'ya Giden Kız Makyajı 20:43

Danla Bilic Coachella'ya Giden Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği 00:50

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği Balattan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız sokak kedimizin tedavisi devam ediyor. Yaklaşık 1 haftadır klinikte olan oğlumuzun şu anki halini dostlarımıza da moral olsun di..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı Birleşme Partisindeki Bombaları Açıkladı 54. Bölüm Survivor 2018 03:19

Acun Ilıcalı Birleşme Partisindeki Bombaları Açıkladı 54. Bölüm Surviv

Ada konseyinde birleşme partisi hakkında yeni bilgiler gelemeye devam ediyor. Acun Ilıcalı yarışmacıların birleşme partisinde oynayacağı oyunları açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler 03:05

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı harekâtı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, Afrin kır..

Lokanta Usulü Orman Kebabı 02:28

Lokanta Usulü Orman Kebabı

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 20dk Pişirme: 30dk Lokanta Usulü Orman Kebabı ( Detaylı Anlatımıyla ) Malzemeler 150 gr. Kuzu kuşbaşı 1 adet büyük boy soğan 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates Yarım tatlı kaşığı sa..

Şipşak Fincan Kek 01:57

Şipşak Fincan Kek

Şipşak Fincan Kek Malzemeler 2 adet yumurta 1 orta boy çay bardağı şeker 2 yemek kaşığı su 1 yemek kaşığı kakao 1 orta boy çay bardağı un 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabımıza 2 ..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı

Deadpool 2, Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle 18 Mayıs'ta vizyona giriyor! Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki..

Eşi Dans Gösterisine Gelmeyince Tek Başına Performans Sergileyen Koca Yürekli Çocuk 01:14

Eşi Dans Gösterisine Gelmeyince Tek Başına Performans Sergileyen Koca

Antalya'da Halide Edip Adıvar anaokulu öğrencilerinin '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' gösterilerinde hazırladıkları dans performanslarını sergileyecekleri sırada, çiftlerden birinin gelmemesinden dolayı sahn..

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suriyeliler Terörden Temizlenen Afrin'e Dönüyor 01:47

Suriyeliler Terörden Temizlenen Afrin'e Dönüyor

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeli aileler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları ile terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'tan temizlenen bölgelere dönmeye devam ediyor...

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi 16:50

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi

500 gr. buğday 200 gr haşlanmış kuru fasulye 200 gr haşlanmış nohut 500 gr toz şeker 15 adet kuru kayısı 15 adet gün kurusu kayısı 5 avuç ceviz 5 avuç fındık 5 avuç çiğ badem 3 avuç kuş üzümü 3 avuç kuru üzüm 10 adet ka..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..