#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Ispanaklı Boranı Tarifi  Ispanak Kavurma Tarifi 01:57

Ispanaklı Boranı Tarifi Ispanak Kavurma Tarifi

Gelelim kıymalı Ispanak kavurması nasıl yapılır? 1.1 kg ıspanak bol su ile yıkandıktan sonra genişçe bir tencerede haşlanır. 2.Hafif yumuşayan ıspanaklar süzgeç yarcımı ile alınarak doğranır. 3.100 g kadar pastırma küçük..

Mustafa Ceceli Sinem Gedik İntizar Skandalından Sonra Bakın Nerede 02:01

Mustafa Ceceli Sinem Gedik İntizar Skandalından Sonra Bakın Nerede

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ve etkisinin pek dinmeyeceği, Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın görüntülerinin yankıları hala sürerken, olayın kahramanlarından Mustafa Ceceli gizemli tavr..

  • BETA tarafından
  • 6.922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü 03:59

Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü

Bu yıl içinde nikah masasına oturacakları konuşulan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, işadamına ait yatta Bodrum tatiline devam ediyor. Çift, önceki sabah Torba açıklarından demir aldı, gözlerden uzak olmak için sessiz sakin bir..

  • BETA tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Tek Marka Makyaj 13:48

Ceyhan Başlangıç Tek Marka Makyaj

Tek marka makyaj serisine Rimmel London'ın ürünleriyle devam ediyorum.Biliyorsunuz,artık Gratis'lerde de satılıyor.Yani hem Watsons hem de Gratis'ten kolayca ulaşabilirsiniz..

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor 03:06

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor

Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinin sezon finalinden sonra taciz iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, olayla ilgili dava açılması durumunda Talat Bulut ile yola devam edemeyeceklerini ..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

İtiraf Etmem Gerekirse Bir Sıkıntım Var 02:49

İtiraf Etmem Gerekirse Bir Sıkıntım Var

14 Temmuz'da ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay Kerim'i dünyaya getiren Doğa Rutkay, annelik maceralarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor...

  • BETA tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman 02:31

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Uyurken Halay Çeken Çocuk 00:13

Uyurken Halay Çeken Çocuk

Ailesi ile gittiği düğünde uyuyakalan çocuk halay çekmeye devam etmiş. O anları ailesi kamerayla kayıt altına almış..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındık Toplayan Kadının Tilki İle İmtihanı 01:19

Fındık Toplayan Kadının Tilki İle İmtihanı

Düzce'de fındık toplayan bir kadın girdiği bahçede yemek yerken karşılarına çıkan tilki ile sohbet etmeye başladı. Elleriyle tilkiye ekmek kırıntıları verdi, ekmeği beğenmeyen tilkiye poğaça vererek beslemeye devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak 02:13

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak

Yıllarca kesintisiz devam ettiği 'Beyaz Show'u noktalayan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi O Ses Türkiye olmuştu. Öztürk'ün yeni anlaşması ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Ünlü şovmenin, Acun Ilıcalı ile bölüm b..

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkek Arkadaşına Selfie Çubuğu Muamelesi Yapan Kadın 00:36

Erkek Arkadaşına Selfie Çubuğu Muamelesi Yapan Kadın

Kadınların fotoğraf merakı erkekleri dumura uğratmaya devam ediyor. Kız arkadaşı tarafından selfie çubuğu muamelesi gören bu adam da onlardan birisi.....

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız 00:18

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız

Türkiye'nin ilk Milli ve yerli Messenger'ı Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Sizlere Daha İyi Hizmet İçin, Daha Çok Çalışıyor Olacağız. Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kü..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği 01:54

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği

Kıymalı Patates Dizme Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 soğan 500 gr kıyma 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 domates 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Y..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Silahın Üstüne Yürümek 01:03

Silahın Üstüne Yürümek

Yan baktın kavgasında üstüne gelen adama tabanca çekip yere 1 el uyarı ateşi yapan adam diğer şahıs üstüne gelmeye devam edince çareyi kaçmakta bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Damat Tuncer Ustaer tutuklandı - Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 10:10

Damat Tuncer Ustaer tutuklandı - Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 20

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazılı Teaser 02:00

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazıl

Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası olan filmde Peter Parker’ı bir kez daha milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland canlandırıyor. Genç Peter Parker’ın maceralarının anlatılacağı filmin yönet..

Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam 00:17

Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam

ABD 'de bulunan bir AVM içerisinde iki adam sözlü tartışmaya girip daha sonra kozlarını paylaşmak için dışarıya çıkmış. Kapı önünde sözlü tartışa devam ederken rakibinden yumruk yiyen adamın kafası camdan içeri girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..