#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Ölü Kediyi İzmir'e Götürme Hikayesinin Karikatürize Versiyonu 01:57

Ölü Kediyi İzmir'e Götürme Hikayesinin Karikatürize Versiyonu

Karikatürist Emrah Ablak, Instagram'dan karikafilm serilerine devam ediyor. Yeni çalışmasında bir otobüs şoförü ve muavinin ölü kediyi İzmir'e götürme hikayesini anlatan Emrah Ablak'ın o çalışmasını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu 01:48

Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu

Ben mizahla derdimi anlatmaya devam edeceğim. Mark Twain, en acı zamanları aşmanın panzehiri diyerek, sakın mizahı hiç bırakmayın diye öğüt veriyor. Zülfiye Abla evden çalışmayı kendince ele aldı. Muhtesemsiniz gercekte..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun 00:50

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun

Her koşulda çalışmaya, üretmeye devam tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun. #türktraktör #DünyaÇiftçilerGünü #iyileşeceğiz..

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğünde Dış Çekim Olayını Abartmak 00:14

Düğünde Dış Çekim Olayını Abartmak

Düğün öncesi dış çekime giden çiftin , Deniz kenarında başlayan macerası denizin ortasında devam etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mürsel'in Amerika'ya Gelişi (Sürpriz Sonlu) 03:13

Mürsel'in Amerika'ya Gelişi (Sürpriz Sonlu)

Amerika evlenme programında yıldızı parlayan Antalya'lı Mürsel gün geçtikçe ünlenmeye devam ediyor. Bu videoda ilk kez Amerika'ya gelişini izliyoruz. Mürsel yin bir çok Amerika hayali olan insana ilham veren bir adam...

  • PengoTV tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları 01:28

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları

Sayın seyirciler zaman zaman bekçilerin görev ve yetkileri tartışmalara neden oluyor. Bu tartışmaları giderecek kanun teklifinin görüşmeleri Meclis'te devam ediyor. İçişleri Bakanlığı da kafa karışıklığı gidermek amacıyl..

Brezilya'ya 650 Adet Solunum Cihazı Gönderildi 01:30

Brezilya'ya 650 Adet Solunum Cihazı Gönderildi

Türkiye yerli üretim solunum cihazlarıyla dünyaya nefes olmaya devam ediyor. Bu kez de Brezilya'ya 650 adet solunum cihazı gönderdik...

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyor 00:28

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyo

İsrail polisi tarafından 11 Haziran'da 'keyfi' şekilde gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan'ın babası Canip Özkan yetkililerden yardım bekliyor. İsrail kural tanımaz uygulamalarına devam ediyor. 8 haziran 2018 tari..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Malatya'da yük trenleri çarpıştı- 1 ölü, 3 yaralı 02:48

Malatya'da yük trenleri çarpıştı- 1 ölü, 3 yaralı

Malatya’da iki yük treni kafa kafaya çarpıştı. 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı feci kazada kayıp bir kişinin ise aranmasına devam ediliyor...

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama 01:42

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama

Sevgili seyirciler Türkiye koronavirüse karşı mücadelede aşı ve ilaç çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. Virüsün etkisini azaltacağı düşünülen “Griffithsin” adlı bir molekülün hayvan..

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti 01:32

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti

Türk savunma sanayisi diğer ülkelerle eş zamanlı elektromanyetik top sistemi konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dünyada sadece 6 ülkede bulunan yerli ve milli olarak üretilen Elektromanyetik Fırlatma Sistem..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

7 Yaşındaki İkranur Kayıp 01:58

7 Yaşındaki İkranur Kayıp

Giresun'un İcili köyünde Cumartesi günü 7 yaşındaki İkranur evinin önünde oynarken kayboldu. Küçük kızı bulabilmek için köylüler ekipler harekete geçti. Bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalar 15 hektarlık ormanlık ..

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün 01:50

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün

Sevgili seyirciler düğün salonları 1 Temmuz itibariyle açılıyor. Ancak koronavirüs önlemleri düğünlerde de devam edecek. Gelin ve damat hariç halay çekmek ve oynamak yasak olacak. Düğün törenine katılan herkes maskeli ol..

Metin Göç - Yastık İzi 03:38

Metin Göç - Yastık İzi

Yastık İzi şarkı sözleri ile Arada geliyorum sizin oralara Özlediğimi söylüyorum soranlara Geçit yok yüz vermiyor sınırların Külü duruyor kalbimde yaktıklarının Bugün senin tarafında uyudum, uyandım Durup durup sevdim..

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu- 01:56

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu-

Okyanus ötesinde New York Valisi, Trump'ı adeta topa tuttu. Andrew Cuomo, Salgının yayılmasından Trump sorumlu dedi. Amerikan Başkanı'nı maske takmayı siyasete alet ettiği gerekçesiyle eleştirdi. Ancak Trump, önlemleri..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir 00:16

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir

Dünya Kupası için Rusya'da röportajlar yapan muhabir, bir taraftarın canlı yayın sırasında kendisini öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin b..

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..