#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix 02:44

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix

Zihnin sınırlarını zorlayan öykü sona eriyor. Kafanızı kurcalayan en büyük sorulara cevap bulmaya hazır mısınız? DARK 3. Sezon, 27 Haziran'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix..

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix 01:41

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

Her şey sona erdiğinde kim kazanacak? Bunu öğrenmenin tek yolu hikâyenin en başına dönmek!nHakan: Muhafız'ın 4. sezonu 9 Temmuz'da sadece Netflix’te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix, 190'dan f..

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover) 05:05

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover)

''Arzular Arsız''ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı ''Yar'' O kadar çok söylüyordum ki ; hem kendi kendime hem dostlarımla, size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşama..

ABD’de Ida kasırgası- Louisina eyaletinde benzin sıkıntısı başladı 00:58

ABD’de Ida kasırgası- Louisina eyaletinde benzin sıkıntısı başladı

Ida Kasırgası ABD'nin Louisiana eyaletinde büyük hasara neden oldu. Elektrik kesintilerinin devam ettiği Louisiana eyaletinde benzin sıkıntısının baş gösterdiği açıklandı...

Okullar ve servisçiler karşı karşıya 03:21

Okullar ve servisçiler karşı karşıya

OKUL SERVİSİ KRİZİ DEVAM EDİYOR...

Masada Twerk Yerde Bitti 00:10

Masada Twerk Yerde Bitti

Twerk yapan kadın fazla gaza gelip masada Twerk yapmaya devam edince, masa kırılmış kadın kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Marmaris’te yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı 01:14

Marmaris’te yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınını söndürme çalışması devam ediyor...

600 YILLIK ÇOCUK İSKELETİ BULUNDU 01:42

600 YILLIK ÇOCUK İSKELETİ BULUNDU

DOMUZTEPE HÖYÜĞÜ'NDEKİ KAZI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı! 02:48

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı!

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDEKİ TARİHİ BİNANIN NASIL YAĞMALANDIĞINI DAHA ÖNCE EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER EKİBİ BUGÜN YİNE O BİNADAYDI.. NE GÖRDÜLER DERSİNİZ? YAĞMA, BİTMEK BİR YANA, GÖSTERE GÖSTERE DEVAM EDİYORDU...

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlama Depremi de Tetikledi 02:13

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlam

İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü gününden bu yana adada yaşayan 80 bin kişiden 6 bini güvenli bölgeler..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 02:40

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının yükseldiğine dikkat çektiği Gaziantep’te çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Polis ekipleri, cadde ve sokaklarda kurallara uymayıp, nizami maske takmayanlara cezai işlem uy..

Kendini Arabanın Önüne Atıp Hiçbir Şey Olmamış Gibi Kalkan Adam 00:25

Kendini Arabanın Önüne Atıp Hiçbir Şey Olmamış Gibi Kalkan Adam

Çekya'nın Ostrava kentinde kimsenin anlam veremediği bir olay yaşandı. Trafikte kendisini bir aracın önüne attıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 3 yıl önce
14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp 04:20

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını..

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi 01:40

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi Sahte içki can almaya devam ediyor. Yurt genelinde birçok ilde hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Ekiplerin eş zamanlı başlattığı operasyonda 342 adre..

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla' 02:01

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla'

KELEBEK LAKAPLI BİR HIRSIZ... 10 ARACIN CAMINI PATLATMIŞ, HEPSİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞTİ... YAKALANDI, AMA İKİ AY YATIP ÇIKINCA İŞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ... VE 9 ARACI DAHA SOYDU... BAKIN KELEBEK ATİLLA, BU KEZ YA..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Yabancı savaşçı polemiği 02:15

Yabancı savaşçı polemiği

RUS İŞGALİNDE 16. GÜN GERİDE KALIRKEN PUTİN İLE ZELENSKİ'NİN KARŞILIKLI SUÇLAMALARI DEVAM ETTİ. İKİ ÜLKE SAFLARINA YURT DIŞINDAN KATILAN LEJYONER SAVAŞÇILAR DA POLEMİK KONUSU OLDU..

48 ton toz şeker stoklamışlar! 01:46

48 ton toz şeker stoklamışlar!

STOKÇULUK YAPARAK VATANDAŞIN TADINI KAÇIRANLARLA DEVAM EDELİM... MERSİN'DE MÜŞTERİNİN RAFTA BULAMADIĞI ŞEKERLER, BİR ZİNCİR MARKETİN ANA DEPOSUNDA ÇIKTI… TONLARCA TOZ ŞEKER EKİPLERİ BİLE ŞAŞIRTTI....

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı 04:15

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı

Rusya'nın saldırmaya devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan 159 çocuk uçakla Antalya'ya geldi. Kafilede yer alan 7 yaşında bir çocuk ise savaştan kurtardığı oyuncak ayıcığını bir an olsun yanından ayırmadı...

Ukrayna’da Yetimhanelerdeki 159 çocuk Türkiye'ye geldi 08:46

Ukrayna’da Yetimhanelerdeki 159 çocuk Türkiye'ye geldi

Rusya'nın saldırmaya devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan 159'u yetim çocuk ve 26'sı bakım personelinden oluşan 185 kişilik kafile, 3 saatlik yolcuğun ardından Polonya'dan uçakla Antalya'ya geldi...

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme 08:10

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) zeytinlikleri madenciliğe, koruma alanlarını yapılaşmaya açan düzenlemelere karşı başlattığı mitingler, Muğla mitingi ile devam etti. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, “Şu zeytin dalı..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..