#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

İstanbul Muhafızları 18. Bölüm 14:38

İstanbul Muhafızları 18. Bölüm

Gürgen'in adını tüm dünyaya duyurabilmek için bu bölümdeki hedefi Çemberlitaş. Çemberlitaş sütunu, Bizans İmparatoru I.Konstantin onuruna Roma'daki Apollon tapınağından getirilerek İstanbul'a dikilmiştir. Bizans dönemin..

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Trabzonspor'da Gözler Terim'de 01:15

Trabzonspor'da Gözler Terim'de

Trabzonspor'da Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağı sorusuna çevrildi. Yönetim, 8 haftası geride kalan Süper Lig'de ligi tanıyan bir teknik adamın gelmesinin daha isabetli ..

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor 01:20

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor

Oyuncusu Alp Navruz ile Şevkat Yerimdar'ın başrol oyuncusu Başak Parlak, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. İkilinin samimi görüntüleri kafaları karıştırmış, 'Yeni bir ilişki mi?' sorusuna..

  • BETA tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir 04:50

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir

Yıllardır Magazin Dünyasının En Olaylı Ünlüsü: Demet Akalın Ve Hande Yener Çekişmesi Sürekli Devam Ediyor. Ebedi Düşman İkilinin Arası Bir Türlü Düzelmiyor şarkıcı Demet Akalın İle Hande Yener Arasında Sular Durulmuyor. ..

  • BETA tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Kurabiye Tarifi 03:56

Petek Kurabiye Tarifi

Petek Kurabiye İçin Malzemeler: 125 gr. tereyağı 1 su bardağından biraz az pudra şekeri 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yumurta yaklaşık 3 su bardağı un 1 çay kaşığı karbonat yarım paket vanilya 1 portakal kabuğu rendesi Pete..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Söz | 46.Bölüm 2:16:44

Söz | 46.Bölüm

Söz oyununun yeni versiyonu yayına girdi! nhttp://www.sozoyna.com/sozoynanhttp://www.sozoyna.com/sozonlinennSöz’ün 46. Bölümünde;nAvcı’nın hayatı tehlikede!nTürkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman (Timur Acar)..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD) 2:03:41

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD)

Filmin Konusu:nFilm, 1993 yılında Karabal Jandarma Karakolu’nda yaşananları anlatır. Yüzbaşı Mete yaşanan bir çatışmada yakın arkadaşı Orhan’ı kaybetmiştir. Görevine devam etmek için karakola gelen Yüzbaşı emrindeki aske..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Japonlar, Voleybol Antrenmanlarında Robot Kullanıyorlar! 00:30

Japonlar, Voleybol Antrenmanlarında Robot Kullanıyorlar!

Sporcularını daha iyi hazırlamak isteyen Japonya, milli takım antrenmanlarında robot kullanıyor. Karşı takımın savunmasını taklit eden robotlar saniyede yaklaşık 4 metre hızla dolaşabiliyor. Hareket sensörleriyle de geli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir 00:43

Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir

Diz kireçlenmesinde öncelikle dizinde ağrıdan şikayet eden hastaya, hastalığın hikayesi sorulur. Uzun yıllardan beri devam eden kronik bir şikayeti varsa bu büyük bir olasılıkla diz kireçlenmesine bağlıdır. Daha sonra ha..

  • NABIZ tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce