#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi 01:47

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi

MERSİN’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100’üncü yılı nedeni ile öğrenci ve öğretmenler bir koreografiye imza atarak, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri açıp, 100 şeklini alacak şekilde dizildile..

  • JET TV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı 00:38

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı Fransa'nın Calais kentindeki Jungle sığınmacı kampının tahliyesine devam ediliyor. Sığınmacı kampında onlarca çadır dün gece ateşe verildİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Seyir Halindeki Otomobile Su Takviyesi 01:14

Seyir Halindeki Otomobile Su Takviyesi

Seyir halindeki otomobile su takviyesi yaptılar, hiçbir şey olmamış gibi devam edip eğlendiler. Adana'da seyir halindeki otomobilin kaputunua oturup su takviyesi yapmaya çalışan bir kişi görenleri hayrete düşürdü. D-400 ..

  • Cowboy tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dedenin Tüfekle İmtihanı 01:20

Dedenin Tüfekle İmtihanı

Devam Emice. Emicemiz saydırmaya devam ediyor :)..

  • Cowboy tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor 02:55

Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor

İstanbul Çamlıca'da televizyon kulesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kule yüksekliği 95 metreye ulaştı. Projeyle ilgili ayrıntıları A Haber muhabiri Ramazan Almaçayır aktardı…..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor...

Erdoğan'dan Manidar Fıkra 02:39

Erdoğan'dan Manidar Fıkra

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin devam ettiğini ifade ederek, Bu ülkenin huzurunu bozanlara, tarihi bir ders veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik dedi...

Kargaların Sürekli Hediyeler Verdiği Küçük Kız 03:21

Kargaların Sürekli Hediyeler Verdiği Küçük Kız

Kızımız evinin arka bahçesine sürekli kuşlar için yem bırakıyormuş. Bu durum 2 yıl kadar devam edince, kargalarda teşekkür etmek için ona, kendilerince değerli buldukları objeleri hediye etmeye başlamışlar. Küçük kızda g..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeyma Subaşının Bitmeyen Bekarlığa Veda Partisi 00:59

Şeyma Subaşının Bitmeyen Bekarlığa Veda Partisi

BİTMIYORDU SEYMA SUBASI NIN MIKONOSTAKI BEKARLIGA VEDA PARTISI BITMIYORDU/ÖZEL YAZILI KOSTUMLU EGLENCE . SEYMA SUBASININ MIKONOSTAKI B3KARLIGA VEDA PARTISINDEN YENI GORUNTULER GELMEYE DEVAM EDIYOR. KISIYE ÖZEL İSIM YAZIL..

  • ANKA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehra Çilingiroğlu'nun Son Kararını Verdi! 00:59

Zehra Çilingiroğlu'nun Son Kararını Verdi!

Londra'daki eğitimini bırakıp Türkiye'de eğitimine devam etmek isteyen Zehra Çilingiroğlu, bir kez daha karar değiştirdi. Annesini ikna edemeyen Zehra Çilingiroğlu, eğitimine Londra'da devam edecek...

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek 01:31

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek

Başbakan Binali Yıldırım, Enflasyon düşüyor. Tek haneli enflasyona doğru gidiyoruz. İşsizlik düşmeye devam ediyor, daha da düşecek. O da yakın zaman tek haneli olacak inşallah. Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi o..

Arka Sokaklar 448. Bölüm 2.Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 448. Bölüm 2.Fragmanı

Arka Sokaklar 448. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Mesut, Urfa'da terör örgütünün peşinde! 12. sezon 15 Eylül Cuma akşamı sat 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Mesut, gözünü karartıp Urfa'da özel görevle teröristlerin başına bela..

Keçe Sanatının Yaşayan En Önemli Ustası 00:58

Keçe Sanatının Yaşayan En Önemli Ustası

Çocuk yaşta başladığı keçe sanatını 60 yıldır devam ettiren, ömrünün çoğunu geçirdiği 20 metrekarelik atölyesinde yaptıklarıyla UNESCO'nun Yaşayan İnsan Hazineleri listesine giren Ahmet Yaşar Kocataş, babasından devral..

Ceza Yazan Polisleri Güldüren Alkollü Sürücü 02:10

Ceza Yazan Polisleri Güldüren Alkollü Sürücü

Kütahya'da polisin Dur ihtarına uymayan ve minibüsüyle kaçan sürücü K.E.'nin yapılan alkol muayenesinde 0.65 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesine de bir süre önce yine alkollü araç kullandığı için el konulduğu ort..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..