#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam 03:53

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam dinle Ah kaç gece baş ucunda bekledim Kaç kere kucağımda avundun uyudun Sen doğunca ben de baştan başladım O günden bu güne hayli bir yol aldım Eğer gün gelir ben olmazsam yavrum Hayat h..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..

Kuralsız Film İzle 1:59:17

Kuralsız Film İzle

Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısını bu hiyerarşik yapı üzerine inşa ettiğini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanmaya karşı çıkan Tris, hem çevresindeki insanla..

  • Tv Series tarafından
  • 19.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler? 01:18

O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler?

O Ses Türkiye 2017 2018 Jüri Üyeleri Deniz Seki Murat Boz Yarışmanın geçtiğimiz sezonunda Ebru Gündeş'ten boşalan yeri Sibel Can doldurmuştu. Aldığımız duyumlara göre 7. sezonda Sibel Can'ın yerine hapisten çıkan Deniz S..

  • ANKA tarafından
  • 2.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı! 00:41

Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı!

Kanal D'nin 'Adı Efsane' adlı dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın diziden ayrılmasıyla oyuncu kadrosu yenilenmişti. Dizi reytinglerde çakılınca final kararı aldı. Başrol oyuncuları ayrılan, yaptığı transferle..

  • ANKA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin 04:09

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin

Eyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorlukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Meryem  - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı! 04:46

Meryem - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı!

Burcu ile Güçlü arasındaki yakınlaşma devam ediyor; yaşadıkları olayları birlikte değerlendiriyorlar! Burcu ile Güçlü, arasındaki yakınlaşma devam eder. Burcu'nun uğradığı saldırıda Güçlü vurulduktan sonra ikili, araları..

  • ANKA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Toprak  Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et ..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje 00:56

Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje

Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği, Etiler’de toplantı düzenledi. İki yıla yakın süredir faaliyette olan derneğin kurucu başkanı Sinem Nefesoğlu, günün anlamıyla ilgili “Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği”nin kurucu ..

  • BETA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

Recep İvedik 4 İzle 1:52:53

Recep İvedik 4 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

 Eggs Benedict Tarifi 05:00

Eggs Benedict Tarifi

Eggs Benedict Malzemeler: 1 dilim çavdarlı ekmek 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 dilim pastırma 4-5 dal frenk soğan Hollandaise Sos İçin; 2 yemek kaşığı sade yağ 2 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı su 2 yem..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..