#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Trafikte Kamyon Terörü 00:24

Trafikte Kamyon Terörü

Trafikte Kamyon Terörü İstanbul'da otoyolda bir kamyoncunun trafikteki tehlikeli hareketleri bu kadarına da pes dedirtti. Yolda zikzaklar çizerek ilerleyen kamyon sürücüsü, bir başka sürücü tarafından saniye saniye gö..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman 00:28

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman

Benedict Cumberbatch'ın muhteşem oyunculuğu ile günümüze uyarlanmış Sherlock Holmes'u izlediğimiz dizi ilk olarak 2010'da izleyici ile buluşmuştu. Alışılmış dizilerin aksine her sezonu sadece 3 bölümden oluşan dizinin en..

  • Tv Series tarafından
  • 6.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon 01:23

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon

Dodge, 1971 yılında sunduğu özel modelini Challenger versiyonuyla harmanlayacak. Takvimler 1971 yılını gösterdiğinde Plymouth Duster kasası üzerine şekillenen özel bir model ortaya çıktı. Dodge’un Demon (Şeytan) adını ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..