#Sahibini Üzerinden atarak koşmaya devam eden at

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

Flakka Kurbanları   Dikkatli Olun 03:11

Flakka Kurbanları Dikkatli Olun

Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Görünüm olarak tuz tanelerine benziyor ve tıpkı diğer uyuşturucular gibi kullanılıyor. Amfetamin tarzında uyarıcıların o..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Hırsız 3  Çizgi Film İzle 1:29:39

Çılgın Hırsız 3 Çizgi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Operasyon 01:48

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Opera

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona helikopter, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve çok sayıda sivil ekip destek verdi. Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet ..

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek 02:47

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek

Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesine katılan Deniz Seki soruları yanıtladı. Yeni yılda Kıbrıs’ta sahne alan Deniz Seki, muhteşem düğüne katılan ünlülerden. Gecede soruları ..

  • BETA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı 00:25

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı

Ünlü türkücü Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde tanışıp sevgili olduğu Buse Varol’la birlikte yakın dostu Çağla Şıkel’ın Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı. Çağla Şıkel’in gecikmeli doğum günü partisi önceki akş..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..