#Sahibiyle coolluk dersi veren köpek

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı 03:14

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı

Sultangazi'de köpekten kaçan sokak kedisi, marketin önünde duran Yunus Kazdal'ın üzerine tırmanarak kafasına çıktı. Şaşıran Kazdal, kediyi kafasında taşıyarak markette bulunan dolabın üzerine bıraktı. O anlar marketin gü..

Koma Se Bıra - Dıldarım 03:21

Koma Se Bıra - Dıldarım

Ez dinım, dıldar u dılbırinım Çend sale dıgerım te nabinım Gava tu wan çavên reş bınêri Ez dı wa çawên te da êsirim Dıldarım êşa canêm gırane Dıldarım Ferza tü pê nızane Dıldarım ser bırina mın nare Dıldarım… D..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 5.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Surf Rick Rifici High Speed Cinematography 04:58

Surf Rick Rifici High Speed Cinematography

Surf profesyonel 2o yılını veren Rick . bunu bir adım daha ilerleterek Rick Rifici High Speed Cinematography..

  • PengoTV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor 00:50

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor Bolu'da 1944 yılından bu yana Eskiçağa köyü halkına ve Zonguldak yolunu kullanan sürücülere hizmet veren çay ocağında, odun ateşinde demlenen çayın fiyatını müşteriler belirliyor..

Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni 02:42

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni Fethullah Gülen hakkında çok önemli bilgiler veren AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Fethullah Gülen'in annesinin Yahudi, babasının Ermeni olduğunu açıkladı...

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek 00:29

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek

Yaya öncelikli trafik kurallarının uygulandığı İsveç'te, Kofors kentinde araçlar yaya geçidinde bu kez alışılmışın dışındaki yayalar için durdular. Hofors kentindeki araç yolunu karşıdan karşıya geçmeye karar veren ördek..

  • Cowboy tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esad Rejimi Fırınları Bombaladı 02:35

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı

Suriye'deki savaşta Beşşar Esad rejimi ve Şii milislerin en şiddetli saldırıları düzenledikleri Halep kent merkezinde, yaklaşık 300 bin kişiye hizmet veren onlarca fırından geriye sadece 3 tane kaldı. Kentin doğusunda si..

  • Haberler tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Gülmek Garanti 04:28

Gülmek Garanti

köydeki gençlerin yaptıgı komik ve acı veren bir oyun..

Metris Kışlası 15 Temmuz Şehitler Parkı Oluyor 02:04

Metris Kışlası 15 Temmuz Şehitler Parkı Oluyor

Metris Kışlası dönüşüme hazırlanıyor Türk askerine 1912 yılından bu yana hizmet veren Esenler-Atışalanı'ndaki Metris Kışlası büyük dönüşüme hazırlanıyor...

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Kabuklarından Yeniden Doğan Kabak 08:31

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Kabuklarından Yeniden Doğan Kaba

İzlerken insanı içine çekip büyük bir keyif veren videolarda bugün soyulmuş kabağın yeniden kabuklarına geri dönüşünü izliyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Tüm Zamanların En Çok Cover'lanan 10 Şarkısını Paylaştı 05:07

Tüm Zamanların En Çok Cover'lanan 10 Şarkısını Paylaştı

Başarılı sanatçıların çıkardıkları şarkılar adı ardına cover'lanırken bu zamana kadar en çok cover'lanan şarkıları açıkladı. Sanatçılara cover konusunda en çok ilham veren parçalar ilk kez tarafından bir liste konusu old..

  • Cowboy tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce