#Sahibiyle coolluk dersi veren köpek

Skandal Olay!Salavat Eşliğinde Transparan Defile! 00:55

Skandal Olay!Salavat Eşliğinde Transparan Defile!

İstanbul moda haftasında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.Transparan kıyafetli modeller salavat eşliğinde sahnede yürüdüler...

  • ANKA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Her Şeyi Bilen Sanal Asistan 01:07

Her Şeyi Bilen Sanal Asistan

Google'ın yeni çıkardığı hoparlör evde her türlü soruna çare oluyor. Döviz hesabı yapan, dünyadan haberler veren, sizle sohbet eden ve istediğiniz şarkıyı çalan aletin teknolojisi bilim kurgu filmlerini aratmıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu! 10:41

Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Emine Aydın dünkü eldiven kombinine benzer yine eldivenli bir kombin yapınca yarışmacılar bu duruma itiraz etti. Deniz Serkanova ise Emine'..

  • ANKA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Gaziantepspor Alanyaspor 2 - 3 Maç Özeti I 08.04.2017 03:50

Gaziantepspor Alanyaspor 2 - 3 Maç Özeti I 08.04.2017

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında kümede kalma mücadelesi veren Gaziantepspor, evinde Aytemiz Alanyaspor'a 3-2 yenildi. Bu sonucun ardından 1 maç eksiği bulunan Bülent Uygun'un öğrencileri 22 puanda kalarak ligde kal..

Kurtlar Vadisinin Ömer Babası Emin Olcay İsyan Etti! 03:13

Kurtlar Vadisinin Ömer Babası Emin Olcay İsyan Etti!

Sanatçı Deniz Oral'e 4.000.00 Tl. borç veren Emin Olcay verdiği parayı alamaması üzerine veryansın etti...

  • ANKA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celta Vigo 0 - 2  Eibar Maç Özeti 06:49

Celta Vigo 0 - 2 Eibar Maç Özeti

9.4.2017, Celta Vigo 0 – 2 Eibar İspnaya La liga’da Celta Vigo, Eibar’ı ağırladı. UEFA’ya katılma mücadelesi veren Eibar maçı deplasmanda 2-0’lık skorla kazandı...

Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Saatte 95 Kilometre Hızla Gelen Arabanın Üstünden Atlayan Manyak Herif 01:37

Saatte 95 Kilometre Hızla Gelen Arabanın Üstünden Atlayan Manyak Herif

Manyak adam Oleg Sherstyachenko yine yaptı yapacağını! Çılgınlıklarıyla akıllara durgunluk veren Oleg şimdi de kendisine doğru gelen aracın üstünden atladı. Araç o sırada yaklaşık olarak 95 kilometre hıza sahipti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv 01:01

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv

Ölene Kadar dizisinin internet özel tanıtımı... Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı ve atv ekranlarında izleyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Erotik Moda Şovu! 03:41

Dünyanın En Erotik Moda Şovu!

Dünyanın en provakatif ve baştan çıkarıcı giysilerini moda dünyasına sunmak için bir defile düzenleyen The Guilty Collection, düzenlediği defilede şaşkınlık yarattı. Cinsel taciz ve tecavüz mağdurlarına destek veren The ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Ümmühani Nineyle Telefonda Görüştü 02:16

Cumhurbaşkanı Ümmühani Nineyle Telefonda Görüştü

Gaziantep'te dükkandan bozma, elektrik ve suyu olmayan sıvasız odada yaşam mücadelesi veren Ümmühani Dağcıoğlu ile telefonda konuşan Erdoğan, yetkililere yaşlı kadının taleplerinin karşılanması talimatını verdi..

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı 00:44

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hül..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Hop Hoop N'oluyoruz 02:19

Hop Hoop N'oluyoruz

Birbirlerine darılan karı kocayı barıştırmak için uğraş veren küçük bir kızın hikayesi.Fatma Girik & Parla Şenol..

Küçük Yıldız Parla Şenol 01:01

Küçük Yıldız Parla Şenol

Birbirlerine darılan karı kocayı barıştırmak için uğraş veren küçük bir kızın hikayesi. Filmin Adı: Çöpçatan Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Eşref Kolçak, Fatma Girik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Şahan Gökbakar'dan Yaprak Sarma Tarifi 00:59

Şahan Gökbakar'dan Yaprak Sarma Tarifi

Yaprak sarma yapımı için harika püf noktaları veren Şahan Gökbakar aynı zamanda güldürdü! Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Rafet El Romana Kızlarından Tam Destek 02:18

Rafet El Romana Kızlarından Tam Destek

Oğlu ve iki kızıyla gezmeye çıkan Rafet El Roman görüntülere takılıyor. Evlilik ile ilgili sorulara cevap veren sanatçı kızlarına sorulduğunda babalarına o mutlu olsun bizim içi,n yeter dediler...

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce