#Sahibiyle coolluk dersi veren köpek

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Havuzda Biten Sosyal Medya Pozu 00:06

Havuzda Biten Sosyal Medya Pozu

Sosyal medyada beğeni uğruna havuz kenarında poz veren kız , hain arkadaşının şakasına maruz kalmış ve havuza itilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Üsküdar'da sahte altın kabusu 02:42

Üsküdar'da sahte altın kabusu

BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL, AYNI SEMTTE TAM 9 KUYUMCUYU KANDIRDI... 40 YILLIK ESNAFI BİLE TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... EĞELEYEN DE, KESEN DE ALTINLARIN SAHTE OLDUĞUNU ANLAYAMADI... ONUNCU İŞİNDE YAKAYI ELE VEREN ALTIN DOLANDIRICISI, 'PES..

Alkollü Sürücü Polis Ekiplerini Tehdit Etti 02:08

Alkollü Sürücü Polis Ekiplerini Tehdit Etti

Ankara'da alkollü bir sürücü sokak kısıtlamasını ihlal etti. Bununla da yetinmedi polisin dur ihtarına uymayıp kaçtı. Kovalamaca sonunda yakayı ele veren sürücü polislere hakaret edip tehditler savurdu...

Tırmandığı Direkten Yere Çakılan Genç Kadın 00:14

Tırmandığı Direkten Yere Çakılan Genç Kadın

Yatak odasındaki direğe tırmanmaya karar veren genç kadın bunu başarmış. Genç kadın tam tepeye tırmandığında bir anda yere çakılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Bu nasıl vicdan 01:55

Bu nasıl vicdan

ZALİMLİK ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜNDE ORTAYA ÇIKANIN FOTOĞRAFI İŞTE BU..ANKARA'DA BİR KAMYON ŞOFÖRÜ, KENDİSİNE EL HAREKETİ YAPAN ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ. YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN MİNİK MUHAMMED'İN AİLESİ, VİCDAN..

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı 01:37

İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı

İstanbul’a su veren barajlardaki doluluk oranı hızla aşağı doğru iniyor. İstanbul’un suyunun sigortası olan Melen’de de su azalmış durumda...

''Bu son param'' 01:09

''Bu son param''

ÜZERİNE BU SON PARAM ÜZÜLEREK HARCIYORUM YAZDI, SONUNA DA ÜZGÜN SURAT ÇİZDİ. 20 LİRALIK O BANKNOT BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜNÜN ELİNE GEÇTİ.. NOTU OKUYAN ŞOFÖR O PARAYI VEREN MÜŞTERİYİ ARIYOR...

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

Yüz Baskılı Maskesi ile İnsanları Trollleyen Adam 00:03

Yüz Baskılı Maskesi ile İnsanları Trollleyen Adam

Yüz baskılı maskesi ile maskesi çenenin altında görüntüsü veren adam girdiği mekanlardaki insanları trollemiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği! 01:39

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği!

PANDEMİ KURALLARINI İHLAL EDEN EDENE... MASKE-MESAFE KURALLARINI HİÇE SAYAN, BU KEZ ÜNLÜ BİR İSİMDİ.. YANINDAKİ ARKADAŞLARIYLA PİKNİK YAPAN, ÜSTELİK NEDEN KURALLARI İHLAL EDİYORSUNUZ DİYEN MUHABİRE İLGİNÇ YANITLAR VEREN ..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Bakan Soylu Acil Çağrı Merkezini Açtı 01:26

Bakan Soylu Acil Çağrı Merkezini Açtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük’te acil çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Santralde çağrılara cevap veren Bakan Soylu ekipleri harekete geçirdi...

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı 00:48

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan eski otel ve kumarhane olarak hizmet veren Trump Plaza, 2014 yılında kalıcı olarak kapatılmasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı...

Şehit mezarlarına saldırdılar! 02:18

Şehit mezarlarına saldırdılar!

DUA VE KABİR ZİYARETİ İÇİN MEZARLIĞA GİDENLER AKILLARA DURGUNLUK VEREN BİR MANZARAYLA KARŞILAŞTI, ADANA, ANTALYA VE MANİSA'DA ART ARDA MEZARLAR TAHRİP EDİLDİ, MEZAR TAŞLARI PARÇALANDI... ARALARINDA ŞEHİT MEZARLARI DA VAR..

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi! 01:25

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi!

DOLANDIRICILAR YİNE TELEFONLA TUZAĞA DÜŞÜRDÜ, AMA BU KEZ ARAYARAK DEĞİL, KARGO GÖNDEREREK... 6 BİN 300 LİRALIK CEP TELEFONU SİPARİŞİ VEREN YASİN AYAR, KUTUDAN ÇIKAN KREMALI BİSKÜVİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI...

Belediye Başkanına Çarpan Acemi Bisikletli 00:08

Belediye Başkanına Çarpan Acemi Bisikletli

Sokakta röportaj veren belediye başkanına arkadan gelen bir bisikletli çarpıyor. Belediye başkanının koruması da bisikletliye çarpıyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..