#Sahil güvenlik komutanlığı

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..

Mehmetçik'ten Askerlik Çağrısı 02:39

Mehmetçik'ten Askerlik Çağrısı

Başbakan Binali Yıldırım Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndaki askerlerle bir araya geldi. Ziyarette konuşmak için söz hakkı alan askerler, askerliğini yapmamışlara askerliğinizi yapın mesajı gönderdi...

Genç Subaylara İlber Ortaylı'nın Hikayesini Anlattı 01:57

Genç Subaylara İlber Ortaylı'nın Hikayesini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Komutanlığı'nda muvazzaf subay adaylarının mezuniyet töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında, ünlü tarihçi İlber Ortaylı'nın aktardığı; Türk ..

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu 01:48

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile öğretmenler gününü kutladı...

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu 04:46

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından Foça Jandarma Komando Okulunda verilen ağır ve zorlu eğitimden görüntülerin yer aldığı bir klip paylaştı. Klibin, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un “Sahipsiz olan meml..

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı 03:15

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kazdıkları tünelin ucu Garnizon Komutanlığından çıkan şahısların define aradığı kesinleşti. Şahısların komutanlığın hemen altında sit alanında bulunan bir evin avlusundan başlayarak zigzag ş..

Öğrencilerden Mehmetçik'e Mektup 01:37

Öğrencilerden Mehmetçik'e Mektup

İstanbul'da Acıbadem Koleji öğrencileri, sınırda görev yapan askerlerimiz için anlamlı bir projeye imza attılar. Öğrenciler, Tunceli Sağman Komutanlığı'ndaki görev yapan Mehmetçik'e mektup yazarak onlara moral verdiler. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Kato Dağı'ndaki Askerlerle Konuştu 01:48

Başbakan Yıldırım Kato Dağı'ndaki Askerlerle Konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'taki Kato Dağı Beytüşşebap Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na giderek incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, askerleri ziyareti sırasında Başbakan Yıldırım ile telefonda görüştü...

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Türk savaş gemisinin perisi 04:32

Türk savaş gemisinin perisi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı TCG Yıldırım savaş gemisinde görevli tek kadın subay olan Fatma Üsteğmen zorlu görevleri başarıyla gerçekleştiriyor. Fatma Üsteğmen, bahriyeli olmak isteyen kadınlara ise önemli tavs..

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine ağır darbe 03:15

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine ağır darbe

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; düzenlediği 2 ayrı uyuşturucu operasyonuyla zehir tacirlerine ağır darbe vurdu. Aylar süren takip sonucunda düzenlenen operasyonlarla piyasa değeri 1 milyon TL olan 4 kilogram k..

Eksi 20 derecede nefes kesen uyuşturucu operasyonu 01:24

Eksi 20 derecede nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Van İl Jandarma komutanlığı ekiplerince eksi 20 derecede film sahnelerini aratmayan operasyonda 894 kilogram toz esrar ele geçirildi...

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği 00:41

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği

Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı devam ederken Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda hava hareketliliği yaşandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Kadın Subaylardan Tüyleri Diken Diken Eden Çalışma 00:19

Kadın Subaylardan Tüyleri Diken Diken Eden Çalışma

Kadın subayların, bedenimiz burada, ruhumuz Afrin'de diyerek yeri göğü inlettiği görüntüler, Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi Facebook hesabından yayınlandı. Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı..

Komandolar Dualarla Uğurlandı 02:06

Komandolar Dualarla Uğurlandı

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı 301 kişilik 2 tabur komando havayoluyla Afrin'e uğurlandı...

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

En Büyük Aşk Vatan 01:38

En Büyük Aşk Vatan

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle En büyük aşk, vatan klibi yayımlandı. Komutanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan klipte, jandarma personelinin zorlu kış şartlarında yür..

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı 00:37

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 168 subay ile 123 astsubay görevden uzaklaştırıldı, 15 subay ile 4 astsubay ihraç edildi. Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetler..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..