#Sahip çıkma

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi 00:28

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi

Trafik çevirmelerinde Polis memurunun sizi yönlendirip aracı durdurmanızı ister. Videodaki sürücüye de Trafik polisi gerekli talimatı veriyor. Fakat duracağı yer kısıtlı alana sahip. Memur, aracın durmasını isterken geri..

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dalgona Web Drama Teaser 00:56

Dalgona Web Drama Teaser

'Dalgona', gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alacak. Song Mi Na, zorbalığa uğradıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala..

Bel İnceltme Egzersizleri  English Subtitles (Gym Stick Twist  Dumbbell Side Bend) 03:31

Bel İnceltme Egzersizleri English Subtitles (Gym Stick Twist Dumbbel

İnce bir bele sahip olmak, kadın erkek herkes için önemlidir. Bu videoda, en etkili iki bel inceltme egzersizini göreceksiniz: Gym Stick Twist ve Dumbell Side Bend. Bel inceliği, estetik bir vücut ve proporsiyon için vaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şevkat Yerimdar 22. Bölüm 1.Fragmanı 00:40

Şevkat Yerimdar 22. Bölüm 1.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor 01:49

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor

A NEW all-terrain vehicle capable of floating on water and putting out fires could save lives in rescue missions. The latest car by Romanian manufacturers Ghe-O Motors, could give emergency services the edge they need to..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şevkat Yerimdar 22. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Şevkat Yerimdar 22. Bölüm 2.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Korku Dolu Köprüde Zor Anlar Yaşayan Kız 00:11

Korku Dolu Köprüde Zor Anlar Yaşayan Kız

İlginç bir yapıya sahip olan köprüye giden genç, tehlike içeren köprüde zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! 07:04

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi!

Youtube'un Türkiye'deki en fazla takipçi sayısına sahip YouTuber'larından biri olan Enes Batur, sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Chevrolet marka otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önündeki otomo..

Sosyal mesafesiz milli piyango kuyruğu havadan görüntülendi 06:47

Sosyal mesafesiz milli piyango kuyruğu havadan görüntülendi

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ödüle sahip olma umuduyla, bilet satın almak için Fatih’teki Nimet Abla Gişesine gelenler yüzlerce metre kuyruk oluşturdu. Korona virüse davetiye çıkartan gişe kuyruğu havada..

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu! 01:52

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu!

CEMİLE... 4 YILDIR BEYOĞLU'NDAKİ BİR SOKAKTA YAŞAYAN, MAHALLELİNİN SAHİP ÇIKTIĞI BİR KÖPEK... SEVİMLİLİĞİYLE HERKESİN GÖZBEBEĞİYDİ, AMA BİR HIRSIZI SUÇÜSTÜ YAKALAYINCA KAHRAMAN DA OLDU... BAKIN AKILLI KÖPEK, O HIRSIZI NA..

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Mehmetçiğe Yeni Tip -Kamuflaj- Hazırlandı 01:24

Mehmetçiğe Yeni Tip -Kamuflaj- Hazırlandı

Mehmetçik için, dayanıklı iplikten nano teknolojik üretimle elde edilen kumaşların kullanıldığı, su itici özelliğe sahip yeni kamuflaj hazırlandı. Tüm personelin pazartesi gününden itibaren yeni kıyafetleri giymeye baş..

Köprü Korkuluklarında Yürürken Polise Yakalanan Genç 00:18

Köprü Korkuluklarında Yürürken Polise Yakalanan Genç

İyi bir dengeye sahip genç bunu sergilemek için köprü korkuluklarında yürümeye başlamış. Ancak tam yolun ortasında geldiğinde polise yakalanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek 01:47

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek

ABD, Yunanistan’da Türkiye sınırına 20 kilometre mesafedeki Dedeağaç’a askeri yığınağını artırıyor. Geçen sene bölgede bir deniz üssüne sahip olan ABD, şimdi de Dedeağaç’a yüzlerce askeri helikopter ve 1800 askeri araç k..

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı  Jungle  S-Serisi Ticari 01:32

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı Jungle S-Serisi Ticari

Bir aslan nasıl ahenklenir: ENERGIZING konfor kontrolüne sahip yeni S-Serisi. Hayvan krallığında besin zincirinin üstünde tartışmasız bir şekilde yer almaktadır - kendisinden korkmayan bir canlı yoktur: aslan. Ama en güç..

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı? 02:24

Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı?

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa, Müslümanlar için ayrı bir yere sahip. Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz? sorusu yöneltildi. İşte İsrailli Yahudilerin ver..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Şevkat Yerimdar 23. Bölüm 1. Fragmanı 00:46

Şevkat Yerimdar 23. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Salgına karşı yeni umut Antikor kokteyli 02:32

Salgına karşı yeni umut Antikor kokteyli

Trump’a da uygulanan antikor kokteyli Kovid tedavisinde umut oldu. İlaç hem enfekte olanları iyileştiriyor hem de hastalığa karşı koruyucu etkiye sahip..

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor 04:28

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor

18-30 yaş arası gençlerin sosyal, ekonomik ve politik tercihlerini ortaya koymak amacıyla yapılan araştırma sonucu açıklandı. Anket sonucunda gençlerin aslında apolitik değil toplum bilincine sahip oldukları, oy kullanma..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Şevkat Yerimdar 23. Bölüm 2.Fragmanı 00:44

Şevkat Yerimdar 23. Bölüm 2.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..