#Sahit vata se di müzik dinle

Tombalak Gencin Beynini Yakan Maraş Dondurmacısı 00:44

Tombalak Gencin Beynini Yakan Maraş Dondurmacısı

Maraş dondurmacılarının dondurma verme konusunda müşteriyi oyalan (oynatan) hareketlerine bir çok kez şahit olmuşuzdur. Ancak bu sefer şişman bir genç canının dondurma çekmesiyle pişmanlığı yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık 00:09

Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık

Çocuklar arasında kapalı spor salonunda yapılan futbol maçında izleyiciler ilginç bir gole şahit olmuş. Kalecinin kullandığı degaj gol olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs İstanbul'u sardı! 02:41

Koronavirüs İstanbul'u sardı!

TÜRKİYE'NİN YENİ KORONAVİRÜS HARİTASI BÖYLE... İSTANBUL İSE BU HAFTA DAHA DA KIRMIZI... ŞEHİRDEKİ VAKA SAYISI 2 AYDA 12 KAT ARTTI, 100 BİNDE 804'Ü GÖRDÜ...DURUM ENDİŞE VERİCİ AMA İSTANBULLULAR ENDİŞELİ Mİ? SHOW HABER YEN..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Avokadodan Gül Yapımı 02:10

Avokadodan Gül Yapımı

Avokadoyla bu kadar haşır neşir olunca böyle değişik şeyleri de öğreniyor insan ister istemez. Neredeyse iki yıldır düzenli şekilde avokado tüketiyoruz. Sağlıklı olduğundan falan değil, sevdiğimizden bu arada. Hatta sağl..

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle 1:28:12

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, para için bir cinayeti üstlenen bir adamın, ailesi tarafından kurtarılmasını anlatır. Parasını kızının ilaçlarına veren Osman, evin ihtiyaçları için yüzüğünü satar. Gittiği meyhanede tanıştığı biri tarafı..

İki şahitle nikah! 02:56

İki şahitle nikah!

KONTROLLÜ NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE DÜĞÜNLER İPTAL OLDU. NİKAHLARA DA İKİ ŞAHİT SINIRLAMASI GETİRİLDİ. GELİN VE DAMAT NİKAH SALONUNDA ''EVET'' DERKEN, AİLELER EVLATLARININ MUTLULUĞUNU DİJİTAL EKRANDAN İZLEYEBİLDİ...

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinaye..

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.443 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinayet..

  • Tv Series tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..