#Sahneye atlayıp cumhurbaşkanı erdoğan’a sarıldı

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz 01:55

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TV programında 'Türkiye'yi Ortadoğu'ya sığınmış bir devlet' olarak gösteren bir profesöre sert tepki gösterdi...

Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Erdoğan'dan Gazilere Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki 02:16

Erdoğan'dan Gazilere Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de Muhtarlar toplantısında konuşuyor. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde iki gazi ve ailesine yapılan saldırıya çok sert tepki göstererek: Şehit yakınlarına gazilerimize terbiyesizlik yapan bu şe..

Erdoğan Katar'daki Türk Birliğini Ziyaret Etti 01:47

Erdoğan Katar'daki Türk Birliğini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'da Türk Birliği'ni ziyaret etti...

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı 02:03

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı

Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh ile ortak basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, BMGK'da ABD'nin vetosun takılan Kudüs tasarısıyla ilgili olarak, Karar tasarısının diğer 14 ülkenin tamamı tarafından dest..

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır 00:54

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan istifasını istediği belediye başkanlarının direnmesi halinde gerekli adımların parti içinde atılacağını duyurdu...

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler! 00:42

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye yönelik hiçbir tacizin karşılıksız kalmayacağını belirterek, Nerede bize yönelik taciz varsa, evet bir gece ansızın vurabiliriz dedi...

Erdoğan Gençlere Hz. Lokman'ın Sözleriyle Nasihatte Bulundu 01:50

Erdoğan Gençlere Hz. Lokman'ın Sözleriyle Nasihatte Bulundu

İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde 2023 Gençlik Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere Hz. Lokman'ın oğluna nasihatlerini anlattı...

Erdoğan  Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu 00:44

Erdoğan Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Vefatının 14. Yılında Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programı nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Avusturya'da vatandaşlarımızın köpeklerle aranmasını sert sözlerle eleşti..

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum 01:43

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Afrin kent merkezine girilmemesini istediğini hatırlatarak, İnanın, bu ülkenin evladı olarak, iktidar partisinin genel başkanı olarak, bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak bunların çapsızlıklar..

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin' 01:32

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin'

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini bu sözlerle eleştirdi: Biri artık Çankaya'da yatacakmış. Diğeri de Külliye'yi..

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı 00:57

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsünden inerken halkı elinin tersiyle iten CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, dün de İzmir Çiğili'deki mitingi sonrası korumaları, özçekim yapmak için yanına gelen bir partiliyi ..

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama! 49:44

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama!

Ve Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları Beştepe'de açıklıyor. Tüm Türkiye'nin ise merak ettiği 'Tam Kapanma olacak mı?' Bayram'da sokağa çıkma kısıtlaması olacak m..

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süslendi 01:11

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süs

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ziyaret için gittiği Özbekistan'da sokaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi...

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu 04:21

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu İlker Başbuğ 'Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde tek kaldığı dönem oldu' 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması durumunda nerede olacağımızı unutmama..

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor! 01:55

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor!

Recep Alanoğlu'nun yazıp yönettiği Kaderin üstünde bir kader vardır adlı kısa film büyük beğeni topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konu alan filmde Erdoğan, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak ver..

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek 02:57

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek

ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİNE DESTEK Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Sevgililer Günü Mesajı (Taklit İçerir) 00:59

Recep Tayyip Erdoğan'ın Sevgililer Günü Mesajı (Taklit İçerir)

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birebir sesini taklit edip herkesi şaşırtarak fenomen olan Gökhan Aslan şimdide Erdoğan taklidi ile sevgililer gününü kutlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı 01:24

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti. Erdoğan'ın Aslına bakarsanız bizim AB üyeliğine ihtiyacımız kalmamıştır sözleri s..

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

Erdoğan'dan Ayakta Alkışlanan Sözler 01:01

Erdoğan'dan Ayakta Alkışlanan Sözler "Başaramayacaksınız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın, Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen odaklara karşı söyledikleri salondan büyük alkış aldı...

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma 01:31

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Zirvesi'nin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında İslam dünyasına seslendi. Erdoğan, Müslümanlar çaresiz değildir. İman varsa imkan da vardır. Rabbimizin inayetiyle bu mücadelemizi ba..

Pakistan Adalet Bakanı: Recep Tayyip Erdoğan Pakistan'da Aday Olsa 01:02

Pakistan Adalet Bakanı: Recep Tayyip Erdoğan Pakistan'da Aday Olsa

Pakistan Adalet Bakanı Zaferullah Khun, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, Recep Tayyip Erdoğan Pakistan'da aday olsa Türkiye'de aldığı oydan fazlasını alır. dedi...

İsrail Polisi Erdoğan'ın Fotoğrafına Bile Tahammül Edemedi 00:48

İsrail Polisi Erdoğan'ın Fotoğrafına Bile Tahammül Edemedi

Kudüs'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini taşıyan kadına İsrail polisi soruşturma açtı. Filistinli aktivistler, Kudüs'te yapılan bir protesto gösterisinde, Erdoğan'ın resmini taşıdığı için hakkın soruşturma ..

Emine Erdoğan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini Ziyaret Etti 01:51

Emine Erdoğan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini Ziyaret Ett

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sudan'ın başkenti Hartum'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapılan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini ziyaret etti...

Erdoğan Çad'da Halkın Büyük İlgisiyle Karşılandı 00:54

Erdoğan Çad'da Halkın Büyük İlgisiyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Çad'ın başkenti Encemine'ye geldi. Afrika turunun ikinci durağı Çad'daki temaslarını tamamlayan Erdoğan buradan Tunus'a geçecek...

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi 00:36

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi

Boğaziçi Üniversiteler Derneği'nin toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında bir bebeğin ağlaması renkli anlara sahne oldu. Konuşmasına ara veren Erdoğan, ”Ağlatma bebeği, neden ağlat..