#Sahneye atlayıp cumhurbaşkanı erdoğan’a sarıldı

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu! 01:03

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu!

Türk sinemasının sevilen isimlerinden merhum Kemal Sunal, 1994-1995 yılları arasında, Star TV'de yayınlanmış Bay Kamber dizisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir yorumda bulunuyor. İstanbul'daki su sorun..

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt 02:02

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le arasında geçen konuşmayı anlattı. Kendisinden Die Welt Gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in serbest bırakılmasını isteyen Merkel'e Erdoğan şöyle cevap ve..

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı 01:56

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çocukluğundan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar olan yaşamanı konu alan Reis filminde Erdoğan'ın gençlik dönemini canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, AA muhabirinin sorular..

Erdoğan Partiye Ne Zaman Dönecek 01:53

Erdoğan Partiye Ne Zaman Dönecek

Türkiye 2019'dan sonra yeni bir sistemle yönetilecek. ama o süreç öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurucusu olduğu AK Parti'ye üye olacak, yeniden genel başkanlık koltuğuna oturacak. Peki tarih yakın mı? Erdoğan'ı o kolt..

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 01:11

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda konuşt. Erdoğan, Sincar operasyonu ile ilgili Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Türkiye'n..

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt! 00:34

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt 00:34

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

Erdoğan’ın Taklidini Yapan Fenomenin O Sesle Mesaj Vermesi 02:03

Erdoğan’ın Taklidini Yapan Fenomenin O Sesle Mesaj Vermesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birebir sesini taklit edip fenomen olan Gökhan Aslan, demokrasi nöbetinde Erdoğan’ın sesiyle mesajlar verdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi 01:31

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi

Kazakistan'da Nebi Kutay Şen adında ülkücü bir genç, Türklük, Bozkurt ve Turan içeren sosyal medya paylaşımları nedeni ile tutuklandı. Devreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girdi, gencin tahliye edilmesini sağladı..

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Erdoğan Sert Konuştu Soysuzluk Baki Kalıyor! 02:20

Erdoğan Sert Konuştu Soysuzluk Baki Kalıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mandarin Otel'de TURKEN Vakfı Geleneksel Gala Yemeği nde önemli açıklamalarda bulundu...

Erdoğan'dan Vefat Eden Milletvekili Yüksel'in Ailesine Taziye 02:58

Erdoğan'dan Vefat Eden Milletvekili Yüksel'in Ailesine Taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in ailesine hastanede ziyaret etti...

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Erdoğan'dan İdlib Harekatı Açıklaması 00:57

Erdoğan'dan İdlib Harekatı Açıklaması

AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib harekatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle 00:10

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle

Ortadoğu'da etnik krizden beslenen ve PYD'yi silahlandıran Amerika'nın savaş açtığı ülke Çin, artık Türkiye ile daha yakın temas içinde olacak. Bölgedeki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez başdanışm..

Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın 01:20

Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın

Türkiye'nin Avrupa Birliği kapısında 54 yıldır bekletildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Almayacaksınız açıklayın. Ne siz bizi meşgul edin ne de biz sizi dedi...

Recep Tayyip Erdoğan'ın Sesiyle Game Of Thrones Karakterleri 00:58

Recep Tayyip Erdoğan'ın Sesiyle Game Of Thrones Karakterleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesiyle Game Of Thrones karakterlerinin komik hallerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Ve Putin Görüşmesi Sonrası İlk Açıklama 08:32

Erdoğan Ve Putin Görüşmesi Sonrası İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

Erdoğan Üsküdar Ümraniye Metrosunda İlk Sefere Katıldı 00:43

Erdoğan Üsküdar Ümraniye Metrosunda İlk Sefere Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk sürücüsüz metro olma özelliğini taşıyan Üsküdar-Ümraniye metrosunda ilk sefere katıldı...

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları 03:08

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları

AK Parti Karaman İl Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son FETÖ'cü de hesap verene kadar bu katil sürüsü örgütün peşinde olacaklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım ise Çankırı'daydı. P..

Erdoğan'ın Konuşmasında Quaresma, Gomis Ve Muslera Sürprizi 03:23

Erdoğan'ın Konuşmasında Quaresma, Gomis Ve Muslera Sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Göçmenle Günü vesilesiyle düzenlenen Anadolu Dünya Dolu etkinliğinde konuştu. Erdoğan'ın konuştuğu etkinliğe Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quareasma, Fenerbahçe Doğuş'un ..

  • OFSAYT tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü 00:48

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü

Mescid-i Aksa'da okunan cuma hutbesinin ardından bir grup Filistinli, Haerm-i Şerif'in avlusunda Kudüs ve Filistin lehine slogan atarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını açtı. Kudüs İslami Vakıf İdaresi Sözcüsü Fi..

Erdoğan: 'Üstesinden Gelemeyeceğimiz Engel Yok' 08:24

Erdoğan: 'Üstesinden Gelemeyeceğimiz Engel Yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sırf belli güçler öyle istiyor diye sırtımızı kardeşlerimize dönersek uçuruma yuvarlanmış oluruz. Birbirimize kenetlenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz engel yoktur' dedi...

Sudanlı Gençlerin Erdoğan'ı Dinleme Kuyruğu 01:12

Sudanlı Gençlerin Erdoğan'ı Dinleme Kuyruğu

Sudan temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,Hartum Üniversitesinde takdim edilecek fahri doktora törenine katıldı. Törene büyük ilgi gösteren Sudanlı üniversite öğrencileri salona girebilmek için uzun kuyruklar ol..

Erdoğan Taklidi İle Siri'yi İmana Getirmek 03:30

Erdoğan Taklidi İle Siri'yi İmana Getirmek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taklitleriyle gündeme gelen Gökhan Aslan, Apple'ın Siri'sini imana getirmiş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce