#Sahneye atlayıp cumhurbaşkanı erdoğan’a sarıldı

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı 01:50

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Soçi'deki buluşmasında ekonomik ve ticari ilişkiler, enerji, kısıtlamalar ve domates alımı konuları masadaydı. İki lider ticaret hacminin genişlemesi konusunda görüş birliğine vardı...

Muğla'ya Hint İlgisi 01:52

Muğla'ya Hint İlgisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan ziyareti sonrasında, 50 farklı turizm tur operatörünün bulunduğu Hindistanlı grup, Muğla'ya gelerek turistik bölgelerdeki tarihi ve kültürel alanlarda incelemelerde bulundu..

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

Araplar ve Filistinliler o Şiiri Paylaşıyor 02:19

Araplar ve Filistinliler o Şiiri Paylaşıyor

Araplar ve Filistinliler sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okuduğu Mescid-i Aksa şiirine çekilen kısa filmi paylaşarak Türkiye'den yardım bekliyor....

Rıza Kayaalp 2017 Dünya Şampiyonu Oldu 04:58

Rıza Kayaalp 2017 Dünya Şampiyonu Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rıza Kayaalp'e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. kez Dünya Şampiyonu olan Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'i telefonla arayarak tebrik etti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız 01:40

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Plaza Otel'de Bloomberg Küresel İş Forumu nda yaptığı konuşmada IKBY'deki referandum tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi 00:43

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında karar açıklandı. Oğlu şehit edilen bir anne, vatan hainlerine bu sözlerle seslendi.....

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı 01:48

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözaltına alınan Amerikan Başkonsolosluğu çalışanlarının FETÖ'yle irtibatlı olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Hiçbir devlet kendisini içeriden tehdit edecek bu tür ajanlara müsaade etmez” ded..

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var 01:57

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var

GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silahla ilgili açıklamalarının kendilerini son derece cesaretlendirdiğini belirterek, Türk üreticilerin son 10-15 yılda ..

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti 01:17

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe görevinden istifa etti...

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik 03:04

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Necip Fazıl Ödülleri'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 yıldır büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmeye çalıştığını dile getirerek. Biz şu veya bu gücün ne dediğine değil, sad..

Afrika'nın Kapısı Türkiye'ye Tahsis Edildi 03:36

Afrika'nın Kapısı Türkiye'ye Tahsis Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği ile Sudan, 400 yıl doğrudan İstanbul'dan yönetilen ve Afrika'nın hac kapısı olan Sevakin Adasını Türkiye'ye tahsis etti. Halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı büyük bir sevinçle karşıladığı Sev..

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

İlaç Meselesinin Kara Deliğe Dönüşmesine İzin Veremeyiz 01:40

İlaç Meselesinin Kara Deliğe Dönüşmesine İzin Veremeyiz

14 Mart Tıp Bayramı programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık alanında yerli üretime verdiği önemi yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İlaç meselesinin yerli bir kara deliğe dönüşmesine izin veremeyiz' şeklinde konu..

Başkomutan Sınırda 01:30

Başkomutan Sınırda

Hatay'daki temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında askeri kamuflaj giymesi dikkat çekti...

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca 00:58

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca

Almanya'da PKK propagandası yapan terör yandaşlarına tepki gösteren Türk vatandaşı, polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Skandal uygulamaya maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ..

4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu 02:21

4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde AK Parti'nin seçim manifestosunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 ana başlık üzerinde durdu...

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler 02:08

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler

Tarihi Kudüs Zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşgalci İsrail'e karşı direnen Filistinlilere seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Buradan Filistinli kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ey..

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı 01:41

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı

Star TV, NTV ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil hakkında da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunun da kim olduğunu açıkladı...

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı 02:20

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ATAK helikopterlerinin yapılış hikayesini anlattı...

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz 01:12

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz İzle..

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Dört Dörtlük Nankörlük! 01:03

Dört Dörtlük Nankörlük!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Doğu ve Güneydoğu'dan gelen gruba hitap etti. Erdoğan, sözde referandum hakkında Barzani'ye ithafen Dört dörtlük nankörlük ifadelerini kullandı...

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var' 01:20

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Siirt'te partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Afrin'le ilgili son durumu da belirttiği konuşmasında Erdoğan, Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 17 oldu. Kuzey I..