#Sahneye atlayıp cumhurbaşkanı erdoğan’a sarıldı

Şiiliği İslam'ın Yerine Koyarsan Ben Karşısında Olurum 00:35

Şiiliği İslam'ın Yerine Koyarsan Ben Karşısında Olurum

Şiiliği İslam'ın Yerine Koyarsan Ben Karşısında Olurum Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şiiliği İslam'ın yerine koyarsan ben karşısında olurum...

Terör Örgütüne Destek Veren Kim Varsa Kökünü Kurutacağız 00:39

Terör Örgütüne Destek Veren Kim Varsa Kökünü Kurutacağız

Terör Örgütüne Destek Veren Kim Varsa Kökünü Kurutacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücü örgüte destek veren, imkan sağlayan kim varsa hepsinin kökünü kurutacağız...

Sayın Bahçeli'ye Teşekkür Ediyorum 00:16

Sayın Bahçeli'ye Teşekkür Ediyorum

Sayın Bahçeli'ye Teşekkür Ediyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Bahçeli'ye teşekkür ediyorum.Siyasi hareketle doğruda bütünleşmeyi ortaya koyduğu sürece bu millet kazanacaktır..

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi'' Planladığını İfade Etti 01:39

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi''

Arka Plan programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İslam'a uymayan kumpaslar yapan FETÖ'nün elebaşı Gülen'in eğer darbe başarılı olsaydı Humeyni gibi Türkiye'ye gelmeyi planladığını ifade etti. Bütü..

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor 01:36

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na uçuş izni vermemesinin ardından, iki ülke arasındaki diplomatik kriz derinleşti. Genel seçimler için çalışmalarını sürdüren Hollanda Başbakanı Mark Rutt, Cumhurbaşkanı ..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye 04:14

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye

Lindsay Lohan: Erdoğan mültecilere yardım etmek için 25 milyar dolar harcamış; Trump ise insanları dışarıda tutmak için 25 milyar dolar harcayacak...

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım 01:16

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi zannediyorlar ki Tayyip Erdoğan Almanya'ya gelecekti. Ya ben istersem yarın gelirim. Gelirim ve kapıdan da sokmadığınız zaman veya konuşturtmadığınız zaman da ben dünyayı ayağa kaldırırım. ..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı 03:06

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast isteyen Fransız siyaset bilimciye yanıt verdi. Kalın, bu tür söylemlerin asla sıradanlaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Kalın, Şunu bilsin..

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..

Fikri Işık'ın Makam Aracı  Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi 07:10

Fikri Işık'ın Makam Aracı Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan konvoy istemişti...

 Afrika'dan Türkiye'ye  Dualar Yağdı: Ümmetin Son Umudu 02:03

Afrika'dan Türkiye'ye Dualar Yağdı: Ümmetin Son Umudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için Afrika'daki mazlumlar dua etti. Gurur vericidir!..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkarıldı 04:12

Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkarıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısı sürerken gazetecilere açıklamalarda bulund..

İşte Türkiye'nin Lideri Filmi 08:51

İşte Türkiye'nin Lideri Filmi

AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı için yapılan kutlama etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması öncesi Türkiye'nin Lideri filmi gösterildi...

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı 00:53

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı

BM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filistin sorununa da değinerek 'Filistin'de barış sürecinin devamının ancak İsrail'in yasadışı yerleşim faaliyetlerini derhal durdurması, ve iki devletli çöz..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık 01:26

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Irak'ta yapılan gayrimeşru referandum hakkında 'Gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğü ko..

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir 02:04

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimine en büyük desteği Türkiye'nin verdiğini ifade ederek, Madem şartlar değişmiştir Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır bunun da bede..

Kudüs Geri Dönecek Kısa Film İzle 02:38

Kudüs Geri Dönecek Kısa Film İzle

Kudüs Geri Dönecek ! (Muhteşem Kısa Film) izle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarının yer aldığı muhteşem Kısa Film. Yapım: Kubbe Medya Türkiye'nin en güncel videoları için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de 00:57

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de

Erdoğan'ın çabalarıyla serbest kalan Kırımlı liderler yaşananların perde arkasını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde gazetecilere anlattı. Kırım’da Rus mahkemesinin hapis cezası verdiği Kırım Tatar Milli Meclisi Başka..

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler 07:12

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler

Ülkemizde eğitim sistemimiz için net bir istikamet belirlenmiş değil. Her yıl her ay hatta bazen her hafta yaşanılan değişiklikler sebebiyle hem öğrencinin hem de öğretmenlerin kafası karışmış durumda .Gelin son 14 yılda..

Cumhurbaşkanına Ünlü İsimlerden Doğum Günü Ziyareti 04:16

Cumhurbaşkanına Ünlü İsimlerden Doğum Günü Ziyareti

26 Şubat 1954 doğumlu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ünlü isimler doğum günü ziyaretinde bulundu... Birçok ünlü ismin katıldığı ziyarete ait fotoğraf karesi de ''Söylemezsem Olmaz'' programında izleyicilerle ..

  • BETA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terörün Engellediği Eğitime 'Seferberlik' İle Kavuştular 01:54

Terörün Engellediği Eğitime 'Seferberlik' İle Kavuştular

Siirt'in Eruh ilçesinde kadınlar, terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle alamadıkları eğitime Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği ile kavuştu...

Suriyeli Çocuklar Gözyaşları İçerisinde Cumhurbaşkanına Koştu 01:44

Suriyeli Çocuklar Gözyaşları İçerisinde Cumhurbaşkanına Koştu

Başakşehir'de katıldığı açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için gözyaşı döken iki Suriyeli çocuk ilgi odağı oldu. Erdoğan'ın sohbet edip birlikte fotoğraf çektirdiği çocuklar, mutluluklarını anlattı...

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı 01:25

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaletsiz gelir dağılımına dikkati çekerek petrol zengini ülkelere seslendi. Erdoğan, Salt zekatlarını tespit edip fakir ülkelere verseler dünyada fakir kalmaz sözleriyle çağrı yaptı...

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri 11:37

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri

Türkiye, 24 Haziran seçimleri öncesi son dönemece girerken muhalefetin attığı adımlar soru işaretlerine yol açıyor. Sosyal medyada yayınlanan bir klip, Türk siyaset tarihine Erdoğan karşıtlığı olarak geçecek cephenin kod..