#Sahneye atlayıp cumhurbaşkanı erdoğan’a sarıldı

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı 01:42

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği sisteminin 1 ay daha uzatıldığı..

Ayasofya'da İlk Namaz 24 Temmuz'da 02:05

Ayasofya'da İlk Namaz 24 Temmuz'da

Ayasofya Camii’nde ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak. Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, “Herkesi, Ayasofya kararına saygılı olmaya davet ediyorum dedi...

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat 02:06

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat

Doğu Akdeniz'da tansiyon yüksek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis ile ilgili kritik bir talimat verdi. Kabine toplantısında konuşan Erdoğan, Yunanistan ve ya başka bir ü..

65 Yaş ve Üzerine Ücretsiz Kart Kısıtlaması 01:36

65 Yaş ve Üzerine Ücretsiz Kart Kısıtlaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından ''il bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımız için ulaşım saatlerinde sınırlama yapılabilecektir'' demişti. Erdoğan’ın açıklamaları sonrası ilk adım Edirne’de atıldı...

AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi 01:35

AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi

AK Parti kurmaylarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Okullar açılsın talebi geldi. Çocukların fiziksel ve ruhsal olarak zor durumda olduğunu vurgulayan kurmaylar üniversitelerin kapalı olmasının da bazı şehirlerde ekonomiyi..

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor 03:36

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Okul öncesi ve ilk okul 1. Sınıfların yanı sıra yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Ara sınıflarda da yüz yüze eğitim başlıyor. Kabine toplantısı sonrası konuşan Erdoğan bir kez daha A..

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı 02:01

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı

Fransız Charlie Hebdo dergisi skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce peygamberimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı..

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

  • GÜL tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı 02:40

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze namazında bir de konuşma yaptı. Servet Soylu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı..

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı 02:27

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir makale kaleme aldı. Erdoğan makalede ABD Başkanı Biden'dan seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmesini istedi...

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun'' 01:59

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gece yarısı 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiri hakkında sert konuştu. askerin emeklisi olmaz diyen Erdoğan, bundan sonraki sürecin yargıya ait olduğunu söyledi...

'İslam düşmanlığı virüsü' 02:04

'İslam düşmanlığı virüsü'

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÖNCELİĞİNDE BATIDA HIZLA YAYILAN İSLAM DÜŞMANLIĞI VARDI. İSLAMOFOBİYİ KANSERE BENZETEN ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEKİ LAİKLİK TARTIŞMALARININ GERİSİNDE DE BENZER BİR ZİHNİYETİN YATTIĞINI SÖYLEDİ...

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

Avrupa'da Birinci Sıradayız 02:15

Avrupa'da Birinci Sıradayız

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ, GIDA TEDARİĞİNDEN ET FİYATLARINA, DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU. İSTİYORUZ Kİ RAMAZAN'DA VATANDAŞIMIZA KIYMAYI, KUŞBAŞINI UCUZA VERELİM DİYEN ERDOĞAN, ŞİFA REÇETESİNİ DE..

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak 02:37

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ATEŞKES ÇABASINA ARA VERMEDİ, SAVAŞIN TARAFLARINI BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN PUTİN VE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞECEĞİNİ SÖYLEDİ. UKRAYNA'NIN GARANTÖRLÜK TEKLİFİNE SICAK BAKTIĞINI BELİRTEN ERDOĞAN, İÇ SİYASETİN..

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması 01:43

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükelçilerle İftar Programı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşler..

Suriyeli Mülteciler Mesajı 02:16

Suriyeli Mülteciler Mesajı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SURİYELİ MÜLTECİLER BAŞLIĞINI YENİDEN AÇTI, ONURLU GERİ DÖNÜŞLERİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ AÇIKLAMASI YAPTI. YABANCI BÜYÜKELÇİLERE SESLENEN ERDOĞAN, BU AKŞAM İSE İFTARDA DEVLET BA..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Ünlülerin Bilinmeyen Evlilik Resimleri 10:15

Ünlülerin Bilinmeyen Evlilik Resimleri

Siyasetten sanat camiasına kadar tanığımız ünlülerden, çoğunun asla görmediğimiz evlilik resimlerini sizler için derledik.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 7.780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..