#Sahneye atlayıp cumhurbaşkanı erdoğan’a sarıldı

Aktay  AK Parti 21 Mayıs'ta Olağanüstü Kongreye Gidiyor 00:50

Aktay AK Parti 21 Mayıs'ta Olağanüstü Kongreye Gidiyor

AK Parti Sözcüsü Aktay, partisinin 21 Mayıs'ta üçüncü olağanüstü kongreye gideceğini açıkladı...

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı 01:45

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin Soçi’deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya geldi. Putin, görüşmenin basına açık bölümünde ilişkilerin planlandığı gibi geliştiğini ifade ederk..

FETÖ'nün ABD'deki Oyunu Bozuldu 01:09

FETÖ'nün ABD'deki Oyunu Bozuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Amerika Birleşik Devletleri ziyareti öncesi, FETÖ'ye yakın kongre üyeleri başkan Trump'a yollamak üzere mektup kampanyası başlattı. Ancak kongre üyeleri bu oyuna gelmedi....

  • En Yeniler tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi 02:03

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi

15 Temmuz'da hain girişiminde başarılı olamayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son çare olarak NATO'yu Türkiye'ye müdahale etmeye çağırdı. Erkan Tan canlı yayında FETÖ'ye ateş püskürdü. Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de..

  • En Yeniler tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor 02:52

Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor

Savaşın çocukları Türkçe öğreniyor Ülkelerini iç savaş nedeniyle terk etmek zorunda kalan ve ailesiyle Türkiye'ye gelebilenlerden sadece biri olan Afganlı Anosha Sarwari'nin okuma-yazmayı öğrendiğinde ise ilk yapmak iste..

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı 00:45

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçilik konutu önünde çıkan olaylardan dolayı iki kişi tutuklandı. Washington polisi, protestocuları darp etmekle suçlanan Sinan Narin’in Vi..

ABD'de 2 Türk Tutuklandı 01:20

ABD'de 2 Türk Tutuklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumaları ve destekçilerinin Washington’daki Büyükelçilik Konutu önünde protestoculara müdahalesiyle ilgili soruşturma kapsamında iki kişi tutuklandı...

Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 05:31

Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

Washington emniyeti, ABD ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik eden 12 güvenlik görevlisi ve iki Kanada vatandaşı hakkında yakalama kararı çıkarttı..

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız 01:09

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen, Kınalıada korvetinin denize indirilmesi ve İstanbul fırkateyninin inşa başlangıç törenine katılara..

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından 03:00

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Çokan, (FETÖ sanıkları) Yargılamanın gecikmesi için adeta ellerinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Biz buna suçluların telaşı olarak bakıyoruz. dedi...

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Kılıçdaroğu'nun Atletli Fotoğrafının Kodları 04:50

Kılıçdaroğu'nun Atletli Fotoğrafının Kodları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözde adalet yürüyüşü esnasında karavan içinde atletle yemek yerken çekilen fotoğrafının sızdırılmasının yankıları sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'trajikomik' olarak nitelendir..

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası 01:47

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına göz kırpıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerideki zatla Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın sözünü Kılıçdaroğlu, hükümet beni tutuklatmak ist..

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor 02:20

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor

Büyük zaferin 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Kılıçdaroğlu Hastalığı Yine Nüksetmiş 01:41

Kılıçdaroğlu Hastalığı Yine Nüksetmiş

Terörü 4 yılda bitirirm, bitirmezsem istifa ederim diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğluna cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine Kılıiçdaroğlunun hastalığı nüksetmiş açıklamasında bulundu...

Levent Kırca'nın Eğitim Sistemi Skeci 02:07

Levent Kırca'nın Eğitim Sistemi Skeci

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın TEOG kaldırılmalı sözlerinin ardından sosyal medyada dolaşıma giren Levent Kırca'nın Eğitim Sistemi skeci sosyal medyayı sallamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Kalem Ucuna Sanat İcra Ediyor 00:53

Kalem Ucuna Sanat İcra Ediyor

Mardin'de yaşayan 19 yaşındaki Ramazan Bala, dünyada sadece 13 kişinin yapabildiği kalem ucuna sanat işleme marifetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın ismini kaleme yazdı...

Zirvede Liderlere Mehteran Sürprizi 00:43

Zirvede Liderlere Mehteran Sürprizi

D-8 Zirvesi'ne katılan ülkelerin liderleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe Sarayı'nda mehteran takımının sürpriz gösterisiyle karşılandı...

Kut'ül Amare'nin Fragmanı Yayınlandı 01:37

Kut'ül Amare'nin Fragmanı Yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT ortak yayınında dile getirdiği ve daha sonra çekimine başlanan Kut'ül Amare dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen dizin ilk fragmanı...

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan’dan ’Ucuz Et’ Açıklaması 01:16

Bakan’dan ’Ucuz Et’ Açıklaması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ucuz et satışındaki miktarı 6 tondan 10 tona çıkarabileceklerini belirtti, uygulamanın piyasa oturana kadar devam edeceğini söyledi. Projenin dar gelirli vatandaşla..

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!.. 05:42

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!..

Gökhan Töre ve ‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncusu Bilgiç, iki yıllık birlikteliklerini bu akşam evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin yakınları ve dostlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri düğün töreni Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı..

  • BETA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beştepe'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni 04:08

Beştepe'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılı nedeniyle düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni ne katıldı...

Kısıklı'daki Sürpriz Görüşme Sona Erdi 00:57

Kısıklı'daki Sürpriz Görüşme Sona Erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Kısıklı'daki görüşmesi sona erdi...

Kuveyt'in Sembol Kuleleri Kırmızı Beyaz Renklere Büründü 02:19

Kuveyt'in Sembol Kuleleri Kırmızı Beyaz Renklere Büründü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti dolayısıyla Türk bayrağının yansıtıldığı Arap Körfezi Meydanı'ndaki Kuveyt'in sembol kuleleri kırmızı beyaz renklere büründü...