#Sahneye atlayıp cumhurbaşkanı erdoğan’a sarıldı

Rahatsız Olsanız Da Olmasanız Da Nükleer Enerjiyi Yapacağız 02:30

Rahatsız Olsanız Da Olmasanız Da Nükleer Enerjiyi Yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Elektrik Santralleri Toplu Açılış Töreni nde konuştu...

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu 02:07

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve ailesinin yurt dışında yüksek miktarda parası olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu...

Döviz 3 Kuruş Arttı Akaryakıt 2 Kuruş Yükseldi Diyenler 01:09

Döviz 3 Kuruş Arttı Akaryakıt 2 Kuruş Yükseldi Diyenler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Ankara Ticaret Odası'nın ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu...

Bu Millet Oynanan Oyunu Biliyor 01:12

Bu Millet Oynanan Oyunu Biliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizi senaryolara boyun eğmedik diye cezalandırmaya, yargılamaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, Amerika. Bunu ülkemizdeki işbirlikçileri aracılığıyla yapıyorlar, FETÖ ile birlikte yapıyorlar. B..

15 Temmuz Şehitler Elektrikli Aracı 00:59

15 Temmuz Şehitler Elektrikli Aracı

Bursa İnegöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi güneş ve rüzgar enerjisiyle çalışan ve adını 15 Temmuz koydukları aracı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edecekler..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs 00:42

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs

ABD Başkanı Trump'ın skandal Kudüs kararı dünyanın dört bir yanında büyük tepkilere neden oldu. Milyonlarca kişi sosyal medya hesaplarından karara tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayında Ulu..

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz 01:00

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail askerlerinin 14 yaşındaki Filistinli çocuğu gözleri bağllı gözaltına alırken çekilen ve İntifadanın sembolü haline gelen o fotoğrafı göstererek, İsrail bir terör devletidir. Kudüs'ü çocuk k..

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:52

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım dün yaşamını yitiren İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze namaz..

Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi 02:01

Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Filistin'de Türkiye ve Erdoğan'a yönelik sevgi gösterilerinde çocukların fes giymelerini hazmedemedi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dün akşam ABD ve İsrail'e karşı elde ed..

İlkay'ı Mutlu Eden Haber 00:50

İlkay'ı Mutlu Eden Haber

İlkay Buharalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan ziyaretinde Sevakin Adası isteğini hatırlattı. Buharalı, bu haberden duyduğu memnuniyeti böyle anlattı....

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onlar Bağdat Caddesi'nde Tankları Alkışlıyorlardı 00:50

Onlar Bağdat Caddesi'nde Tankları Alkışlıyorlardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin 15 Temmuz darbe girişimine mukavemet göstermediğini belirterek, Onlar tam aksine Bağdat Caddesi'nde tankları alkışlıyorlardı dedi...

Füze Savunma Sistemi Anlaşması İmzalandı 00:57

Füze Savunma Sistemi Anlaşması İmzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Fransa gitmesinin hemen ardından ilk anlaşma haberi geldi. Füze savunma sistemi konusunda Fransız-İtalyan ortaklığı EUROSAM, ASELSAN ile anlaşma imzaladı...

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah 02:07

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silah kullanımı çağrısının ardından milli piyade tüfeği MPT-76, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma ekibi, Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT personeli ile diğer güvenlik b..

Taşeron İşçiler Kadroyu Lokum İle Kutladı 01:04

Taşeron İşçiler Kadroyu Lokum İle Kutladı

Yeni yılla birlikte kadro alan taşeron işçiler, sevinçlerini İstanbul Fatih Camii'nde cuma namazı sonrası cemaate lokum dağıtarak gösterdi. İşçiler, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ç..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karşınızda Ne Osmanlı'nın Hasta Adamı Ne Cumhuriyetin Çömez Devleti Var 00:58

Karşınızda Ne Osmanlı'nın Hasta Adamı Ne Cumhuriyetin Çömez Devleti Va

43. Muhtarlar Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden tüm dünyaya mesaj verdi...

Irak sınırından Suriye sınırına sevkiyat 02:20

Irak sınırından Suriye sınırına sevkiyat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı Afrin açıklamasının ardından Irak sınırındaki zırhlı araçlar Suriye sınırına hareket etti...

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti 03:59

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun darbeci alçaklar için getirilen tek tip kıyafet düzenlemesini eleştirmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da kendisine cevap vermesiyle birlikte gözler yeniden o gece verilen 251 şehi..

İstanbul-İzmir otobanının Balıkesir etabı havadan böyle görüntülendi 05:50

İstanbul-İzmir otobanının Balıkesir etabı havadan böyle görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak Türkiye'nin en büyük projelerinden İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir bağlantı kısmında bulunan viyadüklerde çalışma..

Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor 01:43

Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor

Temeli 3 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle atılan, dolgu çalışmaları ise 16 Eylül’de başlayan Rize-Artvin Havalimanı’nda geçen 3 ayda deniz dolgusu için 5 milyon ton taş kullanıldığı bel..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Amerika'ya Dosya Taşıyanları Bu Millet Affetmeyecek! 00:53

Amerika'ya Dosya Taşıyanları Bu Millet Affetmeyecek!

Üsküdar-Ümraniye Metro açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kim için dosya taşıyor? Amerika için. Kim için dosya taşıyor? FETO için. Ama milletimiz bunları affetmeyecek. Terör örgütünü değil de terör ö..

Arakanlı Müslümanlar Sahra Hastanesine Kavuşuyor 01:33

Arakanlı Müslümanlar Sahra Hastanesine Kavuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatlarıyla Bangladeş'in Cox's Bazar kenti yakınlarındaki Kutupalong bölgesinde Arakanlı Müslümanlar için yapılacak sahra hastanesinin inşasına başland..

MYK sonrası AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar 01:46

MYK sonrası AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi...

Minik Kız Cumhurbaşkanını Göremeyince Gözyaşlarına Boğuldu 03:45

Minik Kız Cumhurbaşkanını Göremeyince Gözyaşlarına Boğuldu

Yozgat'ta önceki gün yapılan AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşemeyen 4 yaşındaki Irmak Ayşe İstek, gözyaşlarına boğuldu...

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti 01:15

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti

Şanlıurfa'da bir grup Suriyeli, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için Şanlıurfa Askerlik Şubesi'ne başvuru yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla şube önünde toplanan Suriyeliler, terör örgütü..

Kâbe’de Mehmetçik’e Ve Tayyip Dedesine Dua Etti 00:27

Kâbe’de Mehmetçik’e Ve Tayyip Dedesine Dua Etti

Malatyalı 8 yaşındaki Zeynep Fatma'nın umre ziyaretinde, Afrin'de terör örgütleriyle savaşan Türk askeri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yaptığı dua görenleri duygulandırdı...

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz 00:38

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz

Amerikan CNN televizyonuna konuşan ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel, ABD askerlerinin Suriye'nin Menbiç bölgesinden çekilmeyeceğini söyledi. General Votel Menbiç'ten çekilmeyi düşünmüyoruz ..

Milletin Hizmetine Gönül Veren İki Lider 02:35

Milletin Hizmetine Gönül Veren İki Lider

“İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” şiarıyla milletine hizmet eden iki lider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sultan 2. Abdülhamid Han…..

Sanatçı Ve Mehmetçik El Ele 01:58

Sanatçı Ve Mehmetçik El Ele

Sanat dünyasının ünlü isimleri Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten Mehmetçiğe ve Reyhanlı halkına destek olmak için Hatay'a gitti. Barış mesajları veren sanatçılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür e..