#Sahte İçkilerle yakalanınca

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı 01:40

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı

Tekirdağ'da bulunan Perta Emlağın sahibi Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak için on bin dolar (büyük ihtimal sahte) yakarak şov yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Pardon Vakası (Tirajikomiklik İçerir) 02:35

Bir Pardon Vakası (Tirajikomiklik İçerir)

Diyarbakır'da bir kargo şirketinde çalışan 6 çocuk babası Engin İlgen (44), hiç gitmediği İstanbul'da kokain ticareti yaptığı iddiasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yeniden yapılan yargılamada, asıl suçlunun İ..

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Oyun Gecesi Teaser 00:30

Oyun Gecesi Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı 01:49

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı

Bursa'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olduğu tespit edilerek görevden ihraç edilen eski polis memuru bir arkadaşı ile birlikte kuyumculara sahte altın satarken yakalandı...

Davut Güloğlu'ndan Reynmen'e Olay Sözler 08:43

Davut Güloğlu'ndan Reynmen'e Olay Sözler

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Davut Güloğlu bir konuştu pir konuştu. Davut Güloğlu sürekli konu olan sahte tıklanma ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen’i̇n İzlenmeleri̇ Hakkında Youtube İş Ortağı Fundan Şen’den Açıklama 13:50

Reynmen’i̇n İzlenmeleri̇ Hakkında Youtube İş Ortağı Fundan Şen’den Açı

YouTube İş Ortağı Funda Şen, Reynmen'in Sahte İzlenme iddiası ile ilgili açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - 1. Bölüm - Kahramanlar Günü 06:23

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - 1. Bölüm - Kahramanlar Günü

Mucize: Uğur Böceği İle Kara Kedi'nin 24. Bölümü'nde Hawk Moth bu zamana kadarki en büyük planını yapar. Lila'yı manipüle ederek, onu akumalayıp Volpina'ya çevirir. Volpina ise halüsinasyon gücüyle sahte Uğur Böceği ve K..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben 10 - Bu 11 İçin Gelsin 03:37

Ben 10 - Bu 11 İçin Gelsin

Ben, Gwen ve Büyükbaba Max'in; Atlantik'teki ilk yolculukları öncesindeki son durak olan bir oyuncak mağazasına giderler, Ben şimdi yeni güçlere sahip eski bir zorba olan Kevin Levin'e rastlıyor. Ayrıca Yıldırım Gülle'ni..

  • ÇocukTV tarafından
  • 322 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) 03:24

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve A

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) Dinle İster cebim boş olsun İster canım sıkılsın Hayat gelirse gelsin üstüme Dolar çıkarsa çıksın Sevenlere kıyanlar Bizi duyarsa du..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Milli Piyango Yılbaşı Talihlisi Kim - Parayı Alabilecek Mi 10:07

Milli Piyango Yılbaşı Talihlisi Kim - Parayı Alabilecek Mi

Yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin henüz ortaya çıkmaması, çok sayıda sahte talihlinin Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) kapısını çalmasına neden oluyor. MPİ Genel Müdürü Bekir Y..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Dolar Basarken Yakalandı - Röportaj Adam 01:56

ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Dolar Basarken Yakalandı - Röportaj Adam

ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Sahte Dolar Basarken Yakalandı. Bayram Öncesi Piyasaya Sürülmesi Beklenen Dolarlar İmha Edildi...

  • JET TV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Altın faresi bu kez kapana kısıldı! 02:49

Altın faresi bu kez kapana kısıldı!

İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TA 2 HAFTA ÖNCE SAHTE ALTINLA DOLANDIRILAN KUYUMCU, BU KEZ AYNI NUMARAYI YUTMADI... ALTIN FARESİ, BAKIN NASIL KAPANA KISILDI.....

Hamamböceği Şakasıyla Müşterileri Korkutan Akaryakıt İstasyonu Çalışanı 00:35

Hamamböceği Şakasıyla Müşterileri Korkutan Akaryakıt İstasyonu Çalışan

Akaryakıt istasyonu çalışanı , sahte hamamböceği ile her gelen müşteriyi şakalamış. Müşterilerin çoğu büyük korku yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu 08:21

Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evleri hasar alan vatandaşlar taşınma telaşına düşerken, depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu. İnternet üzerinden sahte emlak ilanı açan dolandırıcıların deprem..

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında! 02:28

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında!

İKİNCİ EL ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT. SAHTE EKSPERTİZ RAPORUYLA DOLANDIRILABİLİRSİNİZ... İSTANBUL, ÜSKÜDAR'DA YAŞAYAN NURULLAH KALAYCI O TUZAĞA DÜŞTÜ, İDDİAYA GÖRE 140 BİN LİRALIK ARACA 240 BİN LİRA ÖDEDİ.....

'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme! 02:04

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme!

İSTANBUL PENDİK'TE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN BİR OLAY YAŞANDI... KUYUMCUYA SAHTE ALTIN SATMAYA ÇALIŞAN DOLANDIRICI YAKAYI ELE VERDİ... BİR MOTO- KURYEYSE ACAYİP BİR REFLEKSLE KAÇAN DOLANDIRICIYI UÇAN TEKMEYLE DURDURMAY..