#Sahte İçkilerle yakalanınca

Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı! 02:14

Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı!

TAKSİYE BİNEN 2 MISIRLI TURİST, ŞOFÖRÜN SAHTE PARA VERDİĞİNİ İDDİA ETTİ. TANSİYON YÜKSELDİ, TARTIŞMA ÇIKTI. AMA ASIL SÜRPRİZ ŞOFÖRÜN ARACINI BIRAKIP KAÇMASIYLA YAŞANDI...

İş Arkadaşına Örümce Şakası 00:18

İş Arkadaşına Örümce Şakası

İŞ ARKADAŞINA ŞAKA YAPMAK İSTEYEN KATIN AHŞAP KUTUNUN İÇİNE SAHTE ÖRÜMCEK KOYMUŞ VE İŞ ARKADAŞINA AÇMASI İÇİN VERMİŞ. KUTUYU AÇAN İŞ ARKADAŞI ŞAKA KARŞISINDA OLDUKÇA KORKMUŞ...

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz 04:19

Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz

Siz Kimsiniz şarkı sözleri ile Ben ölürken hayatın kıyısında, Gözlerimden kan damlarken oluk oluk, Nerdeydiniz? Nerelerdeydiniz? Pardon acaba siz kimsiniz? Siz kimsiniz? Kimin nesisiniz? Hangi cehennemde, Zebani ibliss..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

2025'te Kontrolü Almak İstiyorlar! 1:04:08

2025'te Kontrolü Almak İstiyorlar!

İklim Savaşları Çağı! Güç O 2 Ülkeye Geçecek! 01:50 Orjinal bilgiler değiştiriliyor 02:39 ABD'nin çöküş süreci 09:57 Paraya hükmeden her şeye hükmeder 15:40 Gücü Çin'e kaydırmaya çalışıyor 22:41 Neden tek seferd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 7 ay önce
İnsanlığın SONUNU Planladılar! 42:40

İnsanlığın SONUNU Planladılar!

SAHTE TANRI DOĞDU!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Seda Toker - Yıkık Dökük 03:44

Seda Toker - Yıkık Dökük

Söz & Müzik: Seda Toker Düzenleme: Berk Kirtiş Yaylı: İstanbul Strings Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Seda Toker Prodüktör: Tolga Aykut Yıkık Dökük şarkı sözleri ile Bana geri dönme verme sahte sevgin..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR 05:58

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR

MİLLETVEKİLLERİNİN BİLGİLERİNE ... Küresel işgalin planları doığrultusunda havalar ısınıyor, iklim değişiyor algısı maksatlı olarak oluşturulmaya çalışılıyor. Sahte bilgi ve yapay müdahalelerle dünya aldatılarak insanlı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce