#Sahte İçkilerle yakalanınca

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı 02:42

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde polisin yaptığı genel uygulama sırasında 12 ayrı suçtan aranan 42 yaşındaki Lokman Ö. sahte kimlikle yakalandı...

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması 01:26

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması

Antalya’nın Kemer ilçesi dağlık alanda 20 ton külçe altın olduğu yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü serbest kaldı. Şüphelilerden, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2'nci..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Efsane Dörtlü 2 Film İzle 1:57:06

Efsane Dörtlü 2 Film İzle

Ülkede oldukça fazla sorun olmaya başlayan sahte para dolaşımını engellemek için yanyana gelen birimlerin yaşadakları olayları anlatan bir film. Efsane Dörtlü 2 - Si da ming bu 2 2013 full hd film izle. iyi seyirler dile..

  • Tv Series tarafından
  • 7.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasaklanan Gazoz Reklamı 03:11

Yasaklanan Gazoz Reklamı

Yasaklanan Gazoz Reklamı İzle..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncir Reçeli 2  Dövmelerin Sırrı 02:01

İncir Reçeli 2 Dövmelerin Sırrı

Kadının Sahte Yüzünün Ortaya Çıkması Güzel Sahne..

 Demet Akalın: “Haciz Kararı Durduruldu” 02:28

Demet Akalın: “Haciz Kararı Durduruldu”

Ünlü sanatçı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a gelen haciz kararının durdurulduğunu belirterek; “Sahte evrak olduğu için öyle bir borcumuz yok” dedi...

  • ANKA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı 07:11

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı

Büyükçekmece'de kendisini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, Nurayet Şahsıvar (52) isimli kadını arayarak FETÖ mensupları şuanda sahte kimlik ile aracınızı noterde satıyor diyerek yaşlı kadının 95 bin lirasını dol..

Para Düşürme Şakası 04:53

Para Düşürme Şakası

BigDawsTv tarafından yapılan kamera şakasında çantada taşınan 1 milyon dolar sahte paralar insanların yanında düşürülerek tepkileri ölçülmüş...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şıkel Dolandırıldı! 01:15

Çağla Şıkel Dolandırıldı!

öre ünlü manken adına sahte faturalar kesildi. Vergisini düzenli ödemesine rağmen anaparası ve faiziyle 1 milyon liraya yakın borcun çıktığını öğrenen Şıkel, o dönem çalıştığı muhasebecisinin peşine düştü, ancak ulaşamad..

  • ANKA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin 05:49

Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Özet: Fazilet, Hazan’ın çeki yırtmasıyla büyük bir yıkım yaşarken, Sinan’ın sahte aşk itirafı Hazan’ın ayaklarını yerden keser. Sebep olduklarının ağırlığı altında kıvranan Sinan ve ona..

  • ANKA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Behiye Aksoy   Elveda 04:39

Behiye Aksoy Elveda

Elvedâ bütün hâtıralar, elvedâ bütün gençliğim Geçmesin baharlar, geçmesin yazlar Bilinmesin karanlık mâzim Beni benden alan, beni yalnız çalan O sahte sözlere, yalancı gözlere, kapandığım dizlere Elvedâ, elvedâ hayata,..

Ver Elini Aşk- Mehir Agırlığınca Altın 02:27

Ver Elini Aşk- Mehir Agırlığınca Altın

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Ver Elini Aşk 5. Bölüm de Kaan: Düz 60 kilo olsun nede olsa sahte nikah!..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık 05:14

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık

Sahte gönüllerde sevgi aradım Olmadı bir türlü olmadı gitti Virane gönlümü dolduramadım Dolmadı bir türlü dolmadı gitti Bu büyük yalnızlık bitermi bilmem Bir daha bu gönül severmi bilmem Ziyan oldu gönlüm ihaneti gördüm ..

Son Vurgun Film İzle 1:49:38

Son Vurgun Film İzle

Film Özeti Mark Wahlberg, ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıy..

  • Tv Series tarafından
  • 6.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağdıç Film İzle 1:41:26

Sağdıç Film İzle

Doug Harris (Josh Gad) düğün öncesinde olan bir damattır. Sevimli bir insan olmasına karşın sosyal anlamda çok çekingen birisi ve düğünün de kendisine eşlik edecek bir sağdıcı bulunmamaktadır. Hayallerindeki kadın ile ev..

  • Tv Series tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman 01:31

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman

Rabih Malik (Barakat Jabbour) bir müzik topluluğunda şarkı söyleyen görme engelli bir gençtir. Grubuyla birlikte Avrupa turnesine çıkmaları gerektiğinde pasaport başvurusu yapar, ancak sahte kimlik taşıdığı gerekçesiyle ..

İki Yalancı 1.Bölüm - İlk Görüşte Aşk Olur Mu 05:22

İki Yalancı 1.Bölüm - İlk Görüşte Aşk Olur Mu

Duygu ile Serkan'ın karşılıklı yalanları sürerken, ortaya bir de Duygu'nun sahte babası gelir. Kendisini yalanlar içinde bulan Duygu, zor da olsa bu durumu kendi lehine çevirmeyi başarır. Deniz kenarında bir araya gelen ..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hayır Ben Yaptım 01:17

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hayır Ben Yaptım

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmış ve Çamlıca Lisesi'ne geri dönmüştür. Ama sınıfın okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile başı derttedir...

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Gençliğe Hitabe 04:00

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Gençliğe Hitabe

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmış ve Çamlıca Lisesi'ne geri dönmüştür. Ama sınıfın okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile başı derttedir...