#Sakallı aynurun doğal görünümüne kavuşması

Sokağa Çıkma Yasağı Doğaya İyi Geldi 02:20

Sokağa Çıkma Yasağı Doğaya İyi Geldi

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle insanlar sokaklardan çekilirken doğal hayat kendine yer bulmuş. Bursa'da teleferikte dolaşan bir ayı kardeş...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Afet Dönemi Faturaları Devlet Ödeyecek 01:42

Afet Dönemi Faturaları Devlet Ödeyecek

Afet zamanlarında doğal gaz ve elektrik faturasını devlet ödeyecek. Peki, uygulamadan kimler nasıl yararlanacak? Cevabı haberimizde…..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri 23:36

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri

Aklınıza gelebilecek her durum için bu şaşırtıcı el becerilerine bir göz atın! Kedinizin tüyünden nasıl iplik yapıp bunu süper sevimli bir yastığa dönüştürüceğinizi, çiftler için nasıl harika eldivenler ve tişörtlere bas..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yazmalı maskeler nefes açıyor 03:30

Yazmalı maskeler nefes açıyor

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden bilim adamlarının Tokat Olgunlaşma Enstitüsü ile birlikte doğal bitkilerden üretilen kök boyalarla imal ettiği aromalı yazmalı maskeler nefes açıyor..

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi 04:01

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile doğal sit alanı olan Buldan Yayla Gölü kesin korunacak hassas koruma alanı ilan edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yayla gölü üzerinde bulunan nilüferler ve gölün çevresindeki at, i..

İstanbul’un karpuz tarlaları havadan görüntülendi 03:54

İstanbul’un karpuz tarlaları havadan görüntülendi

Beykoz’da karpuz tarlaları görenlerin ilgisini çekiyor. Osmanlı’dan bu yana meşhur olan Beykoz Karpuzu, ilçenin daha önce köy statüsündeki mahallelerinde yöre halkı tarafından doğal yöntemlerle yetiştiriliyordu. Beykoz B..

Zekeriya Dede 10 Dönümlük Arazisini Çocuklar İçin Park Yaptı 01:52

Zekeriya Dede 10 Dönümlük Arazisini Çocuklar İçin Park Yaptı

Zekeriya dede 10 dönümlük bahçesini çocuk parkına dönüştürdü. Mahallesinde park olmayan çocuklar bu doğal ortamda hem koşup eğleniyor, hem de doyasıya salıncağa biniyor...

Türkiye’de Bir İlk “Tereyağında Burger” 02:13

Türkiye’de Bir İlk “Tereyağında Burger”

Türkiye’de ilk defa “Tereyağında Burger” yaptıklarını belirten Etevim Steakhouse işletmecisi Servet Keskin, “Tamamen doğal ürünler kullanarak katkısız bir lezzet ortaya çıkardık” dedi...

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Çiğ Köfteci Ali Ustayı Küstüren Müşteri 00:19

Çiğ Köfteci Ali Ustayı Küstüren Müşteri

Çiğ köftelerinin lezzetinden çok doğal hareketleriyle vatandaşlar tarafından ilgi gören çiğ köfteci Ali Usta, bu sefer nar ekşisi polemiği yaşadığı müşterisine çok bozulmuş ve dükkanı terk etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bulaşık Deterjanı Boron Seri Üretime Hazır 02:17

Bulaşık Deterjanı Boron Seri Üretime Hazır

Ürettiği çamaşır detejanlarıyla vatandaşın büyük beğenisini kazanan Boron, yeni ürünü olan bulaşık deterjanını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Türkiye'nin doğal madeniyle üretilen yerli bulaşık deterjan ürünü Boron'un tan..

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri 05:43

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri

Evrime kafa atmış biri olarak karşınızdayım ???? Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kr..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Beyaz Diş Orijinal Fragman 01:26

Beyaz Diş Orijinal Fragman

Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon film de, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların a..

2018-2019 8 SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR KONU ANLATIM 05:47

2018-2019 8 SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR KONU ANLATIM

bu videomuz 8.sınıf öğrenciler içindir.ilerleyen günlerde diğer sınıfın videoları da gelecektir.videoları beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayalım teşekkürler.BAŞARILARnn.çarpan bölen çarpan ağacı yöntemi asal ça..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR SORU ÇÖZÜM 07:59

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR SORU ÇÖZÜM

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

Sitede doğalgaz krizi! 01:49

Sitede doğalgaz krizi!

BAŞKENT ANKARA'DAKİ BİR SİTEDE YAŞANAN YÖNETİM ANLAŞMAZLIĞI, APARTMAN SAKİNLERİNİ KARA KIŞA TESLİM ETTİ. İKİ YILDIR SOĞUKTA YAŞIYOR, BİR TÜRLÜ ISINAMIYOR... ÇÜNKÜ 24 BLOKTAN SADECE BİRİNDE DOĞAL GAZ YOK...

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü 04:05

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan bir akarsuda görülen iki istilacı balık türü hakkında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Emiroğlu, balık türlerinin doğal türlere v..

Çıkmaz sokakta yine olay var! 03:04

Çıkmaz sokakta yine olay var!

BURSA'DA BİR ÇIKMAZ SOKAK. GÜNLERDİR GÜNDEMDE, DAHA ÖNCE DOĞAL GAZ BORULARINI KESEN, İDDİAYA GÖRE DEFALARCA KAVGA ÇIKARAN KADIN SON OLARAK KOMŞULARININ KAPISINA SOPAYLA DAYANMIŞTI. AYNI ADRESTE YİNE HAREKETLİ BİR GECE YA..

Muhabbetiyle Hayran Bırakan Küçük Çoban 06:37

Muhabbetiyle Hayran Bırakan Küçük Çoban

Balıkesir’in Havran ilçesi’nde yaşayan ve çobanlık yapan 12 yaşındaki Şevki Savran (Çoban Şevki) sosyal medya hesapları üzerindeki videoları ile büyük dikkat çekti. Çoban Şevki’nin videolarındaki doğal anlatım ve diyalog..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2018-2019 8.SINIF MATEMATİK  KARE KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -3- 06:16

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KARE KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -3-

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4 18:02

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018 2019 6.SINIF KESİRLER KESİRLERLE İŞLEMLER 35:14

2018 2019 6.SINIF KESİRLER KESİRLERLE İŞLEMLER

2018 2019 İLKÖĞRETİM 6. SINIF MATEMATİK KESİRLER nYENİ MÜFREDATnKESİRLERLE İŞLEMLERnKESİRLERİ KARŞILAŞTIRMAnKESİRLERDE SIRALAMAnKESİRLERİ SAYI DOĞRUSUNDA GÖSTERMEnKESİRLERİ TOPLAMA ÇIKARMA ÇARPMA BÖLME İŞLEMLERİnKESİRLER..

İzmir'de bir doğal afet daha! 01:45

İzmir'de bir doğal afet daha!

DOĞAL AFETLER İZMİR'İN YAKASINI BİR TÜRLÜ BIRAKMADI, DEPREM, HORTUM DERKEN, KENTİ ŞİMDİ DE FIRTINA VURDU, ÖNÜNE NE KATTIYSA YIKTI GEÇTİ... HAKKARİ'DE FIRTINADAN NASİBİNİ ALDI..

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı 01:33

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı

Amerika'nın iç kısımları kutup soğuklarıyla baş başa kaldı. Aşırı kar ve buzlanma doğal afete dönüştü. 15 milyon kişi susuz kaldı. Hastaneler operasyonlarını kısıtladı. ABD Başkanı Biden, Teksas'ta Büyük felaket ilan e..

Antalya'da lokum balığı iğnelerden böyle kurtarıldı 00:48

Antalya'da lokum balığı iğnelerden böyle kurtarıldı

Antalya’da iki olta iğnesi yutmuş halde denizde dolaşan lokum balığı profesörün dikkati sayesinde kurtarıldı. Lokum balığını su altında misinasından tutarak yakalayan profesör, iğneleri çıkartıp onu doğal yaşamına bırakt..