#Sakallı aynurun doğal görünümüne kavuşması

Çin Horoz yılını karşıladı 00:59

Çin Horoz yılını karşıladı

Çin'de geleneksel takvime göre horoz yılı başladı. Her yıl olduğu gibi bu sene de büyük kentler itina ile süslenerek ışıklandırıldı. Çinliler horoz yılının iyimserlik, bilimsel gelişme ve daha fazla girişim getireceğine,..

  • Umut Tv tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Savaş Göçe Engel Oldu 01:14

Savaş Göçe Engel Oldu

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kelaynaklar Şanlıurfa’da koruma altına alındı. Kışı Suriye’de geçirmesi gereken kuşların savaş nedeniyle bölgeye göç etmelerine izin verilmedi. Kelaynaklar için doğal yaşan a..

Doğada Casusluk Yapmak İçin Tasarlanan Harika Robotlar 02:18

Doğada Casusluk Yapmak İçin Tasarlanan Harika Robotlar

BBC'nin Wild Spy programı hayvanların doğal ortamlarında daha önce görülmemiş görüntüler yakalamak için canlıların robot versiyonlarını yaptı. Oldukça gerçekçi olan bu hayvanların iç mekanizması özel efekt sanatçısı John..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo 01:00

Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo

Plastik şişeler dünyanın çevre kirliliği konusundaki en büyük düşmanı. Hemen hemen plastik atıkların P'sini de su şişeleri oluşturuyor. Ohoo isimli bu yenilebilir su balonu ise çevre kirliliğine neden olan su şişelerini..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal - Aya Benzer 03:55

Mustafa Sandal - Aya Benzer

Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acıla..

Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..

Sakin kent Uzundere Misafirlerini Büyülüyor 02:19

Sakin kent Uzundere Misafirlerini Büyülüyor

Erzurum'un sakin kent unvanı verilen Uzundere ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini adeta büyülüyor...

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Temizleme Süreci 01:06

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Tem

Chem-Dry'ın üstün seramik, taş, fayans, sert zemin, derz temizleme süreci. Chem-Dry taş sert zemin temizlemede Sıcak Karbonatlı yıkama temizleme sürecini uygular. sert zeminlerdeki bakterileri, mikropları, kir ve lekele..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor ) 00:14

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor )

Manzarayla dolu, aydınlık mekanlar yaratın. VELUX CABRIO balkon sistemi ile çatı aranıza gün ışığı taşıyarak tamamen aydınlık bir alana dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve manzaranın keyfini çıkarma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemoterapi Ve Radyoterapi Görenler Nasıl Beslenmeli 02:21

Kemoterapi Ve Radyoterapi Görenler Nasıl Beslenmeli

Radyoterapi ve kemoterapi gören insanların doğal ürünler ve yüksek oranda kolajen içeren ürünler tüketmesi önemlidir. Doğal ürünler aynı zamanda kemoterapinin yan etkilerini de hafifletir...

  • NABIZ tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu 00:53

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu

Keyfzade tarhana 2005 yılından bu yana bu sektörde kaliteli doğal ve hijyenik yöresel gerçek maraş tarhanasını özelliklerini aybetmeden üretme amacıyla kurulmuştur. Tamamen doğal ve özel üretim yapmaktadır. 12000 metre ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018-2019 8.SINIF çarpanlar ve asal sayılar konu ve çözüm 06:55

2018-2019 8.SINIF çarpanlar ve asal sayılar konu ve çözüm

.çarpan bölen çarpan ağacı yöntemi asal çarpan algoritması asal sayılar aralarında asal sayılar asal çarpanlar doğal sayının çarpanları en küçük asal sayı 2 konu anlatımı çözümlü sorular kanalımızla ilgili öneri ve görüş..

Eba ,1.Sınıf Matematik 1.Bölüm İzle 15:58

Eba ,1.Sınıf Matematik 1.Bölüm İzle

Eba ilkokul-1 Matematik Doğal sayılarla çıkarma işlemini gerektiren problemi çözmeyi öğrenceğiz. Matematik Doğal Sayılarla Çıkarma İşlemi ilkokul - 1.Sınıf..

  • EBA tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir 09:24

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir

Doğal Afetlerde Nasıl Hayatta Kalınır? Dünyada hiç kimse doğal afetlere karşı % 100 güvende değildir ve kendinizi kritik bir durumda bulmanız durumunda hayatınızı nasıl kurtarmak için tam olarak ne yapacağınızı ve başkal..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIMI 33:53

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIM

2018 2019 MATEMATİK SAYI KÜMELERİ TEMEL KAVRAMLAR YENİ MÜFREDAT SAYI SAYI KÜMELERİ SAYI ÇEŞİTLERİ ARDIŞIK SAYILAR RAKAM SAYI SAYMA SAYILARI S DOĞAL SAYILAR N TAM SAYILAR Z RASYONEL SAYILAR Q İRRASYONEL SAYILAR Q' REEL ..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar 04:50

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 6 yıl önce hobi olarak evlerinin bahçesinde yetiştirmeye başladıkları 3 tavuğun sayısını 1250'ye çıkaran ziraat mühendisi Havva Girişken (48) ve kardeşi Zülfikar İşlek (47), 10 dönüm araziye k..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..